Detalj sa meča Irak - Iran prošlog meseca (©Reuters)
Detalj sa meča Irak - Iran prošlog meseca (©Reuters)

AZIJA: Kvalifikacije za Mundijal u žiži, Iran i Australija kolo vode, aktivni i Tajlanđani

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.10.21. | 08:42

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

Izabrane vesti

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Domaćin je počeo drugu fazu kvalifikacija za Mundijal u Kataru sa četiri boda u prva dva kola. Son i drugovi danas ne bi trebalo da imaju težak zadatak protiv Sirije u Seulu. Gosti imaju samo bod posle dve utakmice. Južna Koreja još nije primila gol za 180 minuta druge faze kvalifikacija. Doduše, samo je postigla jedan pogodak, dovoljan za tri boda protiv Libana prošlog meseca.

SUPHANBURI – RAČABURI, 13.00

(Fudbal, Tajland 1)

Suphanburi je čak tri puta remizirao na startu šampionata Tajlanda, dok su gosti trenutno na pretposlednjem mestu sa četiri boda iz četiri utakmice elitne lige ove azijske zemlje. Suphanburi je poslednje četiri utakmice odigrao GG3+. U martu, u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova, Račaburi je pobedio na svom terenu sa 1:0. Na tri od četiri prethodna međusobna duela dolazilo je tri ili više golova.

ČIANGMAJ JUNAJTED – PORT MTI, 14.00

(Fudbal, Tajland 1)

Čiangmaj je loše počeo šampionat Tajlanda. Ima samo pet bodova u prvih pet kola. Port je je u vrhu, sakupio je osam bodova. Gosti imaju dva trijumfa u prethodna tri meča. Domaćin nije slavio kod kuće na dva meča ove sezone. Takođe, ni Port nikoga nije pobedio u gostima. Ima bod u prva dva kola.

KINA – VIJETNAM, 17.00

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Velika ulaganja u kineski fudbal poslednjih godina nisu dala rezultate, nema talenata, domaćih igrača kadrih da nose selekciju. Kinezi su daleko od plasmana na Svetsko prvenstvo. Posle dva kola nemaju ni bod, a u susretima protiv Australije i Japana nisu postigli ni gol. Poslednja šansa da ostanu u igri makar za treće mesto u grupi je današnji meč protiv Vijetnama, koji takođe ima oba poraza na startu druge faze kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

UAE – IRAN, 18.45

(Fudbal, Kvalifiakcije za Mundijal u Kataru)

Iran je lider Grupe A azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Ima jedini obe pobede, i to bez primljenog pogotka. Emirati su startovali sa dva remija protiv Libana i Sirije i žele da iznenade favorita u Dubaiju. Poslednje tri utakmice ovih selekcija Iranci su izašli kao pobednici, i to bez primljenog pogotka.

AUSTRALIJA – OMAN, 20.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Australijanci su pridruženi član Azijske fudbalske konfederacije. Oziji su odlično krenuli ove kvalifikacije, imaju obe pobede, bez primljenog pogotka i lideri su Grupe B. Oman ima pobedu i poraz. Utakmica se igra na neutralnom terenu u Dohi zbog mera Vlade Australije u suzbijanju širenja virusa korona. Poslednja dva meča ovih selekcija dobili su Kenguri i to veoma ubedljivo, sa 5:0 i 4:0.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara