Avangarda u srpskom fudbalu: Arena prenosi sve utakmice do kraja Superlige, Zvezda u petak na Banjici slavi titulu, u subotu Partizan čeka Mladost

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 15:56

Početak u Inđiji, kraj u Šapcu i tako sve do 20. juna

Fudbal u izobilju. Kad smo ga toliko dugo čekali, red je da mu se obradujemo raširenih ruku, pa iako često potcenjena, Superliga Srbija će se na velika vrata vratiti na scenu, jer je TV Arena sport preuzela na sebe obavezu da u direktnim prenosima emituje sliku sa svih preostalih utakmica elitnog ranga do kraja ove sezone.

U saradnji sa Zajednicom Super i Prve lige Srbije, uticajna televizijska kuća dogovorila je da posredstvom svojih kanala priušti gledaocima utisak kao da su uživo na mečevima našeg prvenstva. Napravljen je sporazum po kome su svi termini mečeva u finišu sezone razdvojeni u nameri da gledaoci ne budu uskraćeni ni za jedan jedini sekund, bilo koji klub da je u pitanju.

Izabrane vesti

Slovima i brojevima: osam utakmica po kolu, 32 susreta do kraja ove sezone i sve to – uživo.

Potpuno avangardni spoj televizije i sporta počeće narednog petka, prvim susretima 27. runde. Program počinje 29. maja na stadionu Inđije, gde će Zeleni dočekati Spartak od 15 časova. Dva sata kasnije kamere će biti u Novom Sadu, na susretu Vojvodina – Čukarički, koji bi mogao značajno da utiče na borbu za treće mesto, dok se od 19.30 na Banjici sastaju Rad i Crvena zvezda, a na tom meču lider na tabeli bi u slučaju pobede proslavio treću uzastopnu šampionsku titulu.

Već narednog dana, 30. maja, ekipa TV Arena sport biće u Surdulici kako bi prenosila okršaj Radnika i novosadskog Proletera, za 17.30 istog dana zakazan je duel u Humskoj između Partizana i lučanske Mladosti, dok se program završava prenosom iz Kruševca regionalnim derbijem, Napredak – Radnički Niš.

Pilot projekat, bar kad je prvo kolo nastavka u pitanju, biće nastavljen u nedelju 31. maja, utakmicama iz Sente (TSC – Javor, 17.30) i Šapca (Mačva – Voždovac, 19.30).

Narednih dana trebalo Zajednica Super i Prve lige i čelnici TV Arena sport trebalo bi da usaglase termine za preostala tri kola. Naravno, na kanalima ove televizije, prema ranije utvrđenom rasporedu, prenosiće se utakmice četvrtfinala, polufinala i finala Kupa Srbije. Termini su 3, 10. i 24. jun.

SUPERLIGA SRBIJE, 27. KOLO

Petak:

15.00 Inđija – Spartak

17.00 Vojvodina – Čukarički

19.30 Rad – Crvena zvezda

Subota:

15.00 Radnik – Proleter

17.30 Partizan – Mladost

19.30 Napredak – Radnički Niš

Nedelja:

17.30 TSC – Javor

19.30 Mačva – Voždovac

(FOTO: MN Press)


tagovi

TV ArenaArena sportprenos superligeprenos uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara