Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Kup Kine u prvom planu, igra se i u Pakistanu i Palestini

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 08:36

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Kine)       

Danas se nastavlja Kup Kine utakmicama šesnaestine finala. Klubovi iz Superlige Kine nisu igrali utakmice dva meseca zbog pauze u šampionatu, pa bi Hebej mogao da bude u podređenom položaju. S druge strane, Šanksi igra u kontinuitetu drugu ligu. Trenutno je sedmi, sa malim šansama da se umeša u borbi za ulazak u viši rang. Šanksi je u seriji od tri remija, a već četiri utakmice je bez trijumfa.

GUANGDŽOU SITI – ČENGDU, 10.00

(Fudbal, Kup Kine)

Guangdžou Siti je klub koji se nekada zvao R&F, a trener mu je bio Dragan Stojković Piksi. Trenutno je na četvrtom mestu u Grupi A Superlige Kine, ali već dva meseca je bez takmičarske utakmice. Čengdu je u vrhu druge lige Kine, na četvrtom je mestu koje vodi u plej-of. Dva poslednja meča u drugoligaškoj konkurenciji nije dobio.

----------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-----------------------------------

ŠANGAJ ŠENHUA – SIČUAN MINZU, 12.00

(Fudbal, Kup Kine)

Iako je bez utakmice dva meseca, Šenhua je veliki favorit proitv Sičuan Minzua, tima koji igra u trećoj ligi Kine. Domaćin je na petom mestu u Grupi B Superlige Kine. Gosti su do šesnaestine finala Kupa Kine stigli posle dve pobede i to bez primljenog gola. Biće ovo prvi meč ovih klubova.

ŠANGAJ PORT – KSIJAN DAKSING, 13.30

(Fudbal, Kup Kine)

Tim iz Šangaja je bio šampion Kine pre tri godine, kada je imao naziv SIPG, ali je ove sezone morao da promeni prezime zbog strogih kineskih zakona. Šangaj Port je ove sezone jedan od favorita za titulu u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Ksijan Daksing je klub koji se takmiči u trećem rangu kineskog fudbala, pa je jasno ko je bliži trijumfu.

AL AMARI – MERKAZ, 15.00

(Fudbal, Palestina 1)

Derbi začelja u šampionatu Palestine. Al Amari ima sva četiri poraza, uz očajnu gol-razlIku 3:12. Merkaz je sakupio tri boda, pobedio je na startu prvenstva, ali je onda vezao tri poraza. Prošle sezone u oba duela Merkaz je slavio sa 2:1. Na četiri od pet poslednjih utakmica ovih timova bilo je tri ili više pogodaka.

PAKISTAN ER FORS – KRL, 17.00

(Fudbal, Pakistan 1)

Domaćin je na trećem mestu u šampionatu Pakistana sa dva boda manje od lidera KRL-a. Gosti su jedini tim u šampionatu ove azijske zemlje koji je bez poraza posle sedam kola. Ima četiri trijumfa i tri remija, uz sjajnu gol-razliku 23:4. U poslednja dva odmeravanja snaga ovih timova nije bilo pobednika (0:0 i 1:1). Na pet od šest prethodnih duela dolazio je tip 0-2 gola.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara