Marko Stanojević protiv Al Sada (©AFP)
Marko Stanojević protiv Al Sada (©AFP)

AZIJA: Ronaldo overava osminu finala Lige šampiona, od nje nije daleko ni Marko Stanojević

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.11.23. | 09:22

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

AL ŠARDŽA – AL SAD, 15.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Izabrane vesti

Nikako Al Sad nije smeo sebi da dozvoli poraz od Al Fajsalija iz Amana u prošlom kolu. Sada katarski predstavnik veoma blizu eliminacije, posle četiri kola ima samo četiri boda. Mora da savlada lidera B grupe Al Šardžu danas kako zna i ume u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, da bi se uopšte i nadao da u poslednjem kolu protiv Nasaf Karšija ima takmičarsku šansu za plasman u osminu finala. U prvom susretu sa Al Šardžom Al Sad je odigrao 0:0. Tim iz UAE je lider sa osam bodova, Nasaf Karši ima sedam.


NASAF KARŠI – AL FAJSALI AMAN, 15.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Uzbekistanski prvoligaš Nasaf Karši je u prošlom kolu izvukao 1:1 protiv Al Šardže golom Mateusa u 81. minutu. Ostao je tim bodom u trci za osvajanje prvog mesta, koje garantuje osminu finala. Ima sedam poena, ako savlada danas poslednjeplasirane Jordance (tri boda), a potom i Al Sad, realno je da će imati dovoljno poena i da bude među najboljim drugoplasiranim ekipama i da se domogne nokaut faze. Al Fajsali je pošteno namučio Marka Stanojevića i njegove saigrače u prvom susretu ove sezone, Uzbekistanci su slavili sa 1:0 golom Abdurahmatova u 97. minutu.


AGMK – AL ITIHAD DŽEDA, 17.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Zicer za tim koji sa kapitenskom trakom predvodi Karim Benzema. Al Itihad gostuje najslabijoj ekipi u C grupi, AGMK-u iz Uzbekistana, timu koji nema još uvek nijedan bod. AGMK ima i kriminalnu gol-razliku, 2:17. S druge strane, Al Itihad je lider sa devet poena, u prošlom kolu je doživeo prvi neuspeh kada ga je Iraku šokirao Al Kuva sa 2:0. Ako ne bude iznenađenja, Al Itihad će u poslednjem kolu da igra sa Sepahanom za prvo mesto.


AL NASR – PERSEPOLIS, 19.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Danas će na teren i Kristijano Ronaldo. Al Nasr ima prvu meč loptu, da overi prvo mesto u E grupi. Ima tim iz Saudijske Arabije sve pobede u prva četiri kola i samo još Persepolis može da ga ugrozi. Iranski tim zaostaje pet bodova za Al Nasrom, tako da je Ronaldu i drugovima dovoljan i remi za overu osmine finala. Sredinom septembra u Teheranu Persepolis se držao do 62. minuta, ali je onda u kratkom vremenskom rasponu primio dva gola i Al Nasr je mirno priveo meč kraju.


tagovi

AzijaAzijska liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara