Komentari na vest

Autentični srpski superheroj: Neverovatni Mitar

E

Erzzov

pre oko 3 godine

Sve je tacno samo ne sme Ronaldinho i Mitar u istu recenicu. Inace, kapa dole za Mitra!
B

Bezveze

pre oko 3 godine

Pa samo on igra spica 90 min godinama , ko drugi ima sanse da daje golove kad ne igraju! Cist dokaz Vlahovic starter protiv Irske i odmah gol prvih 45 min sto znaci ako bi igrao kao ovaj na davao bi se golova al dzabe kad ne igra(ustvari nesme da igra a kamoli Jovic), sto je najgore kad je Mitrovic usao Mitrovic se sudara snjim skace na njega smeta mu kod gol sanse.Samo budala ne vidi da je Mitrovic guran godinama iz nekog interesa (malo objektivnosti nebi bilo stetno)a taj rekord je za mene nebitna stvar jer ako kolektivno nema rezultata onda je i rekord nebitan.Dizanje u nebesa jednog spica koji jedini igra 90 min svaku utakmicu i niko drugi je teska glupost ! kad i drugi dobiju sansu isto koliko i on e tada moze da pricamo ko je dobar a ko ne.
B

Bezveze

pre oko 3 godine

Da dodam samo ,Obozavam Jokanovica,Milenkovica,Paunovica cisto da ne bude da sam protiv drveta tako sto je eto bio u partizanu i ako on nije partizanov igrac vec iz Smederava i tu je ponikao kao igrac a ne u Beogradu.
u

učenjak

pre oko 3 godine

čovek se izlupeta i osta živ....
B

Bnm

pre oko 3 godine

Koja si ti papula jbt? Pa igrali su Mijat i Savo svaku 90 minuta pa nisu dali do svoje 30-neke ovoliko golova. Igrao i tvoj Zigic godinama svaku pa koliko dao na kraju? VIDIS LI DA SVETI MITAR UBIJA AZDAHE...OSVESTI SE COVECE I POCNI NAVIJATI ZA OVU NAPACENU ZEMLJU, NEMA VEZE KO GA DAO, BITNO DA GA DAO!!!!!
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Bezveze-Nije Mitrović kriv što se retko povredjivao kad su bile reprezetativne obaveze,toliko napadača je pozvano i mahom su svi bili povredjeni.Jel Prijović bio povredjen,Jović,Pavkov,Pešić,Stoijković,Despotović,morali su da zovu Pavlovića sa Kipra jer su svi bili povredjeni,lako je reći on igra 90 minuta i lako mu je da daje golove.Igraju i drugi napadači širom sveta pa ih ne vidim da daju na 25 utakmica za reprezentaciju 24 gola ili na 12-13 utakmica zaredom postižu golove.Samo jedna utakmica je bila dovoljna da izgubi poverenje nacije i to je bila ona protiv Škotske kada nije postigao gol i tada su svi zaboravili šta je uradio za reprezentaciju,odmah pljuvanje po njemu.Niko se ne zapita što drugi igrači ne daju golove,da li je zabranjeno odbrani,sredini da daju neki gol iz kontre,kornera itd...Nama posle Mitrovića 41,Tadića 16,najfikasniji strelac Branislav Ivanović sa 13 pogodaka a on završio sa reprezentacijom,Kolarov 11,Ljaljić 9 sve smo to oterali i sada nemamo aktivnog igrača sa 5 pogodaka u reprezentaciji,tuga i žalost i na osnovu toga se vidi koliko je Mitrovićev doprinos,al ne može on sam da postigne golova koliko možemo primiti.....
B

Boni75

pre oko 3 godine

Prvo nije lako u bilo kojoj ekipi a i reprezentaciji da na 3 utakmice das 5 gola, kad bi se malo razumeo u fudbal shvatio bi. A ne razumes se u fudbal, a slabo znas i druge stvari. Posto sam rodjeni Smederevac, Aca nikad nije igrao za Smederevo, kao klinac je otisao u Partizan. Prvo proveri pa komentarisi.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@bzv.. ovim komentarom si opravdao korisnicko ime..
i

igor78

pre oko 3 godine

Dajte bre ljudi, smanjite doživljaj. Ako smo bar malo realni, priznaćete da lako moglo da dođedo toga da završimo ove tri utakmice sa svega 2 boda! Za odbranu koju igramo blago je reći da je loša, a u 90 minuta imamo bar 30 minuta totalnog pomračenja mozga kod igrača na terenu. Da, ovo jeste bolje nego pre 6 meseci, energija se vidi, ali je i dalje jako ispod nivoa onih ekipa kakva želimo da budemo - da budemo mirni na lopti, da svaki igrač uvek ima 3 opcije kada primi loptu i da izabere često najbolju, da napadamo i branimo se kao tim a ne kao muve bez glave, da imamo 3-4 kombinacije za iznošenje lopte kada nam odigraju visoki presing, itd.. Podržimo ih, ali smanjite nerealnu euforiju
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

@ mk Probaću da Ti pomognem. 1. Zaista sve čestitke Aleksandru Mitroviću za sve što je uradio do sada i za sve što radi za NAŠU reprezentaciju, već je uradio dovoljno da je postao živa legenda (taman da sutra prestane da igra) a igraće bar još 5 godina. 2.Kažeš da nisi gledao Mocu Vukotića i Mancea (Tvoj komentar na jednoj od predhodnih stranica), a ja sam u to vreme studirao pa ću pokušati da Ti pomognem: - Dakle ne samo Mitrović nego i svi sadašnji naši igrači, nisu ni blizu Moce Vukotića i Mancea, a o Mijatoviću Milku Đurovskom i da ne govorimo.... Razlika je bar 1,5 do 2 klase, VERUJ MI NA REČ. - A Pižon i npr. Šestić su bili još bolji igrači od Moce i igrača njegove generacije u Partizanu , KAO što su Piksi, Savićević i Prosinečki Šuker bili bez konkurencije najbolji i neponovljivi igrači svog doba..... Njima uz rame mogu samo da stavim Peđu Mijatovića i Pančeva. - Ovo Ti ne kažem kao Zvezdaš, već kao poštovalac istinskih fudbalskih veličina. - Ne podcenjujem ni Mitrovića ni Tadića, ni bilo kog,,,, ali ih zaista ne mogu upoređivati za gore navedenim istinskim Evropskim i Svetskim klasama. Pozdrav Tebi.
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Slušaj svi mi znamo da su Jovic i Vlahovic bolji spicevi od Mitrovica, al poenta je u tome bas to da on igra srcem i da mu se to višestruko vraća. A i opet kada bolje malo razmislim koliko god da volim Jovica ne mogu da ne spomenem da mi je muka kad ga gledam kako se setka po terenu, kao da igra mali fudbal.
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Ovo je njegov nivo ja bi ga uvek stavljao protiv litvanije irske azera rumunije....u PL 24 utalmice nije dao gol...jer tamo nema amatera tamo i u barnliju su i brzi i jaki i idu u meso.
M

MD77

pre oko 3 godine

Al ste naporni sa tim "Partizana-Zvezda" pricama. Srbija je ovo,reprezentacija. Svi nose isti grb. Jeste li vi zivi ljudi ili botovi?
P

Psycho

pre oko 3 godine

Mitar je odlican igrac uvek daje sve od sebe na terenu kidao bi u Italiji ili Nemackoj
В

Видић

pre oko 3 godine

Ето прошао први део квалификација, Митар покидао, сада креће пљување, логично!
D

Deo Intervjua...

pre oko 3 godine

"Možda, ipak, ima nešto još značajnije, a to je da sam dosad najbolji strelac u evropskim kupovima, sa 39 golova na 51. utakmici, od svih igrača iz nekadašnje Jugoslavije. Zatresao sam 12 puta mrežu u Kupu evropskih šampiona, 9 pogodaka sam postigao u Kupu pobednika kupova i 18 u Kupu UEFA." To vam je gospodo Zoran Filipovic, FK Crvena Zvezda. 39 golova na 51 utakmici, kvota 0,76 golova po utakmici i to u Evro kupovima! E tu kvotu kad neko nadmasi onda se javite !
M

MojZe

pre oko 3 godine

Ako bog da da Mitar zavrsi negde u Italiji npr Juventus, Napoli..
D

Dmitar

pre oko 3 godine

Veliki pozdrav za velikog Grobara. Svi mi, a ne samo navijači Partizana možemo biti ponosni na našeg Mitrašina. Ako je neko trabao prestići još jednu Partizanovu legendu po broju golova za državni tim - velikog Bobeka, neka je to naš Mitar. Neka ga Bog čuva i sreća prati.
M

Mitar vs Pancev !

pre oko 3 godine

Mitrovic je igrajuci za 5 klubova (Teleoptik, Partizan,Anderlecht,Njukasl i Fulam) i reprezentaciju Srbije odigrao 421 utakmicu i postigao 179 golova, kvota 0,42 gola po utakmici (Podaci sa Transfermarkt.de). Darko Pancev je igrajuci za 6 klubova (Vardar,Zvezda,Inter,Lajpcig,Fortuna i Sion) i reprezentacije Jugoslavije i Makedonije odigrao ukupno 396 utakmica (dugo bio povredjen,rano zavrsio karijeru) i postigao 255 golova, kvota 0.64 gola po utakmici (Podaci sa Wikipedia,English). Mitrovic je bio jednom golgeter lige Pancev cetiri puta. Mitrovic nije dao gol ni u jednom velikom finalu a Pancev je dao odlucujuci sa penala kad je Zvezda postala prvak Evrope a dao je gol i u Tokiju kad je Zvezda postala prvak sveta. Mitrovic nema evropskih i svetskih priznanja a Pancev je bio i zlatna kopacka Evrope 91 kao i osvajac srebrne lopte svetskog fudbala iste godine, sto je uz Savicevica i Miajtovica jedini uspeo od igraca iz nasih klubova. Dakle, svaka cast Mitrovicu za bolji ucinak u reprezentaciji ali kad se pogleda sve navedeno i sveukupno ipak je Pancev bolji od njega ! Pancev je i vece i poznatije ime u svetu fudbala, a ima brate i daleko bolju kvotu postignutih golova. Pa on je za mali Vardar u jakoj ligi SFRJ 80-ih godina samo u prvenstvu postigao 84 gola. Da ne pricam za kvotu u Zvezdi 84/91 sto su 0,92 gola po mecu. Ko Mesi jbt ! Jedan je DARKO PANCEV, FUDBALSKA KOBRA !
@

@mitar

pre oko 3 godine

Kakve bre veze ima Mitar sa Darkom? Ima on jos vremena da pomeri granice
W

Walt

pre oko 3 godine

Pančev nije Srbin niti je želeo da igra za Jugoslaviju nakon raspada, stoga nema smisla pominjati ga, strana kao i Boaći recimo.
R

Rodman1986

pre oko 3 godine

Mitrogol je Srbin, Srbenda, potomak Nemanjića, a pančev Makedonac.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

I, taj Pancev, proglašen za promašaj veka u Interu.....lako je biti kobra kad za tebe igraju majstori poput Piksija, Deje, Prosineckog, Mohajlovica, . Da Mitrović ima takve pakete bio bi neuporedivo bolji
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Mitar vs Pancev !Zaboravio si da napomeneš da je Mitrović igrao samo jednu sezonu u Partizanu a Darko Pančev je proveo skoro 10 godina u Vardaru i Zvezdi i kako onda da ne postigne 84 gola za Vardar i za Zvezdu 84 gola,razlika nebo i zemlja.Van Jugoslavije se nigde nije proslavio.
r

rev

pre oko 3 godine

sve je pocelo prozivanjem da je jovic bolji od mitra jer ga je real kupio za 60 milki, i kkao je dao gomilu golova u bundesligi dok mitrovic igra u championshipu....sad jovic bas ne igra u bundesligi a nije igrao ni za real....a mitrovic ne dobija sansu u fulamu iako ih je prosle godine sam uvukao u premijership....trenutno on ne igra a fulam je pred ispadanjem....ako jokanovic preuzme opet neku ekipu iz engleske eto mitra kod njega i eto ekipe naredne godine u premijer ligi......da je mitar englez vec bi igrao u prvih pet ekipa u engleskoj....i bio bi omiljeni lik u reprezentaciji jer oni pre svega cene odnos prema igri.
C

Coban

pre oko 3 godine

Koliko je srbija jadna nacija da u svakoj vesti se svadjaju zvezdasi i grobari. Smotana nacija do bola
G

Gost111

pre oko 3 godine

Svaka cast ovom momku!Uvek igra svim srcem za reprezentaciju.Bori se posteno,bez obzira ko je rival.Zelim mu dobro zdravlje i jos puno golova!
C

Cemu cela frka?

pre oko 3 godine

Mitrovic je dao golove za Srbiju! Za sve Zvezdase i Partizanovce i sve ostale, za sve nas! U lepim crveno-belo-plavim bojama. Ne vidim sto to Zvezdasima treba da smeta, pa nije dao golove Zvezdi nego za Zvezdaše! Niti razumem sta ima da ga partizanovci uzdisu, pa nije dao golove za Partizan niti nu crno-belom dresu. To sto je on pre 7 godina igrao u Partizanu to je mislim potpuno besmisleno. Nema Partizan nista vise od njegovih golova za Srbiju nego Zvezda jer golovi se ne pisu ni Zvezdi ni Partizanu nego Srbiji tako je sva ova diskusija smesna i detinjasta.
G

Gost8832

pre oko 3 godine

A smijemo li brate da budemo ponosni na njega zato što je Partizanovac i zato što je Partizanovo dijete? Je li zabranjeno to? Svako je od nekuda potekao. Nije u tu reprezentaciju pao s Marsa.
m

miha123

pre oko 3 godine

Realno covjek je to zasluzio, ono protiv skotske je bilo potrebano svima. Drago mi je zbog njega sto je presao preko toga
M

Milan Galic

pre oko 3 godine

Kada piksi bude krenuo sa 4 igraca pozadi onda ce biti valda i bolje.
j

juzni

pre oko 3 godine

nema nama boljitka, dokle god smo crveno i crno-beli.....mi smo bolesna nacija. to nijedna zemlja nema,takvu mrznju u svim strukturama sporta....uuas
o

oj Srbijo

pre oko 3 godine

Odavno je to tako.Ovde zivi narod ispranog mozga titovim blizancima sa crvenom petokrakom.Nisi Srbin ako ne navijas prvo za Zvezdu i Partizan.Sta ce nama reprezentacija u sportu,Djokovic,ostali sportisti...kad je ovako bolesna mrznja i podela.Mozga bez.
X

XD

pre oko 3 godine

Kada se nekadanreprezentativac Srbije, koji je igrao za Zvezdu zahvali Zvezdinim navijacima za gol koji je dao pod zajednickim grbom javite mi da ga ispljujem, ovako, svi znamo ko je ko
G

Gost75

pre oko 3 godine

Prvo kada komentarises nesto sto je neko izjavio pročitaj tu izjavu i pokušaj da je razumes pre nego što das komentar.... Mitrović sa zahvalio navijačima Partizana na podršci svih ovih godina i da su mu podrškom pomogli da obori rekord i to jeste tako... Kao što se vidi svi ostali navijači, pogotovo navijači Zvezde su ga pljuvali posle Škotske itd a grobari su mu i tada davali podršku na svim forumima i svugde i tako će uvek raditi... I da nije bilo te podrške koja je makar 1 promil uticala na njegovo samopuzdanje mi nebi smo imali ovakvog strelca
A

Antigva i Barbuda

pre oko 3 godine

@kalčopolista moj komentar je samo odgovor na vase besmislice. Jeste Mitrovic ekstra golgeter, svaka cast. Ali toliko uzdizanje nije u redu jer kao sto vidis toiko dobar i nije. I u malim zemljama nama nepoznatim ljudi daju po 70 golova za repretentaciju. Mitrovic je dao najvise golova za Srbiju, to stoji. Ali niti je dao najvise golova od svih srpskih igraca, niti je dao neke posebno vazne golove, nije suvi broj golova jedino merilo. Pancev je dao gol u finalu kes, odlucujuci, onda u finalu u Tokiju, bio zlatna kopacka Evrope, izabrali ga ljudi za srebrnu loptu svetskog fudbala. Dao 84 gola za mali Vardar u onoj jakoj ligi SFRJ koja kje sigurno bila jaca nego danas druga liga engleske. Dao je kasnije 84 gola na samo 91 utakmicu za Zvezdu sto je kvota od neverovatnih 0,92 gola po utakmici, koju ima samo Mesi u Barceloni. I ne samo Pancev vec i Galic, Milutinovic, Bora Kostic, Diue Savic i mnogi drugi su bili veliki golgeteri. Filipovic je na primer dao blizu 30 golova tmza Zvezdu u evro kupovima.itd itd.Mitrovic je jedan od njih ali nije najbolji osim tog rekorda u reprezentaciji, tu je najbolji strelac. Pa Bora Kostic je igrajuci za Zvezdu pistigao sveukupno blizu 1000 golova...u reprezentaciji ima kvotu od 0,79 (26/33). Sta mislis da je on igrao 64 utakmice za reprezentaciju koliko bi imao golova? Da se razumemo, postuhem Mitra i skidam kapu za rekord u reprezentacijim Ali brate, nemijte omalovazavati druge golgetere a i sadanje Mitrove saigeace. Pa ne ugra on sam na terenu. Da igra sam izgubio bi 90:0.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ama ko omalovazava druge golgetere? Pa cinjenica je da je Pancev sve to postigao, da je postigao Mitic, Galic, Sekularac, i svi ostali koje si nabrojao. Cinjenica je i da su svi ovi anonimusi najbolji strijelci svojih zemalja. I isto tako cinjenica oko koje nema rasprave je da je Aleksandar Mitrovic NAJBOLJI STRIJELAC U ISTORIJI REPREZENTACIJE SRBIJE, kako god se ona zvala kroz istoriju. Nema potrebe da se oko toga zamarate i nabrajate svasta nesto, to je nepobitna cinjenica.
M

Ma ajde

pre oko 3 godine

Da igra sam nebi mogao da izvede nijedan prekid.
B

Bodler

pre oko 3 godine

Kako možete da dajete ovoliki prostor Mitrovicu kad je grobar pa ne moze tako gospodo. BITNO da ste Zvezda Milan zaboravili i mikija pavkovva milunovic nam ne igra a bitno da nam prevare grobarske igraju pavlovic i milenkovic sacuvaj boze

Kalčopolista

pre oko 3 godine

I da dodam za Barbudu i Antigvu da je i stilu jedne dobro poznate navijacke grupe poznate po svom moralu i obrazu, preskocio da nabroji da je Mitrovic blizu da stigne golgetere kao sto su: Ronaldo, Mesi, Kloze, Puslas, Gerd Miler, Kocis, Pele...komentar koji je ostavio apsolutno nikakvog smisla nema!
a

abc

pre oko 3 godine

Kako misliš da stigne ljude koji imaju osvojene trofeje na Svetskim prvenstvima, Evropskim prvenstvima, Ligu šampiona...Je li kao ono što je trener Vuk Rašović osvojio titulu i kao Partizan poravnao sa Zvezdom, stvarno ste mislili da ste u ravni sa Zvezdom kad ste osvajali "tituluce: po Kuli, Borči, Ovči...,sirotani????
M

MaxCZ

pre oko 3 godine

Uzmi neki antidepresiv nece ti skoditi .. Mitar je Bog fudbala to je odgovor sa moje strane i 99% normalnih zvezdasa.. A,, ti mrzitelju samoga sebe idi leci se...
G

Gost32

pre oko 3 godine

E ja se samo pitam kako je ovima od preko puta ovih dana, kako se osećaju? Kako preživljavaju to što je "drvo" Mitar oborio rekord star 65 godina, kako je prvi strelac kvalifikacija, kako ga je u špic stavila njihova legenda Piksi a ne Jovića, kako mu se Evropa divi njegovim majstorskim golovima, kako se pišu tekstovi o Partizanovoj školi i tako redom. Neka se jave da nam kažu kako su.
Г

Гост

pre oko 3 godine

То питање мижеш да поставиш неким будалама и несретницима, сваки нормалан навијач и Србин се поноси нашим Митром.
М

Мојне химен

pre oko 3 godine

Осећамо се одлично јер је играла СРБИЈА и коначно имамо селектора који зна шта ради.

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@Antigva i barbuda Ima li negde medju ovima koje si nabrojao i golgetera zvezde iz antigve i barbude dzosue parkera? Ako je Mitrovic blizu ovima koje si nabrojao, ostali nasi igraci su daleko po broju golova 'nate...prosta matematika! On se nadavao golova u evropskim kvalifikacijama i ostalim velikim takmicenjima i ne vidim bas poentu ovog tvog komentara! Valjda je bolje da golgeter daje golove nego da ih ne daje, ali dorbo, kurir, rsb forum , zvezdina revija i informer svasta pisu!
G

Gost999

pre oko 3 godine

Sta je ovo, kakvo je ovo botovanje ili dta je ovo hahahaha..? Samo odjednom na komentarima po 40 i vise negativnih glasova...Cime se ljudi bave.. I to na komentare u kojima se napise samo cinjenica da je Aleksandar Mitrovic NAJBOLJI STRIJELAC U ISTORIJI SRBIJE, kako god da se ona zvala u proslosti.
F

FMp 2

pre oko 3 godine

Upalila se masina iz Zeleznika
A

Antigva i Barbuda

pre oko 3 godine

Je li neko cuo za "superheroje" pod imenima Hossam Hassan,Godfrey Chitalu ili Bashar Abdullah ? Nije niko !? E, to su vam sve golgeteri u "rangu superheroja" Mitrovica. Sve rekorderi svojih reprezentacija. Evo ovako: Rekorder Egipata,Hossam Hassan 68 golova; Malavi,Kinnah Phiri 71; Zambija,Godfrey Chitalu 79; Australija,Tim Cahill 50; Indija,Sunil Chhetri 72; Irak,Hussain Said 78; Iran,Ali Daei 109; Kuvajt,Bashar Abdullah 75; Malezija,Mokhtar Dahari 89; Maledivi,Ali Ashfaq 53; Oman,Hani Al-Dhabit 43; Filipini,Phil Younghusband 52; Singapur,Fandi Ahmad 55; Tajland ,Kiatisak Senamuang 71; Emirati,Ali Mabkhout 68; Vijetnam,Lê Công Vinh 51; Trinidad i Tobago,Stern John 70; Antigva i Barbuda,Peter Byers 44. Svi su oni u svojim zemljama rekorderi ali za njih nikad niko niti je cuo, niti koga zabole ona stvar. Tako isto ni za Mitrovica,na koga se pale samo iskompleksirani grobari. Ne kazem da je Mitrovic los ali ako su samo golovi za reprezentaciju jedino merilo,eto od njega su onda bolji i neki nebitni igraci koji igraju u jos manje bitnim reprezentacijama. Mada,sto jeste,jeste, Mitar je blizu da stigne ove iz Omana i Antigve i Barbude, tu su negde ;-)
G

Gost8888

pre oko 3 godine

Ako je iko iskompleksiran onda ste to vi. Pogledaj po komentarima. Na vijestima o Mitru bude po 40 ili 50 komentara i to grobari samo napišu - Bravo Mitre kralju i slično. I to je polovina komenara a druga polovina su vaši komentari poput ovog tvog, ono jadni i nesrećni ljudi u duši puni zlobe koje zloba pojede i hoćete da puknete od muke zato što je on rekorder i što će do 32 ili 33 godine da postigne preko 80 golova za reprezentaciju. I zato vi umanjujete značaj njegovih golova. Dok vi kad Panjkov nekome da jedan gol u godinu ipo dana pišete po 300 ili 400 komentara i to su priče kao da je Bog lično. Ono uzdisanje do visina. Dok komentari o Mitru su sasvim normalni. Ljudi ga hvale i čestitaju. A ti jado jadni pukni od muke.
D

Deda Zeljo

pre oko 3 godine

Kakav kompleksas treba biti pa traziti najbolje strelce Antigve, Malavi, Turkmenistana i slicno... Normalno da se kod nas pise o Mitru kad smo Srbi, nece valjda o nekom iz Malezije... Kakav lik i jos nabio pluseve od ovih iz Zeleznika....
Z

Zenon

pre oko 3 godine

Nije ni tebi lako
e

ercov

pre oko 3 godine

Ljubomora i zavist = poraz i nemoc
Z

Zenon

pre oko 3 godine

Mitar je fenomen i kralj. Mnogi mu zameraju da daje golove malim ekipama ali u ovim kvalifikacijama protiv istih reprezentacija igra i Ronaldo i druge fudbalske velicine pa pogledajte koliko su oni golova dali.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Kako te nije stid ? Igrao on za Svidon ili Real Madrid kakve to veze ima ? Momak daje sve od sebe u reprezentaciji. Sram tebilo!
S

Srb.Bg.

pre oko 3 godine

Druže,poredis sve te Igrače i njihova dostignuća(kako te samo nije mrzelo) da bi dokazao šta? I unizio učinak momka koji igra(makar) kvalifikacije protiv evropskih reprezentacija..čemu to?!
b

batabane

pre oko 3 godine

Dobro bre druze.Sto se ono kaze jel si ti lud il ti noge smrde.Verovatno i jedno i drugo.Pa sta si hteo reci,da ove zemlje ne treba da igraju fudbal,ili da nas svrstavas sa njima,ili da Nemacka, Francuska,Engleska nemaju najbolje strelce ili ne vode statistiku o tome.Svako je junak i najbolji strelac i opštepoznato u svojoj zemlji.Samo mi u Srbiji nemamo pravo na to,po tebi.Cuti bruko jedna zavisna.
P

Pentrax no.1

pre oko 3 godine

Antigve zmaju, evo da ti malo ja objasnim neke stvari. Prvo, pitaš da li je neko za njih čuo a onda odgovaraš da nije niko?? Što si pitao onda, koja je svrha? Što bi ti čuo za najboljeg strelca reprezentacije Mesopotamije? Ili Hondurasa? Što bi onaj iz Čada čuo za Mitrovića? Kakve to veze ima? Evo, čuo sam i za Ali Daia i za Kejhila. Prvi igrao u Bajernu i Herti a drugi imao uspešno u Evertonu
K

Kibicer

pre oko 3 godine

Prvo bravo za Mitra. I to bravo je kosenzus svih zvezdaša i samo neko ko je bolestan sa druge strane brda može da se bavi gluposti a i ostrašćenosti a ko je ko ,iz kog kluba i ko je dao više,a igrala je Srbija Bravo novinaru za tekst! Ovako se piše i ovo je pokazna vežba mnogim njegovim kolegama kad je reč o novinarstvu uopšte i posebno o tekstu u kome pišeš o reprezentaciji Srbije. Očigledno je da treneri u Engleskoj pogubno greše i ne vide beskonačan dar A. Mitrovića. Dečko je vanserijski špic i inteligentni Piksi,namirisao je taj Mitrov gen i nije sebi dozvolio da ga savlada sujeta pa Mitra ostavi na klupi zbog poslednjeg teksta koji je dao u intervjuu o smeni selektora. Imao je Piksi i opciju tandem Kostić - Jović,prilično uigran već od ranije,ali je nepogrešivo izvukao Mitra iz šešira i dobio Bingo. Mitar je i realno jedan od prvih 5 špiceva Evrope i dečko ,za svoje dobro treba da hitno promeni klub i dobije priliku da konstantno igra. Piksiju bravo za mudar pristup uz molbu da makar razmisli i o Katajiu ne zbog Zvezde i zvezdaštva nego zato što je opet u životnoj formi i zato što je majstor. Bilo bpridodao par bekova i i par zadnjih veznih. Delovali bi manje ranjivo u odbranii lepo i ako bi u sastav
Q

Qwe

pre oko 3 godine

Mito bekrijo!!!

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Spavate li mirno ljudi brojevi, anal lize i ostali obrazi djonovi? Svi vi, nebitno za KOJI klub navijate, koji ste osuli drvlje i kamenje po ovom coveku, koji ste govorili da je menadzerska komhbnacija zavucite se u misije rupe i ostale pacovske kanale i iz njih ne izlazite do daljneg!
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Mitar voli Zvezdu i Zvezda voli njega!!! I volimo ga kao velikog Partizanovca!!! Amin... Kako da ga ne volimo kada je kupio preko 30 karata u Londonu za Delije za nasu utakmicu protiv Totenhema.. A, ti ces crknuti od zlobe prijatelju iz Lomnice...
m

mitae10

pre oko 3 godine

On u klubu nema podrsku trenera,ne veruje mu trener.U Reprezentaciji je skroz druga prica,ima puno poverenje od saigraca i trenera i uprave,zna da i ako odigra los da ce igrati i sledeci mec,to je i on sam rekao i onda mu je mnogo lakse kad zna da ima ljude oko sebe koji ponavljam veruju u njega.Bravo mladi decace,samo pakuj i promeni klub sto pre!!!!
K

Kobe

pre oko 3 godine

Ti zaboravljas da u njega ne vjeruje vise od pola nacije, koje se cudilo zasto je pozvan Mitrovic, a ne Pavkov ili Pesic. A pogotovo kad se nadje na terenu, drvo Mitrovic.
b

bqmnaenhatjah1iqiq

pre oko 3 godine

Kobe taj ko to prica i pise i misli sto si nalisao nema pojma o zivotu,Mitar je za 3 klasa bolji od Pesica,od Pavkova za 5.
7

759287

pre oko 3 godine

Cigani na aparatima
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ja sam Cigan i nikad nisam razdvajao igrace u reprezentavci. Mitar mi je csk gotivniji od nekih zvezdasa. Ljudina!
B

Big lale

pre oko 3 godine

Sve je to super Al cigani ga ne vole.
D

DELIJA SEVER 1989

pre oko 3 godine

Ne bi ga voleo da igra za vas sad, ja gledam Srbiju i navijam za Srbiju, Partizan i Zvezda ne postoje na reprezentativnoj pauzi.
M

Miki mojne

pre oko 3 godine

Samo treba da promeni ligu, mislim da bi mu dobro sela italijanska... tamo bi se nadavao golova
h

hogar_strasni

pre oko 3 godine

upravo tako, on ne da treba promjeniti klub, od treba promjeniti potpuno ligu, italija i njemacka su mu po mjeri, tamo bi bio ubica kao i u reprezentaciji Srbije
P

Preterivanje

pre oko 3 godine

Imali su Partizan a i Zvezda mnogo golgetera.Od 1946/47 do danas, 14 puta je najbolji strelac lige bio igrac,koji je u toj sezoni nosio dres Partizana(Valok,Bobek,Hasanagic,B.Djordjevic,Bjekovic,Milosevic 2x,Kezman,Vukic,Radonjic,Diara,Ilijev,Djurdjevic,Leonardo). Crvena Zvezda je 22 puta imala golgetera lige(Tomasevic,Zivanovic,Kostic 2x,Lazarevic 2x,Savic 2x,Filipovic,Pancev 3x,Zigic,Pantelic,Drobnjak,Jovicic,Markovic, Onda su tu jos legende Mijatovic,Milutinovic,Mance,Stojkovic,Savicevic,Prosinecki.D.Stankovic,Vidic,Vasovic,Dzajic,Vukotic,Sekularac,Galic...itd.itd.Mitrovic jeste dao najvise golova za reprezentaciju ali daleko od toga da je najbolji. Jedan od boljih svakako ali daleko je on i od samog vrha, realno.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Izvini, koja je poenta komentara?? Kazes prvo za golgetere, a onda nabrajas redom i veznjake i stopere i sta sve.. I niko nikad nije rekao da je Mitrovic najbolji srpski igrac ikada, nije ni najbrzi, ni najelegantniji.. Samo se kaze cinjenica, a nepobitna cinjenica trenutno je da je NAJBOLJI STRIJELAC U ISTORIJI REPREZENTACIJE SRBIJE. Kako god se ona zvala u proslosti.. I oko toga nema rasprave..
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Pa ko je rekao da je najbolji. To bi isto bilo kad bi rekli da je Gerd Miler bio najbolji...Ne , bio je najefikasniji...a merilo u fudbalu su golovi ...koliko se meni čini...
A

Akademija

pre oko 3 godine

Beži Mitre iz Fulhama. Everton je mota za njega tim ako ode leto C.Lewin.
T

Treppenkind

pre oko 3 godine

свака му част. годинама је било контра,значи да играчи покидају у клубовима а у репрезентацији срљају. што се тога тиче Митровић је збиља феномен
d

dejan pizon

pre oko 3 godine

svaka cast za golove unapred se znalo da idemo u baraz,veliko je pitanje sta ce se odigradi u barazu,ali jedno je sigurno covek nas je kostao evropskog prvenstva.
N

Neko iz mase77

pre oko 3 godine

I navijaci zvezde su nas kostali evripskog, slucaj Djenova!
S

Srxx

pre oko 3 godine

Kao Piksi protiv Argentine u cetvrtfinalu svetskog prvenstva ili Pedja protiv Holandije u osmini finala i jos mnogo, mnogo drugih precki koje su mnogo vise znacila nego ona protiv Skota, pa sta? Ti si vise isfrustriran necim drugim, a to je sto Mitar dolazi iz tebi omrazenog Partizana i zbog toga ga vecina mrzite. Cast pravim navijacima, a misljenja takvih kao sto si ti su potpuno nebitna....
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Ubiše kompleksi...Ne samo da je koštao EP nego je i ružan zar ne??? Takav ne bi trebao da igra u reprezentaciji. Pa da li je moguće da postoje u Srbiji ljudi koji mole Boga da Mitrović ne igra u reprezentaciji..Imaš li ogledalo čoveče? Pogledaj se ponekad!!!
P

PedjaPFCCCC

pre oko 3 godine

Neki igraci poput: Mitra,Perisic ili Griezmana imaju posebnu zelju i volju za nacionalnim Grbom. Ta Atmosfera im prija, dal ih nece u klubu ili hoce u vecinom Utakmice uvek su medju naj boljima :)
S

Superheroj

pre oko 3 godine

Covek igra dobro, daje golova,najvise u drzavnim timu, ali superheroj !? Preterivanje beskrajno ! Da se coveku zgadi fudbal! Ovo kazem kao navijac Partizana, alo objektivan, realan. I pored njegovih golova od nhmjega su Bolji igemraci bili i Bobek,Galic,Milutinovic,Veselinovic,Mijatovic,Mitic,Sekularac,Dzajic,Savicevic,Stojkovic
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ti se kao sjecas kako su igrali Bobek, Galic, Mitic i ostali.. Pogotovo taj fudbal od prije hiljadu godina, sigurno da se moze mjeriti sa ovim modernim fudbalom..
G

Gost9

pre oko 3 godine

Vremenska distanca će iznedriti tekstove u odnosu na velikane fudbala. Trenutno jeste superheroj, a tekst je aktuelan.
Z

Zeljko Pantici

pre oko 3 godine

Ono kad se klinac od 18 - 25g pravi pametan i pise o Bobeku, Dzajicu... Svaka njima cast ali drugo je to vreme bilo. Mnogo je teze danas napraviti nesto kad imas mnogo vise profesionalaca, a i vidis da danas svi igraju fudbal cak i Luksemburg, Malta... Toga cak ni do pre 5-6g nije bilo a ne pre 40-50 godina... Danas su igraci mnogo spremniji, takticki, fizicki.. Nije sve u talentu, trebas biti svetska klasa da bi odskocio od proseka. Moje misljenje naravno...
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Pa nije najbolji već najefikasniji. A fudbal se igra za golove!!!
F

FM

pre oko 3 godine

Ne moze Mitar dati toliko golova koliko mozemo puta sami sebi pucati u kolena. Ili ipak moze? :D
P

Pasion

pre oko 3 godine

Mitrovic gracias por todo. Yo vivo en España y amo este hombre. Que buena persona y goleador. Mucha suerte.
B

Bojan Novakovic 2131 /11

pre oko 3 godine

Yo soy tu madre...
q

qq majko

pre oko 3 godine

Cepaj Mitre kod Tadica u Ajax.. Bog da te vidi!
T

Tik0

pre oko 3 godine

Bezi Mitre u Italiju, sporiji fudbal se igra, bas kako tebi odgovara, kao i ove formacije koje igra nasa reprezentacija. Tamo bi imao mnogo ozbiljniju ulogu nego sto ce ikad imati u PL u bilo kom timu. Ima onih koji bi mu bolje legli od Fulama, ali ni jedan kao italijanski.
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Nema brzina veze s osećajem za gol, srčanošću i hrabrošću...NIje problem u ligi već u koncepciji koju treneri zastupaju...
M

Magnus

pre oko 3 godine

Jedna od floskula je da igraju "najbolji u trenutku" kada se prica o pozivu igraca u reprezentaciju. Mitar je bas to. Kad god igra reprezentacija on je "najbolji u trenutku". Ne zanima me kakav je u klubu, jos nisam video njegovo lose izdanje za reprezentaciju. Ili bar, beskrvno. Kada svi sede on trci. I toga nam vise treba. Ne zanima me gde igra Luka Jovic koji je objektivno kvalitetniji i talentovaniji igrac od Mitra. Ali koji iskazuje zelju koliko i ja da me ofarbaju u roze i postave golog na trg.
I

Ivan333

pre oko 3 godine

Objektivno Jović ima jednu dobru sezonu u karijeri i to u frankfurtu. 10 puta je lakše igrati spica u bundesligu nego u championship a o premijer ligi da ne pricam
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Po čemu je to Jović kvalitetniji???? Kao da upoređuješ pit bula i maltezera. Maltezer je možda nekom simpatičniji
9

951357

pre oko 3 godine

@Ivan333 - i isto tako objekrivno, to je jedina sezona kad je dobio sansu da igra. Sta li bi bilo kad bi igrao konstantno svake sezone?
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Upravo tako. S jednom razlikom što se šansa ne dobija nego se zarađuje na treningu, zalaganjem na utakmici, ponašanjem na terenu i drugim stvarima koje imaju veze sa fudbalom. Niko mu ne spori talenat, koliko mogu da primetim. Ali isto tako primećujem i da mu mnogi spore upravo ove elemente o kojima pričam. Je l' bio on na terenu sinoć? Koliko kontakta sa loptom, koliko uklizavanja, koliko "krvi u zubima" je imao kad je ulazio u duele? E, to njemu fali. I glava koju bi, poput Mitrovića, stavio na protivnikovu nogu da njome ubaci loptu u gol, kao protiv Portugala. Zasluži! Ne čekaj da dobiješ pa da se žališ kako ti je dato malo.
G

Gost75

pre oko 3 godine

Svaka cast na komentaru... Ostavlja srce na terenu kada igra za reprezentaciju u svakoj utakmici i kada bi svi tako činili mogli bi sa svakom silom da se nosimo
M

Mister

pre oko 3 godine

Nadam se da nećemo skoro prestati da se oduševljavamo Mitrovićem. Nadam se da ćemo se radovati još dugo. Jeste fenomen.
B

Borča

pre oko 3 godine

Mitro' s on fire