Komentari na vest

Azar nastavlja da 'dribla' Real: Naravno da ostajem...

a

arnaut čečen

pre 12 meseci

Svaka mu čast ! U najboljim godinama rasturao i dao celog sebe ! Doveo ga Real ima najvecu platu ! Boliga briga ! Svaki bi tako ! On je i dalje najbolji i ako ne igra ! On bi u našoj Reprezentaciji bio najbolji ! Svaka čast Azaru ! Možda izbaci Siti ili u Finalu Sruši Milan .
4

46

pre 12 meseci

Retko se viđa da neki fudbaler baš ovako drastično propadne... Voleo je da igra za Čelsi, videlo se to na terenu, i kao san mu je da zaigra za Real i da radi pod vođstvom Zidana, i ... prestao je da ga interesuje fudbal.
B

BrukaiSramota

pre 12 meseci

Bejl #2, nadam se da ce da mu zvizde na svakoj domacoj utakmici, jer to je jedino sto i zasluzuje ovakvim ponasanjem i stavom. 0 kao covek.
S

Sveti Eden

pre 12 meseci

Lako je dobrotu naplaćivati 15 miliona.
p

pranje

pre 12 meseci

Da je Anćeloti imao bar malo vizije, mogao je ovu igračinu da koristi kao desetku ili polušpica, pa čak i kad je fizički nespreman, jer plejmejkeri su često guzičasti i tromi. Ali ne, on insistira da mu Azar bude na krilu gde realno nema mesta pored supersoničnih Vinija i Rodriga. A naročito bi mu značio kao plej da rastereti Modrića, koji iako prespreman za svoje godine, ipak nije više igrač za 50 utakmica u sezoni.
Б

Блок

pre 12 meseci

Десетка или полушпиц је исти термин... Како да га користи као десетку ,кад игра 4-3-3 ...једино у 4-2-3-1 ... Како је играо у Челзија да тако игра у Реалу ,Родриго би му био замена ...али ме игра.
p

pranje

pre 12 meseci

Desetka i polušpic nisu isti termin, a da bih ti plastično objasnio daću ti primer, desetka je Zidan a polušpic Raul, desetka je Deko a polušpic DelPjero, desetka je Tadić, a polušpic Mijatović, desetka je Zvonimir Vukić a polušpic Danko Lazović, itd.
Б

Блок

pre 12 meseci

Све ,све али раул полушпиц .... Човек играо сам у шпицу .
i

idemoo

pre 12 meseci

Doktor
A

Apis1917

pre 12 meseci

Najnebitniji igrač u istoriji Reala.
p

pranje

pre 12 meseci

Posle Luke Jovića, Spasića, Perice, i Ramba.

Mali peca

pre 12 meseci

pranje pa naravno sivi su bitniji od nasih i bolji , tudji su uvek bolji
p

pranje

pre 12 meseci

Hoćeš da kažeš da je Azar nebutniji od Jovića. Daj brate, budi realan. On sad kad bi hteo da igra, i da se fizički spremi može da bude najbolji igrač Reala, a Jović koliko god se trudio, jednostavno ne zna.
Č

Čoveka

pre 12 meseci

Fudbal ne zanima, nego pare.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Ne znam, ne mogu bas da izjednacim ovu i bejlovu situaciju, iako su slicne. Bejl je profesionalno odradjivao svoje obaveze i uvek je bio fit, jeste i on cesto imao neke manje povrede, al bio je na raspolaganju. A i ostaje zlatnim slovima upisan u istoriju reala. S druge strane, setite se kakav azar je dosao u real, sa 10ak kila viska. Ipak to je veoma ruzan i neprofesionalan odnos fudbalera prema klubu. Vecinu vremena provodi povredjen. Bilo bi fer da ode na leto i ispadne bar malo posten prema klubu jer ga ipak vec 4 godine placaju ni za sta, plus su platili ogromno obestecenje celsiju…
K

Kosta11

pre 12 meseci

Kakva je ovo igracina bila 2010-2019,posle samo jede perece po madridu.