Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Jokohama opet stiže Kavasaki, počinje trka u Kataru, Suvon u "kanalu"

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.09.21. | 09:51

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Delovalo je da je prvenstvena trka u Japanu gotova, jer je Kavasaki preozbiljan, ali Jokohama Marinos se vratila u život i zakomplikovala borbu za tron. Da nije bilo poraza u prošlom kolu Marinosi bi disali za vratom lideru, ovako su na minus četiri, ali nedavna serija odličnih rezultata je dokaz da Jokohama neće da se preda. Do poraza od Kašime Marinosi su nanizali 10 mečeva bez neuspeha, i to devet pobeda i remi. Danas gostuju Hirošimi, koja je u sredini tabele i mahom remizira u poslednje vreme.

SUVON BLUVINGS - GVANGĐU, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Domaći se nadaju plej-ofu, gosti su zaostali i teško će do njega. Suvon je na granici doigravanja. Samo bod je udaljen od željenog mesta, dok je Gvangđu sedam korak iza, i ispred fenejraša je samo tri boda. Ipak, gosti su u daleko boljoj formi, posle tri vezane pobede, dok je Suvon Bluvings bez trijumfa na osam minulih ligaških susreta. Na njima je osvojio samo dva boda, mada poslednji meč i remi sa Pohangom uliva poverenje da će postu da dođe kraj.

AL DŽAZIRA - AL NASR, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Branilac titule prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Džazira ponovo je jedan od glavnih kandidata za tron. Start je bio rutinski, a onda je u prošloj rundi Al Džazira igrala nerešeno sa Kalbom. Zato je sada borbena gotovost prvaka na najvišem nivou pred gostovanje Al Nasra, kome su lani za dva boda izmakle kvalifikacije za AFC Ligu šampiona. Gosti su krenuli porazom od Ajmana, ali su u prošlom kolu sa čak 5:0 pobedili Al Orobu.

KATAR SC - AL AHLI DOHA, 19.20

(Fudbal, Katar 1)

Nova sezona startuje u šampionatu Katara. Al Sad brani titulu, a najveći izazivač je ponovo Al Duhail, dok su u sledećem ešalonu ekipe koje će se boriti za izlazak na međunarodnu scenu. Među njima su Katar SC i Al Ahli, koji su lani okončali kampanju tik ispod zone internacionalnih takmičenja. Delio ih je samo bod u korist Al Ahlija, koji je, pak, imao veoma loš finiš sezone. U međusobnim susretima prethodne sezone uspešniji je bio Katar SC koji je slavio kao gost sa 4:1, dok je kod kuće igrao nerešeno 1:1.



tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara