Anatolij Nurijev (©Reuters)
Anatolij Nurijev (©Reuters)

Azerbejdžan bez gola na šest utakmica

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 13:57

Rival Orlova u utorak u kvalifikacijama za Mundijal u Debrecinu igra prijateljski meč sa Katarom

Na debiju novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, Srbija je slavila proiv Republike Irske na Marakani sa 3:2 u Grupi A kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. Našu reprezentaciju večeras očekuje derbi sa Portugalijom, šampionom Evrope i pobednikom premijerne UEFA Lige nacija, a već utorak Dušan Tadić i drugovi igraju u gostima protiv Azerbejdžana. Taj meč mora da se dobije.

Da Azeri neće biti nimalo lak rival dokazao je meč protiv Portugalije. Kristijano Ronaldo i kompanija su u Torinu pobedili samo sa 1:0. Reprezentacija biše republike SSSR-a danas (18.00) igra u Debecinu protiv Katara prijateljski meč. Domaćin narednog Mundijala biće sparing partner pred duel sa Orlovima u utorak.

Izabrane vesti

Treba očekivati da će selektor Azerbejdžan Đani de Bjazi odmori najbolje. Italijan je na klupi ove selekcije od 11. jula prošle godine. Šest godina je bio selektor Albanije koju je odveo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

18.00: (1,73) Katar (3,45) Azerbejdžan (5,40)

U selekciji Azerbejdžana samo jedan igrač ne igra u domaćem šampionatu, a to je napadač Anatolij Nurijev koji brani boje ukrajinskog Minaja. Kapiten tima Maksim Medvedev postigao je autogol pre tri dana na Juventus areni protiv Portugalaca na startu kvalifikacikja za Mundijal u Kataru. Najviše reprezentativaca brane boje Karabaha i Nefčija, dva najbolja tima u zemlji.

Azerbejdžan nije postigao gol na šest vezanih utakmica. Od pobede protiv Kiprana u Ligi nacija početkom septembra prošle godine traje post izabranika Đanija de Bjazija. Na pet prethodnih mečeva ove selekcije dolazio je tip 0-1.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------


tagovi

Prijateljske utakmicereprezentacija AzerbejdžanaĐani De Bjazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara