Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Japan sa deset golova potvrdio dominaciju u azijskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.05.21. | 21:35

Evo pregleda najznačajnijih utakmica sa azijskog kontinenta

JAPAN - MJANMAR 10:0 (4:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Ništa drugo se nije ni očekivalo nego da ovaj okršaj dobije izgled jednosmerne ulice. Japanci su otprilike na svaka tri minuta šutirali ka golu rivala i demonstrirali strašnu završnicu jer je od 13 pokušaja u okvir, deset lopti završilo u mreži Mjanmara.Samuraji nastavljaju strahovladu u F grupi azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo jer posle šest mečeva imaju maksimalan broj bodova i praktično niko ne može da im stane na put ka Mundijalu u Kataru.

KAŠKAI ŠIRAZ - ESTEGLAL KUZESTAN 1:0 (1:0)

(Fudbal, Iran 2)

Od početka marta do sredine maja, Kaškai je kuburio sa rezultatima i pobedio samo jednom na 11 mečeva. Čini se da su teški trenuci iza oveg tima koji je golom Lamošija u 19. minutu upisao i drugu vezanu pobedu. Pritom je domaćin bio u ulozi blagog autsajdera.

PARS DŽAM - MES KERMAN 1:0 (1:0)

(Fudbal, Iran 2)

Težak maj za ekipu Mes Kermana. Večerašnji poraz bio je treći, a tako je kompletirana serija od pet utakmica bez trijumfa. Pritom je za to vreme postignut samo jedan pogodak. Utakmica je rešena nakon pola sata igre kada je Fateh ispostavilo se doneo Pars Džamu prvi trijufm protiv Mes Kermana.


tagovi

JapanAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara