Foto: Starsport
Foto: Starsport

AZIJA: Al Salem doneo tri boda Al Etifaku protiv Lalatovićevog tima

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.08.21. | 19:56

Pogledajte kako su završeni neki od mečeva odigrani na azijskom kontinentu

DŽUBILO IVATA - TOKIO VERDI 2:1 (1:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 2)

Lider drugog ranga takmičenja u Japanu vratio se na pobednički kolosek posle preokreta. Iako je Verdi poveo u 14. minutu, već u 22. je Endo doneo izjednačenje, a konačnih 2:1 postavio je Jamada u 52. minutu.

KAŠIVA - KAVASAKI 0:0

(Fudbal, Japan 1)

Seriju pobeda Kavasakija prekunula je Kašiva koja je uspela da odoli ofanzivi lidera. Gosti uproks inicijativi nisu uspeli da pronađu put do mreže rivala čak ni sa igračem više s obzirom na to da je Kamidžima zaradio drugi žuti karton u 61. minutu.

ĐEĐU JUNAJTED - ULSAN 2:2 (1:1)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Lider Korejskog prvestva prošao je kroz rolerkoster i na kraju stigao do boda u gostima Đeđu junajtedu. Ulsan je golom Hintersera rano stekao prednost, ali je domaćin režirao preokret zahvaljujući dvostrukom strelcu Min Kju. Ipak, bod Ulsanu doneo je Se Hun u završnici duela.

AL ETIFAK - AL BATIN 2:1 (2:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Etifak je krenuo previše dobro da bi Al Batin mogao bilo čemu da se nada. Već u 20. minutu bilo je 2:0. Najzaslužniji za pobedu domaćeg tima bio je Al Salem. Prvo je pogodio u 9, pa u 20. minutu. Do kraja utakmice El Jebli je smanjio rezultat sa bele tačke, ali to je bilo to... Gostujuća ekipa, koju vodi Nenad Lalatović, nije se spasila poraza.

AL HILAL - AL TAE, 19.55

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)




tagovi

AzijaNenad LalatovićJapan 1Japan 2Južna Koreja 1Al Batin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara