Komentari na vest

Azarov ima problem sa dobijanjem mišićne mase, uspostavljena konferencijska veza sa Ristićem

s

staklorezac

pre 11 meseci

Ja nzm sto ga odma ne prodaju. sta mu traze mane non stop. Lik dobro igra, gradjen je za beka bas kako treba. Moze da trci gore dole, zna da igra lopte. Najbolje nekog nemanju matica ili zigica staviti na bek. Mozda nece da se tali

Goran Jekic

pre 11 meseci

Nama spic fali, pusti beka, moze i Roda to da pokrije, mi nemamo devetku.
v

vraticeSeRode

pre 11 meseci

U magli
N

Nebitan10

pre 11 meseci

Kad ce neki kriticki nastrojen tekst o Pesicu, Srnicu i drugim domacim igracima npr?
S

Sf

pre 11 meseci

Daj da mu ja pozajmim mojih 20 kilograma, lepo njemu lepo meni. Kakvi suplementi pecenje, rostilj , tanak spricer i po koje pivo i eto dobijanje porebne mase mase. Ili mu dajte Galofak, to se koristi ako hoces da ugojis svinje brzo. Svasta hahahaha. Izgleda da je mali slabo ješan. A sad ozbiljno ima dobru levu nogu ana desnu se samo oslanja da ne bi pao, dobar dribling ali vrlo cesto ima potez vise, preteruje pa se prekombinuje. Odbrana dosta tanak. I to je to.
s

sasha vezenkov

pre 11 meseci

Nije problem što ti kao gledalac imaš ovakvu percepciju fudbala i stvari oko fudbala, već je problem što svi treneri i fudbalski radnici u Srbiji isto ovako razmišljaju. To su slavske priče zbog kojih isti ti fudbalski radnici ne mogu da rade nigde osim u Srbiji i igrači koje oni uče zanatu takođe ne mogu nigde da igraju osim u Srbiji.
S

Sladajac

pre 11 meseci

Pa on ni vojsku nebi služio sa tom kilažom nebi prošao regrutaciju...
Ž

Žak Vilnev

pre 11 meseci

Ristić ne želi da se vraća u srpski fudbal a dovoditi Mladenovića bila bi notorna glupost pošto ima godina koliko i Rodić a kilograma koliko i Azarov.Gde su ta dva napadača o kojima je govorio Terzić bolje reći ko su i zašto se ne piše o tome da Atalanta ima ponude za Late Lata od preko 2 miliona evra i da on više nije opcija za Zvezdu koja ne može da izdvoji toliko novca za njega?

AvantiStellaRossa

pre 11 meseci

Brz metabolizam cini cuda...
U

Usput

pre 11 meseci

Momak će biti ozbiljan igrač. Ako neko napravi transfer u lige 5 iz ovog sastava zvezde to će biti on. Kilaža se danas menja u danu a čuj da ne mogu da ga urade za celu sezonu.
e

ef21

pre 11 meseci

Kakva glupost, ima problem da razvije mišićnu masu! Za toliko koliko treba jednom pro fudbaleru nema šanse da ne može da se uradi za 9-10 meseci. Smešno. Gde je tu struka? Čime se oni bave, šta mu daju, stvarno ne mogu da zamislim tu situaciju osim ako grešiš debelo.
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Vladan Milojevic je los covek. Ide u Hilandar. Mi ateisti se gnusamo manastira.
n

ne verujem

pre 11 meseci

da svakog dana pišeš sve gluplje i gluplje komentare...daj više...čitaj Informer i ne pokušavaj da budeš pametan i duhovit...
Ч

Чика Гроцка

pre 11 meseci

Каква је ово политика клуба? Играчима 31+ се дају трогодишњи уговори. За кога и због чега би ти играчи “гризли”. Завршава каријеру, мастан уговор, боли га уво. Родић не личи на играча од пре две године. Имамо доста играча са којим би се клуб радо поздравио али тешко да ће неко да им да боље услове и наравно неће отићи. Крста 2 године човек није играо а на платном списку. Наравно да нема пара. Дати толике паре за Мотику? О иностраним промашијима већ толико пута писано. Туга. Клуб води човек који 10 година се не појављује на суђењу због болести. Где је образ, васпитање, како децу да васпитавамо кад преваранти нај боље пролазе?
T

TzT

pre 11 meseci

Sve se slazem, jedino sto Rodic ne lici na igraca 3 godine vec. Das mu 500-600 hiljada, a on da deo Terzicu, to je ta prica.I takvih 15 igraca i iz kluba ode 5-6 miliona i vise svakengodine na polovnjake.
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Izgleda da su mu greškom upumpavali helijum,lak je ko perce,ni jedan duel na igrača gde je kontakt,remplovanje ili skok duel nema šanse da dobije!!!Jedina strana su mu godine i solidna brzina!!No za EL to nije ni prići
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Stvarno ne razumem cemu potreba da se dovodjenje jednog igraca opravdava pljuvanjem drugog. Rodic polako ide u penziju, Azarov moze da se polako razvija, covek igra odlicno, i samo to malo mase da nabaci da bi bio dobar za jace lige. Ali i ovako mu nista ne fali, mozda nece da igra puno ove godine u LS, ali na prolece, na primer u LE moze. Jer je dobar da loptom, pokretan, ima veliki radijus kretanja, zahvalan igrac. Samo ga ne treba sad skrajnuti, vec mu i dalje davati prostora da se razvija. Ristic bi nam svakako bio pojacanje, i za njegovo dovodjenje je svaki Zvezdas. Nema potrebe nalaziti mane Azarovu, jer realno, svaki igrac na svetu ima mane, ako hocemo da se toga drzimo, nikog necemo dovesti.
0

011.011

pre 11 meseci

Coveku fali 8-9 kg da bi se iole pricalo o ozbiljnosti fudbala, u LS ce ga raznositi igraci protvnika.Ima Azarovi potencijal nije sporno, ali mora na svom telu da poradi debelo.
Ч

Чика

pre 11 meseci

Родић “полако” 2025. год иде у пензију
M

Mrcina

pre 11 meseci

Dečko je odigrao sjajno,mislim da će još više napredovati.Konačno imamo beka sa dobrim centaršutem.Jeste mu mana snaga,ali to se sve može vremenom srediti,makar u današnje vreme napredne medicine.Pa najboljeg igrača svih vremena su kljukali od 10-te godine.
G

GostEra

pre 11 meseci

Nije najbolji svih vremena, ali kljukan jeste bio… ;)
M

Mrcina

pre 11 meseci

Kako sa koga,pratim fudbal nekih 25 godina,za mene jeste.Nisam gledao Pelea i Maradonu,tako da mi je Mesi najbolji.Zuba Ronaldo mu je najbliži.Pozdrav :)
m

možda

pre 11 meseci

nema masu al zato može da se provuče Terzi kroz uši....
e

esex

pre 11 meseci

Mislim da azarov i rodic mogu da izguraju sezonu..azarov je bas napredovao i samo zlonamerni to ne vide.roda kad prodje pripreme kod bahara moze da vrati formu..roda da igra kad treba jaca defanziva a azarov kad napadamo..znaci 70 posto utakmica da igra azarov a 30 posto roda..30 posto za rodu je neki maksimum s obzirom na potroseno telo...
m

možda

pre 11 meseci

su mu našli smeštaj u klupskoj sauni pa se dečko suši ko grana.
k

kažite

pre 11 meseci

Azarovu da je trenutno u Lidlu akcija na pileća krilca....
m

monterooo

pre 11 meseci

Hahaha suplementacija,vitamini.... Ako je samo to problem neka odu do mancestera i pitaju ih sta su dali fodenu.... Neka pogledaju kakav je bio grilis prve dve sezone u Aston Vili....Barns u Lesteru ili Arnold u liverpulu do pre godinu dana dok ga nije stavio u vezni red... HGH i pocnes da igras ozbiljan fudbal ...koji vitamini,proteini....
j

jel vi

pre 11 meseci

ovog Gruzina hranite granulama??😂😂😂
L

Laponac

pre 11 meseci

Mora da i Gruzijac ide kod Pepe Ilmaza.
d

dečko

pre 11 meseci

nosi XS i treba da čuva Mbapea.....😂😂😂😂
L

Laki92

pre 11 meseci

Zna li se šta, je l' poradio Dani Alves(najtrofejniji fudbaler ikada) malo na masi?
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

Tako neki dan opleti po Vigu,sad po Azarovu...momci su pokazali i kapacitet i kvalitet u odnosu na one koje već imamo...danas hvalospevi sutra pljuvanje na istom portalu... Sme neko u pivo da će Bahar ostaviti i jednog i drugog ? također da se neće odreći ni jednog 30 godišnjaka koje vi precrtavate,a da će isti ti odjednom izgledati totalno drugačije u odnosu na upravo završenu sezonu... Novinari koji pišu ove i ovakve vesti nisu ništa bolji od vas dežurnih pljuvača koji ne znaju ni prvih 11 da nabroje,a ne kada su poslednji put bili na stadionu,da ne spominjem članske i sezonske,ali ovde palacate po svemu i svima ko da ste debelo plaćeni za to...
Б

Бибарс

pre 11 meseci

Зато вас увек бијемо на дербију, јер немате масу.
G

Gost Pana

pre 11 meseci

Pozdrav od Viga.
G

Gost123

pre 11 meseci

nije do azarova nego imamo nestrucne ljude u klubu
D

De jàn

pre 11 meseci

Bukari 'kao u kavezu', Kangva nema 'ono nesto', Azarovu 'fali kila'. Ma ajd vazi, bitno da Gobelljic, Srnic, Milunovic, Rodic, Pesic nemaju nedostataka.
r

relja ognjenovic

pre 11 meseci

samo zvezda i vuckio,napred nasa zvezda zivela srpska napredna stranka
I

Irena Vujovic

pre 11 meseci

ZAJEDNO SMO NAJJACI!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Brat bratu, bar sam jedno deset ovakvih tekstova od Darjana pročitao do sada. Mislim da ima šablon i samo menja po potrebi. Ništa protiv njega naravno, nego ovo što ja kažem vezano je za upravu Zvezde. Sve super, dobar, ima potencijal i onda sledi jedno ALI. Ali nije zadovoljio pa sad ide nabrajanje. I traži se zamena. Hoćemo li pogoditi sa pojačanjem da mu posle dva tri meseca ne tražimo zamenu? Samo mi malo čudno, ovo ALI se do sada nije pojavljivalo recimo u slučaju Šilje Pešića. Ili ja grešim?
G

Gostyhy

pre 11 meseci

Sve si u pravu, samo me zanima, sta je problem sa Pesicem? Covek je spic iznad nivoa domace lige, moze da pomogne dosta u LE, za LS moze da bude rezervni spic, domaci je igrac, daje sve od sebe. Sta je problem sa njim? Da ne bi mozda onu motku Rakonjca? Ne brini, imace i za Pesica to ali, samo kad budu resili da ga oteraju.
G

Gost555

pre 11 meseci

Neka Azarov pocne da jede testeninu i brzu hranu pa ce nabaciti kilograme.
b

bu2nin

pre 11 meseci

Zaboravljate koliko se Ristic trudio da izbaci zvezdu dok je igrao u krasnodar,najupirbiji igrac tada u celom timu krasnodara! A to je bila odlucujuca utakmica u zveDinoj prekretnici! Pogledajte tu utakmicu ko nije gledao! Od tada ne mogu na oci da ga vidim!
D

Daj faul

pre 11 meseci

A sta da radi majke ti, da se sklanja!? Razmisljanje plice od ulicne bare
v

v1ad

pre 11 meseci

Zamisli, trudio se da njegov tim prodje dalje. Postoji nešto što se zove "profesionalizam".
v

vecerac

pre 11 meseci

Tako je,to je najvažnija utakmica Zvezde još od Barija.Da tada nismo prošli u grupu i dan danas bi ispadali u sezoni kupanja.A to je najbolja utakmica Ristića u karijeri bila,zavro kao ludak.
C

Cigan_al-najlepsi

pre 11 meseci

Gledamo ja i sin tu utakmicu ,i kad se Ristic rastrčao počeo šutirati prema našem golu rekao sam mu tada ,da si fudbaler i ovako da igraš ili ne dao Bog da daš gol protiv moje Zvezde ubio bih te na stadionu . Inače mog sina obožavam . Kakav profesionalizam kad si zvezdaš ,budi profi u tvom timu ali ne kad igraš protiv moje Zvezde
T

Trnovac

pre 11 meseci

I ja bih onako grizao da sam bio na njegovom mjestu. Kod Lalatovica sa 18 godina bio proglasen za igraca sezone od strane navijaca, igrao u veznom na svojoj poziciji. E onda dodje raspali Grof Bozovic i pocne da pametuje, prebacuje ga na beka, gura svoje igrace u vezni red, ne igra konstantno. Sasvim je normalno da je Ristic na toj utakmici htio da pokaze da je tata za sve Le Taleke i Donalde koje je Grof forsirao prije njega. Pokidao je nas vezni red i pokazao kakav je kapacitet za one koji su igrali prije njega.
A

Ab

pre 11 meseci

Buraz, Azarov nije Bernardo Silva... Azarov nije ofanzivac, on je bek... Azarov koliko god bio dobar i tehnički baš pismen bek, daleko je od klase Bernarda Silve... Azarov mora igrati odbranu jer igra pozadi... Bernardo ne mora i nije mu to ni u opisu posla... Mituljikića možemo porediti sa Bernardom i nadati se da će jednog dana biti na tom nivou...
j

jesi gledao ti...

pre 11 meseci

bar jednu utakmicu Mančester Sitija ove sezone? Bez neke namere da te napadam, ali da jesi video bi koliko se Griliš i Bernardo Silva troše u presingu, koliko su agresivni i koliko se vraćaju u odbranu. Onog trenutka kada je Gvardiola izbacio bekove iz formacije, ova dvojica su pokazala sav potencijal. Nije da ga Silva nije pokazao do sada, ali sam iznenađen pozitivno koliko se troši u oba pravca i koliko je agresivan. Tako da to što si rekao ne pije vodu.
G

Gostttttzz

pre 11 meseci

Hajde da se drogiramo nek se oci sjaje. Mituljikic moze da igra bocanje samo i to ako gabzovu da im fali jedan. 😂
H

Hannibal

pre 11 meseci

Kao neko ko je duže od trideset godina u fitnesu i bodibildingu, mogu da kažem da me iskustvo uči da su daleko najperformantniji sportisti upravo oni koji ostanu u okvirima svoje prirodne konstitucije. Kod Azarova, inače darovitog i vrlo zanimljivog mladog fudbalera, mnogo veći problem predstavlja kompletna fizička konstitucija, a nipošto nedostatak mišićne mase, koji će se neminovno povećati sa godinama, jer su mu tek 22. Reč je o sitnom momku, možda i presitnom za zahteve modernog fudbala naročito na poziciji defanzivca. Poređenja radi, Rodić je visok 185 cm, a Azarov svega 172, što ga čini potpuno beskorisnim u skok-igri, za razliku od Rodića koji u tome briiljira. Nabacivanje mase bi mu oduzelo na najvećim adutima - brzini i motorici, tako da to nije rešenje. Najbolje bi bilo dovesti jednog potpuno drukčijeg beka, višeg i fizički dominantnijeg, pa ih rotirati u zavisnosti od rivala.
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Izvini fitnes strucnjace, kakve veze ima masa sa motorikom, ali i obrnuto? Nece se mozak zamastiti ako odredjena osoba nabaci koji kilogram.
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Najpismeniji komentar na Mozartu ikada,respect
M

M.

pre 11 meseci

@Sudija Picilkas Može da ima veze. Posledica dobijanja mišićne mase "u nogama" posle prenapornih priprema kod naših fudbalera je dugo bio gubitak brzine. Ima raznih zanimljivih primera, pa čak i košarkaša koji je, po "nabacivanju" velike mišićne mase izgubio šut (Ž. Paspalj).
G

Gostaaaaa

pre 11 meseci

Bejl je izgubio sve kad je nabacio masu.
Г

Грдне ране

pre 11 meseci

С обзиром да бисте узели Младеновића кад бисте могли, значи он је билдер за Азарова?! Сваки дан све већу глупост читам овде
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Ostavite momka na miru, njegovoj kilazi nista ne fali....za beka nije bitna kilaza vec ostrina, brzina i agilnost. Malo samo poraditi na hrabrosti i ostrini u duelima, i decko bi bio top. Sa druge strane, nabijanje kilaze neminovno vodi ka gubitku na brzini, tako da....Roda, sto je igrao, igrao je, covek vise nije za ozbiljan fudbal.
v

vidoviti

pre 11 meseci

Azarov Zvezdin dzokej...samo da ga istrpe top igrac za ovakvog,ponavljam ovakvog Rodica igrac i po.Dok me Ristic dosta podseca na Vukana Savicevica veciti talenat nigde nista nije igrao,izuzetak je Krasnodar kada je igrao na mestu koje mu odgovara.
V

Vlada79

pre 11 meseci

Ovaj problem se javlja kod pojedinih sportista, nažalost isti problem ima i Boriša Simanić i to je razlog njegove stagnacije. Nadam se da će se kod Iraklija taj nedostatak biti prevazidjen.
S

Somborac

pre 11 meseci

Pa dobro decko ima tek 21 godinu u njegovim godinama i ja sam imao 62 kg,a sad sa 28 imam 80,masa ce mu sama doci vremenom,a onda cemo imati zver od beka.
D

Daj faul

pre 11 meseci

Nije to ista masa genije… pretpostavka je da su se tebi povecale masti, njemu masti ne trebaju…
S

Swingo

pre 11 meseci

Inace Darjane Caki Urosevic iz Partizana bas ima misicnu masu, bas jak levi bek? Pa azarov za njega ima i centarsut i tehniku dva puta bolju..
g

gost10

pre 11 meseci

Onda bi Bernardo Silva radio u McDonaldsu. Manite se gluposti, samo brzina i ponavljanja uz liniju, ima pristojan centarsut, solidan bek, ako zele nesto bolje onda neka vide s Bayernom za Alfonsa Dejvisa
A

Ab

pre 11 meseci

Naravno da je problem kada muškarac ima 58kg... S tom kilažom možeš na balet, biciklizam il umjetničko klizanje... Niko nije rekao da pravimo bildera od njega, al Azarovu treba 5-10kg...uostalom imali smo sličan primjer u klubu sa Kaduom... Sjećam se protiv Slovana, pliva u onom najkovom dresu, svaki duel pada, nema snage...sljedeće sezone je dobio na masi i bio neuporedivo bolji... Slične transformacije igrača pravili su i veliki klubovi... Meni nekako najupečatljiviji su primjeri Gorecke i Kutinja... Tu se vidi koliko su sportska medicina i nutrucionizam bitni u savremenom sportu... Azarov brat neka navali na "jaku" hranu, moramo ga utoviti do septembra!!! :D
C

Chupavi

pre 11 meseci

Mozda decko jednostavno ne moze da dobije na masi? I ja imam taj problem pa znam, neki ljudi prosto ne mogu da dobiju na kilazi sta god i koliko god jeli i trenirali.
A

Ab

pre 11 meseci

Naravno da je problem kada muškarac ima 58kg... S tom kilažom možeš na balet, biciklizam il umjetničko klizanje... Niko nije rekao da pravimo bildera od njega, al Azarovu treba 5-10kg...uostalom imali smo sličan primjer u klubu sa Kaduom... Sjećam se protiv Slovana, pliva u onom najkovom dresu, svaki duel pada, nema snage...sljedeće sezone je dobio na masi i bio neuporedivo bolji... Slične transformacije igrača pravili su i veliki klubovi... Meni nekako najupečatljiviji su primjeri Gorecke i Kutinja... Tu se vidi koliko su sportska medicina i nutrucionizam bitni u savremenom sportu... Azarov brat neka navali na "jaku" hranu, moramo ga utoviti do septembra!!! :D
v

v1ad

pre 11 meseci

Zanimljivo da Srnicu od 50 kila na poziciji gde ima mnogo vise duela "ne smeta" nedostatak misicne mase. Hmm.
N

Nikols021

pre 11 meseci

Nek neko objasni coveku sta treba da igra bek.Trci u sredinu,nikad ga nema po levoj strani,u odbrani nevidljiv.Rodic je za ovog licno Roberto Karlos.Ovaj nije ni za Surdulicu.
A

Azarov bek

pre 11 meseci

Gladan sam!!!!!
G

Gost997

pre 11 meseci

Alba i Alves po 68 kg a medju 3 najbolja na levom i desnom beku u ovom veku, kom je do mase nek ide da gleda bodibilding, zamislite da se tako gleda kosarka i visina, pa Kampaco bi cerovatno radio u nekoj fabrici sad, manite se visine i tezine, sport zahteva prvenstveno mozak i fizicku kondiciju, ko ima pameti kompenzuje lako manjak centimetara i kiligrama
Z

Zvezdasnbgd

pre 11 meseci

Fudbal se značajno promenio u zadnjih 10 godina. Sad i kod Gvardiole u timu igraju Voker koji je fizička zver, Dijaš koji diže 100 kila iz benča, Rodri koji je isto prejak. Pad Barselone je i započeo tako što su predugo zadržavali stare i fizički slabe igrače poput Busketsa i Albe.
A

Ab

pre 11 meseci

Buraz 68kg >58kg...
i

ima li

pre 11 meseci

nešto novo za Grafičar???bilo bi lepo da udju u ligu,ipak 6 kapilarnih bodova nije malo ..
X

XD

pre 11 meseci

Misliš kao vaših 18 od Voždovca, Javora i Kolibare? Uzimamo mi od vas one bodove koji nam trebaju.
i

i

pre 11 meseci

šta ćemo sad?
G

Gosttttzzz

pre 11 meseci

Sto ste prodali Aleksu Terzica? Igra lepo za Fiorentinu,za godinu dve bice stantardan u nacionalnom timu. U cuvenoj nam repki. Znaci samo taj transfer je daleko bilo.. Sve vise verujem da smo dovde dosli kao posledica sticaem okolnosti, nego dobre transfer politike. Bukvalno na rec,poznanstva, molbe i nekih miraznih ulaganja, smo se penjali od 2014/15 pa do sad,strahujuci neki da ne placemo ko narod,gde bi imao kriticnu masu po vlast zato sto nam Zvezda lose igra. I dalje mislim da se vise izvlace pare iz kluba,nego da idemo u dobit. Znaci slusam i gledam dolaze nam neki koji kaze nemaju kilazu???? Ej drzavo Nigerijoo Pa gde su oci da vide da procene ako nema kilazu? Picini imao propadajucu nogu,decko nije za fudbal kaze igra u repki… Sve kombinacije. Mi bi smo u Evropu,ali znas ako moze Ristic da spusti malo da zazmuri tamo, nista klub nije platio nekog igraca, sve je to istek ugovora i neke prodaje,pa zarada od svega i opet nema da se kupe igraci. Sramota. Gde je taj napadac da ga nam igra 4 sezone i prodas ga 11 m? Malme prodao nekog klinca 11 m? Ej ti bogalji,loptu ne znaju da potrefe.
M

Mutommbo

pre 11 meseci

Neće da igra rukomet i basket pa da mu treba masa, za ragbi mu tek treba, ali za fudbal i poziciju bočnog igrača to i nike neka prednost. Mičel Donald je imao tu prednost mase i snage, koristila mu za dobijanje duela u sredini terena, ali je tako krupan čovek bio limitiran za trčanje. Njemu je duša u nosu bila oko 65-70 minuta, kada ga je Vladan Milojević izvodio iz igre. Azarov ne moźe da brani skok, kao i Vigo. A kada bi naš vezni red znao da igra brže i da ne greše u tim pokušajima toliko, videlo bi se kakvi su nam bekovi i krila.
B

Ba

pre 11 meseci

Sa 58 kila moze bilijar da igra u ligi sampiona bekovi si najspremniji to su bikovi mogu trcati ceo dan i neverovatno su jaki, ima par izuzetaka... Ipak kao sto neko rece momak donekle i ima nekakav centarsut al mislim da nece ni stici da centrira jer ce ga pojesti fizicki dominatniji igraci
И

И

pre 11 meseci

Чим видим овако бесмислен чланак, одмах знам ко је аутор.
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

Ja sam mišljenja,pošto čovek decidirano neće,da mi njega otmemo,ucenimo,prisilimo,...
I

Igorrr

pre 11 meseci

Jordi Alba je teskas inace, nije on za Barsu, nema misicnu masu... Ma dajtee, kod nas ne prolaze ,,lagani,, igraci zato sto se ovde ne igra fudbal, ljudi moraju da idu na snagu i misice zato sto su tehnicki i takticki katastrofa.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ne tupite. Decko je nas jedini bek koji zna da centrira jos od ibanjeza. Ostaviti ga pod moramjem. Ok, dovesti risticia, al onda se zahvaliti rodicu. Covek istrci 3 puta napred nazad i gotov je, ne moze da nadise. Ristic prva opcija, azarov back up.
G

Gost13

pre 11 meseci

Ne bre, najbolje oni znaju. Nama treba neko konstitucije kao Akinfenva na levom beku jer on će boksom da se bavi a ne da igra beka. Terza i kombine, a dečko jedini od bekova ima tehniku.
r

razmaženi Gruzin

pre 11 meseci

navikao svaki dan da jede....
o

onda vratiti

pre 11 meseci

Ailtona,on nije imao problema sa masom....
p

pokojni toza

pre 11 meseci

Decko je doktor za rodica!
1

1315

pre 11 meseci

Po cemu je bolji ? Ti macku sa praga nisi sutnuo 100% cim ovako nesto mozes da napises.
N

Nikola021

pre 11 meseci

Decko nije Rodicu ni do kolena
h

halo

pre 11 meseci

Oteramo jedne splavaroše, vraćamo druge, Azarov ima problem sa mišićima, dovodimo čoveka malo bolje građenog od čiča gliše, mada valjda bolje i to nego zli stranac Azarov ni dres ne oseća, a domaćin Ristić maltene na severu odrastao :D
B

BoskovMali

pre 11 meseci

Mogu misliti kako izgleda program našeg tima za nabijanje mišićne mase - stave mesinu pred njega i govore: ''Jedi sine, moraš da budeš jaki. Makar nazor''.
3

345345

pre 11 meseci

Haha bas tako, kriv je Azarov, a ne oni sto u karantinu samo paste zderu po "specijalnom programu ishrane".
n

nutricionista iz Vile Bokeljka

pre 11 meseci

Azarov će dobiti na masi kad uzme naše državljanstvo i počne češće da jede sendviče...
А

Александар1

pre 11 meseci

Азарова послати на позајмицу у неку јачу лигу од наше. Родићу је непотребно дат вишегодишњи уговор. Ристић би био одлично појачање.
a

aspirindzija

pre 11 meseci

Grimaldo je presao nedavno u Leverkusen.
S

Saturn

pre 11 meseci

Pa ne igra centra u basketu pa da mu treba da se gura u reketu , alba , alves , marcelo , ashley cole , lamh itd su godinama bili najbolji bekovi a imali su jedva 60 kg … Svaka gradja ima svoju prednost , ne uzmisljajte bajern i toplu vodu
n

navikli mandovi

pre 11 meseci

Možda hoće da ga utope na kilo?
1

145 5

pre 11 meseci

whey protein neka pije.. rešen problem
v

vladan79

pre 11 meseci

Molim Vas, kakav bre Azarov ili Vigo, momci nemaju kvalitet za osrednji klub lige konferencije. Nama trebaju igrači klase, koji moraju da se plate.
p

pare pare

pre 11 meseci

Cime druze da platimo??
д

д.г.

pre 11 meseci

Родића треба пробати на штоперу. Немамо ми проблем са левим беком за лш већ и са десним, задњим везним... Ристић би био добро решење.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Ristic i ako bude dosao verujem da ce vise igrati u vezi nego na beku,a Bahar ce Azarova koristiti na levom spoljnom u sistemu sa 3 stopera.
D

DS1989

pre 11 meseci

Ako pratis fudbal onda valjda znas da Ristic ne igra u veznom redu jos od kada je otisao iz Zvezde. Covek vec 5 godina samo igra beka... Azarov je za LS jako smesan igrac ne moze fudbal da se gleda samo napred u naapj ligi decko ima problem da zatvori njegovu stranu i probijaju nas, u LS ne smem da zamislim sta bi bilo. Neko je napisao da bi on bio mozda dobar u sistemu sa tri stopera a da igra spoljnjeg i slazem se. Ali u toj formaciji bi moralo sve da se istumba i ne bi bilo mesta za Bukarija, Kataia jer onda gubis klasicna krila... Azarova svakako da ne bih prodavao ali sada je tanak za LS
p

pa kad

pre 11 meseci

ga ne hrane....
K

Komentar

pre 11 meseci

Azarov se neumorno ponavlja, ubacuje po levoj strani, ali pojedini davitelji lopte u timu Zvezde ne koriste to. Usudio bih se da kažem da mu od 10 ubacivanja pošalju 1 loptu. Azarov je veoma talentovan i taktički i tehnički veoma pismen igrač. Nadam se da će pod Baharom i on i Kanga dodatno napredovati, oni mogu doneti kvalitet, a i Zvezda bi mogla na njima mnogo i zaraditi.
A

Atlantik1996

pre 11 meseci

Na Kangi da zaradi?! Ti si druze pomesao ulje i vodu...
B

B.C

pre 11 meseci

Nadam se da si mislio na Kangwu a ne na Kangu ! Jer ovaj drugi nemoze sigurno napredovati !!!
K

Komentar, ispravak

pre 11 meseci

Da, na KangVu sam mislio. Greška u kucanju.
@

@Atlantik @DC

pre 11 meseci

Na KangVu sam mislio, greška u kucanju.
Z

Zvc

pre 11 meseci

Za Kangu se ne zna koliko ima godina, a svakako ne manje od 35,tako da on nije opcija
R

Republika Srpska 1991

pre 11 meseci

Čudno je kako se na ovom portalu traži svaka mana stranim igračima. Ovo što je do sada pokazao Azarov je sasvim korektno, naravno da bi Ristić bio izuzetno pojačanje, ali ne znam koliko je relano da on dođe u ovom momentu.
p

patakia

pre 11 meseci

Ma brate to je darjan, stari mrzitelj stranih igraca..
v

v1ad

pre 11 meseci

Nije na celom portalu nego samo jedan covek. Nazalost taj isti pise o Zvezdi najvise.
X

Xyz

pre 11 meseci

Inace Mladenović je Mr Olimpija
4

45764

pre 11 meseci

Žilav. Vidim ljudi potcenjuju snagu u današnjem fudbalu. Količina neznanja na ovom portalu je sumanuta.
G

Glupo Piskaralo

pre 11 meseci

Kakav tekst....izgleda neko ima problem sa gubitkom mozdane mase....
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kakva liga petice? Ne igraš ništa ili na kašikicu! Dođi jednu sezonu, odigraj LŠ, uđi u kontinuitet, pa onda idi u L5.
D

DjulaMeshter

pre 11 meseci

Samo nečural baja