Autogol na dar, Vitorija opstala u Seriji B (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.21. | 03:28

Pesma u brazilskom Salvadoru

Dok je slobodan udarac poslao Paranu u treću ligu, samo dva sata kasnije takođe slobodan udarac je spasao Vitoriju i sačuvao je u brazilskoj Seriji B. Dok jednom ne smrkne...

I kao što je kod Parane lopta kod udarca pogodila igrača, promenila smer i poslala tim u niži rang, slično se dogodilo i u duelu Vitorije i Botafoga. Slobodnjak, nespretna reakcija gostujućeg igrača i Robson je postigao autogol. Tih 1:0 spaslo je domaće Lavove, a timu iz Sao Paola ionako spasa nije bilo, on je svoje šanse za spas prokockao mnogo ranije.

Izabrane vesti

Suštinski, Vitoriji je bio i remi dovoljan da bi preživela. Klub koji je dao svetskom fudbalu neka velika imena, kao što su Bebeto, Dida, David Luiz, Hulk, spao je na niske grane, da mora kolo pre kraja da se spasava ispadanja u treći rang.

Čak su Lavovi uhvatili poslednji voz, jer su u poslednja četiri kola dve utakmice dobili, dve odigrali nerešeno. I to ih je vinulo iznad crte.

Kolo pre kraja poznato je ko je sve ispao iz brazilske Serije B. U niži rang sele se Figueirense, Parana, Botafogo i Oeste.

BRAZIL 2:

Oeste – Parana 1:0 (0:0)

/Rai 90/

Vitorija – Botafogo 1:0 (0:0)

/Robson 60/



tagovi

BrazilVitorijaBotafogo SP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara