Komentari na vest

Autogol milionera: Počivaj u miru, Superligo!

Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Nema sta liga da pociva, ona nije zvanicno ni osnovana. Ovo sto se desilo je samo odlaganje Super lige. Mislim da se Super liga nece desiti u bar narednih 5, 10 sezona, ali to je neka neminovnost koja ceka svaki sport. Mozda necemo biti zivi, a ako Bog da hocemo, za 20, 30 god, svako evropsko takmicnje u bilo kom sportu (rukomet, fudbal, odbojka pa mozda i vaterpolo), tezi ka tome da bude kao NBA liga. A zasto? Zato sto su to velike pare mnogo vece nego kada ti je posrednik UEFA, EHF, FINA i slicni, i najbolji ce uvijek imati veci dio kolaca. Sada neko kaze nije sve u parama, pa nije sve u parama ali rodjena braca i sestre se sad posvadjaju oko para... Ne vrti se sve samo u fudbalu oko para nego se sve u svijetu vrti oko para, tuzno je ali na zalost je tako.
G

GOSPODO

pre oko 3 godine

Fudbal se igra za naviijace. Ako nije tako, ne treba da postoji.
У

УЛТРА.....

pre oko 3 godine

ШТЕТА ФК ГРОМАДА РЕКОРДЕРИ ВЕЋ СЕБИ УПИСАЛИ ТИТУЛУ ЕВРОПСКОГ ШАМПИОНА ИЗ ШЕСЕТ' ШЕСТЕЕ!!!! НЕПРАВДА ПИХ !!!!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Sta lupetas bre. Kakva titula iz '66. Niko to nije ni pominjao. Na glupave fazone se grebes za neki lajk od klinaca. Ovo nema nikakve veze sa tim. Ispadas smesan, a ne duhovit
D

Dajvak

pre oko 3 godine

Da je sreće pa da se nešto slično desi i sa košarkom ..
O

Ovo

pre oko 3 godine

ne sme proci nekaznjeno... Sad nek krenu da pljuste kazne za svih 12,koji su i pomislili da uniste cari fudbala... Bar ih sve izbacite u 2. ligu,to je najmanje sto mozete
B

Bracafaca

pre oko 3 godine

Ne ne pogresno nikako izbacivanje u drugu ligu, sledece ce se vratiti u medjuvremenu ce raskinuti ugovore sa igracima i nece biti u nikakvom finansiskom minusu, nego ostavis ih u ligi sve normalno da se takmice samo zabranis dovodjenje igraca dve godine trenutne da placaju a oduzmes im po 9 boda na startu lige sto kad pogledas nije strasno al upravo je tolika razlika izmedjih trojki u prvenstvima i cetvoro i petoplasiranog i pritom ne kaznis ih novcano neko kazes da dodju svi po 50-100 miliona na ime solidarnosti i podelis klubovima u ligi sampiona ili svako svojoj ligi kako god.
Z

Zika13

pre oko 3 godine

Pitanje je koliko su lose engleski klubovi prosli. Izgleda da ce UEFA obezbediti vise novca engleskim klubovima i da je to uradjeno da bi se Superliga razbila. Na kraju ce bogati dobiti sta su trazili, samo pod okriljem UEFA-e.
M

Mhm

pre oko 3 godine

Sve ti znaš..