Komentari na vest

Azar odlučan: Ne želim da idem iz Reala, možda će posle Mundijala stvari biti drugačije

A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Ni po čemu ga u Realu neće pamtiti sem kao najnebitnijeg a mnogo plaćenog igrača u istoriji Reala.Generalno...ostaće upamćen samo kao dobar fudbaler i ništa više preko toga.
k

kukurlama

pre preko 1 godinu

Jako slicna prica kao Kutinjo,samo sto je Kutinjo bar neki minimum pruzio u Barsi,i opet je u toj prici Barsa ispala negativac,a imao je prilika koliko hoces.Sa druge strane eto desaava se,i Azar je jedini kriv.Poenta price je da nista nije crno i belo,ima tu i do jedne i do druge strane.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Citam komentare, slazem se sa vecinom. Iskomentarisacu samo ono sto je stav vecine nas na ovom portalu. Zali boze koliko je jos zadovoljstva mogao da nam priredi ovaj momak. Sta se desilo to zna samo on. Intervju mu je slican kao i pred pocetak Spanske lige. Anceloti mu je davao sansu, ali opet nista. E sad, svi znamo ko je Anceloti. Da vredi igrao bi. Opet kazem, sto pomenu neko u komentarima. Lik ide na 5 igraca, svi znaju gde ide i opet ne mogu da ga zaustave. Steta.
d

drobilica kicme

pre preko 1 godinu

Strasan je igrac bio,carobnjak sa loptom u nogama,sto je danas bas retkost u fudbalu,gde se forsiraju neki trkaci sa nula tehnikom.On bi i sad koji je daleko od forme,bio ubedljivo najbolji napadac u celziju.

zmarkovic2292@gmail.com

pre preko 1 godinu

Samo kad se setim kad se zaleti na 5 igraca i idalje bude brzi od njih dovoljno da se namesti na sut, a lopta se lepi za nogu. Nadam se da ce bljesnuti makar jos jednom do kraja karijere.
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Naravno da neće da ide jer je najplaćeniji igrač Reala, a ovako tek 16-ti ili 17-ti... Ni Bejl nije otišao, takvi ugovori-života se ne prekidaju...
R

Radašin

pre preko 1 godinu

Nešto se iskundačilo kod ovog Azara, propala stvar načisto...
Š

Šiš,šiš,bric,bric

pre preko 1 godinu

I Romana su šišali ali je on oderao Real.Istini za volju,to je uradila ona njegova čelična Ruskinja,svaka joj čast.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Kad se setim kakav je to samo bio igrac u Celsiju. Svi ovi sto danas igraju na istoj ili slicnoj poziciji (Pulisic, Zijeh, Haverc, Sterling, itd.) ne mogu da mu prismrde, i ovako propao je bolji igrac od svih njih zajedno.
G

Gostoffo

pre preko 1 godinu

U Celsiju je bio najbolji igrac na svetu posle Mesija,Ronalda i Nejmara.Driblao ih je u trku kao Mesi samo desna noga,strasan igrac. Nikada necu moci da shvatim sta mu se tacno desilo. Decko je madjionicar i majstor fudbala. Izgleda da nije mogao da se izbori da pritiskom,ko zna. Srecno
b

brisko144

pre preko 1 godinu

Slazem se, ali cini se da je uzrok jasan. U Celsiju je imao te momente da je medju najboljima na svetu, pa onda momente da dodje posle neke pauze sa 5 kg viska, pa bude prosecan igrac, pa se opet na neki period sredi pa bude opet medju najboljima. I tako u krug. Nije bio totalno konstantan ni u Celsiju, ali bi se uvek dovodio u red i kretao da razbija. A sad nikako da se dovede u red. Isti stav kao i Jovic, nije ga briga bukvalno. Azar od dana kada je dosao u Real do dana danasnjeg nije doveo svoje telo u red. Sta treba dalje pricati.
0

023

pre preko 1 godinu

Ovako se odgovara na novinarska pitanja. Konkretno i bez floskula.
l

lepo

pre preko 1 godinu

Lepo je videti Svetsku zvezdu koja govori realno o svemu..
G

GostŠ

pre preko 1 godinu

Neće.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ne zelis ti da ides zbog plate, sto je i normalno.