Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)
Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)

AZIJA: Al Hilal, Gol Gohar i Kuvajt SC neporaženi, Katar nanišanio polufinale Arapskog kupa

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 09:41

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Iran 1)

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone danas može da se vrati na vrh tabele šampionata Irana. Gol Gohar se u okviru 9. kola sukobljava sa Padidehom, koji je fenjeraš i potpuno van forme. Sa druge strane, Gol Gohar je neporažen, i sa tri boda protiv ekipe koja je sakupila samo dva boda do sada juri povratak na čelo.

AL HILAL - AL FEJHA, 15.40

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Branilac titule prvaka Saudijske Arabije i nedavno krunisani šampion Azije jedini je neporaženi tim u tekućoj kampanji nacionalnog prvenstva. Ima dva meča i šest bodova manje od vodećeg Al Itihada, ali danas je u prilici da prepolovi zaostatak. Dočekuje Al Fejhu, koja je petoplasirana, ali je polako počela da posustaje posle dobrog starta. Ima samo jednu pobedu na pet prethodnih mečeva.

AL SALMIJA - KUVAJT SC, 17.35

(Fudbal, Kuvajt 1)

Kuvajt SC, koji u svojim redovima ima Obija Mikela, Mbokanija i Sumu, cilja danas nastavak maksimalnog učinka u novoj kampanji prvenstva Kuvajta. Gostuje Al Salimiji, koja je u sredini tabele sa po jednom pobedom, remijem i porazom do sada. Kuvajt je prošle sezone u oba navrata savladao Al Salmiju.

KATAR - UAE, 20.00

(Fudbal, Arapski kup)

Počinju završne borbe na Arapskom kupu. Domaćin Katar u četvrtfinalnoj rundi za rivala ima Ujedinjene Arapske Emirate, sa kojima je do skoro bio u podređenom položaju u međusobnim duelima, ali je u poslednja dva okršaja slavio. Katar je favorit i večeras, slavio je u sva tri meča grupne faze, dok je UAE jednom poražen od Tunisa.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara