Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)
Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)

AZIJA: Esteglalu najteže gostovanje na putu do krune u Iranu, Ulsan ne da čelo u Koreji

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.05.22. | 08:44

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Domaćin je bio u seriji od tri poraza, ali je izašao iz krize. Sakupio je četiri boda na dva meča, pa je ostao u vrhu najbolje lige Japana, na četvrtom mestu, sa osam bodova manje od lidera Kašime. Gamba Osaka je slaba u ovom šampionatu. Prethodne četiri utakmice ovih rivala domaćini su slavili. Na tri od četiri poslednja duela Kašiva i Gamba Osake mreže su tresle tri puta i više.

RJUKJU – TOČIGI, 12.00

(Fudbal, Japan 2)

Ako ovako nastavi, Rjukjuu ne gine selidba u treću ligu Japana. Trenutno je poslednji, ali je u prošlom kolu slavio, tek drugi put u šampionatu, pa je najavio bolje dane. Točigi ima samo pet bodova više od današnjeg rivala, pa će i on da brine oko opstanka. Točigi je na 15 mečeva u drugoligaškoj konkurenciji postigao samo devet goloba. Samo je Morioka dala manje (8). Ovi timovi igraju utakmice na veliki broj pogodaka. Na četiri prethodne bila je kombinacija GG3+.

ULSAN – INČON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Ulsan bi ove sezone mogao da skine s trona Čonbuk koji dominira poslednjih godina u prvenstvu Južne Koreje. Lider ima čak sedam bodova više od najbližih pratilaca, Pohanga, Džedžua i Inčona, a osam od Čonbuka. Gosti su osvojli samo dva boda u prethodna tri kola. U prvom delu prvenstva, Inčon i Ulsan su odigrali bez pobednika – 1:1.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

AL NASR – MUSKAT, 17.05

(Fudbal, Oman 1)

AL Nasr je na petom mestu u prvenstvu Omana, sa 13 bodova manje od lidera Al Siba. Muskat je u donjem delu tabele sa dva poslednja remija. Al Nasr je dobio današnjeg rivala sa 2:1 sredinom februara ove godine. Muskat je osvojio samo bod na prethodna tri meča van svog stadiona.

FOLAD – ESTEGLAL, 17.15

(Fudbal, Iran 1)

Esteglal je na pragu titule, ima šest bodova više od šampiona i gradskog rivala Persepolisa. Tim iz Teherana danas ima jedno od najtežih gostovanja, četvrtoplasiranom Foladu. U slučaju pobede, kruna je najbliža trofejnim vitrinama Esteglala. Gosti su jedini bez poraza u šampionatu Irana, a za 26 kola primli su samo devet pogodaka.

PERSEPOLIS – SEPAHAN, 19.20

(Fudbal, Iran 1)

Persepolis će teško do odbrane krune u Iranu. U preostala četiri kola čeka kikseve, bar dva, gradskog rivala Esteglala. Na Azadi stadionu danas stiže Sepahan, prošle sezone vicešampion ove azijske zemlje. Ekipa iz Isfahana nije u ovom šampionatu mogla da razdvoji gigante iz prestonice, pa će se zadovoljiti s trećim mestom. Persepolis je u prvom meču u gostima dobio današnjeg rivala sa 1:0.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara