Slavlje Kavasakija (Reuters)
Slavlje Kavasakija (Reuters)

AZIJA: Kavasaki je nemilosrdan na svim frontovima

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.07.21. | 19:24

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

ŠONAN – TOKIO 0:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Šonan je bio u seriji od dva poraza, Tokio u nizu od tri pobede pa se logično nametao i ishod njihovog međusobnog duela. Serije su se nastavile. Doduše, nije Tokio lako došao do tri boda ali je došao. Na momenat odluke se čekalo do 83. minuta kada je Nagai postigao jedini gol na meču.

CONG – KAJA 1:0 (0:0)

(Fudbal, Liga šampiona)

Cong i Kaja su bili potpuno autsajderi u grupi F azijske Lige šampiona, pa ru tako i završili. Istina, Vijetnamci su se pokazali kao bolji tim od skromnih Filipinaca. Pobedili su ih 5:0 u gostima, a danas i minimalcem na svom terenu za častan oproštaj od Lige šampiona. Do pobede su stigli golom u 57. minutu, ali tek kada su gosti prethodno ostali sa dva igrača manje.

KAVASAKI – PEKING 4:0 (2:0)

(Fudbal, Liga šampiona)

Kavasaki gazi bez milosti gde god se pojavi! U japanskom prvenstvu nemilosrdno ruše sve pred sobom ka novoj tituli, a podjednako ubedljivi su i u Ligi šampiona. Grupnu fazu su završili sa maksimalnih 18 bodova pošto su danas u poslednjem kolu deklasirali kineski Peking koji sa klupe predvodi Zoran Janković. Dva gola u prvom, dva u drugom i sve je bilo brzo gotovo.

JUNAJTED SITI – DAEGU 0:4 (0:1)

(Fudbal, Liga šampiona)

Sve je bilo jasno i pre meča. Filipinski Junajted Siti je izgubio šanse za prolaz grupe, a južnokorejski Daegu je obezbedio drugo mesto. Ipak, to nije smetalo gostima iz Koreje da rastrećeno deklasiraju skromnog domaćina. Niši je otvorio seriju u 37. minutu, a onda je u drugom poluvremenu usledila kanonada sa još tri gola Daegua.

PATAM JUNAJTED – ULSAN 0:2 (0:1)

(Fudbal, Liga šampiona)

Nije tajlandski Patam uspeo u nemogućoj misiji da savlada Ulsan sa više od dva gola razlike i osvoji prvo mesto u grupi. Štaviše, Ulsan je i u revanšu potvrdio da je najbolji tim u grupi i identičnim rezultatom očitao još jednu lekciju Tajlanđanima. Poveli su gosti posle pola sata igre, a onda u finišu utakmice potvrdili pobedu.



tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjeAzijaKavasaki Frontale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara