Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AZIJA: Kizilkum zakucan 0-2, Mokpo Siti juri ka drugom rangu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 09:49

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 3)

Zona plej-ofa za promociju u drugu ligu Južne Koreje nije daleko od Čeongđua i Daeđon Koraila, ali za sada oba kluba su u sredini tabele. Domaći sastav je osmoplasiran sa 18 bodova, dok gosti imaju 16 i nalaze se na 11. mestu posle 13 odigranih mečeva. Čeongđu je u prošloj rundi pobedom prekinuo niz od tri poraza, a Daeđon iza sebe ima dva slavlja. Prvi sudar u sezoni između ovih ekipa okončan je remijem bez golova.

PJEONGTAEK SITIZEN - MOKPO SITI, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 3)

Još dosta je prilika pred Pjeongtaekom da popravi utisak i ppobegne u sigurnu zonu, ali danas nema preterano čemu da se nada. Fenjeraš trećeg ranga Južne Koreje, sa samo devet osvojenih bodova iz 13 mečeva, domaćin je drugoplasiranom Mokpo Sitiju, koji je sa 22 na svom kontu na pet korak od lidera. Za razliku od Pjenogtaeka koji je vezao dva poraza, Mokpo je u seriji od dva slavlja. U prvom ovosezonskom okršaju Mokpo je kao gost slavio nad Pjeongtaekom sa 4:2.

KIZILKUM - SURKAN TERMEZ, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Donji dom je suđen Kizilkumu i Surkanu. Nije bilo mnogo onih koji su ih videli u mirnoj luci, a upravo pomenuta dva sastava i obitavaju tik iznad zone ispadanja. Kizilkum je prepoznatljiv po mečevima sa malim brojem golova, svega 1,50 po meču, odnosno na devet od 11 ovosezonskih susreta računajući i Kup je igrao 0-2. Sa druge strane, Surkan je poražen na sva ovosezonska gostovanja u prvenstvu.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara