Foto: Reuters
Foto: Reuters

Avaj kasno upalio, ponizio Žuventud i odigrao za CSA (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 01:17

Lavovi sa ostrva posle jedne od najboljih partija sezone, dva kola pre kraja zaostaju četiri boda za mestom koje vodi u Seriju A

Veliku uslugu je Avai večeras napravio ekipi CSA demoliranjem Žuventuda na svom terenu – 5:2. Verovatno još veću nego sebi jer ga dva kola pre kraja Serije B i odluke ko će pouniti upražnjena mesta koja čekaju putnike za Brazileirao, četiri boda dele od četvrte pozicije koja taj put garantuje.

Strašnu predstavu su večeras prikazali Lavovi sa ostrva, jednu od najubedljivijih od starta sezone, ali deluje da se mašina kasno upalila. Da su beležili nešto bolje rezultate u poslednjih mesec dana i u poslednjih šest mečeva do večerašnjeg osvojili koji bod više (samo šest od 18), držali bi u svojim rukama pitanje plasmana u brazilsku elitu – ovako, ostaju im teoretske šanse da se nadaju.

Izabrane vesti

Ako ništa drugo, pokazali su da Žuventud u ovom trenutku nije na nivou najkvalitetnijeg klupskog fudbala koji Brazil može da ponudi. Ukoliko želite da igrate na najvećoj pozornici u državi, ne biste sebi smeli da dozvolite četiri primljena gola u prvom poluvremenu, a to je upravo ono što se dogodilo gostima. Pogađali su Romulo, Silva, Lukas i Edilson i da u redovima ekipe iz Rio Grandea nije bilo jedine svetle tačke Mateuzinja, pobednik bi bio odlučen već na petnaestominutnoj pauzi.

Međutim, drugo poluvreme je jasno pokazalo da Žuventud nije imao snage za povratak protiv tima koji ga je pobedio četiri puta u poslednjih pet međusobnih duela, a sudbina mu je zapečaćena u 90. minutu kada je Romulo obradovao sve one koji su se osmelili da jure 7+ i goleadu u Santa Katarini.

BRAZIL, SERIJA B - 36. KOLO

Utorak

Pelotas - Amerika Mineiro 0:0

Avai - Žuventud 5:2 (4:2)

Botafogo - CSA 1:3 (0:1)

Konfijansa - Sampajo Korea 0:1 (0:0)

CRB - Figuirense 5:1 (3:0)

Sreda

01.30: (2,85) Parana (2,55) Kujaba (2,95)

23.15: (1,60) Nautiko (3,50) Oeste (5,90)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

AvaiBrazilBrazil 2Serija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara