Karim Benzema (©Reuters)
Karim Benzema (©Reuters)

AZIJA: Timovi iz Džede kaskaju za velikanima iz Rijada, Galjardo čeka na prvenac u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.11.23. | 09:28

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Ahli je daleko od titule i pored velikih ulaganja, dolaska Firmina, Mareza, Vejge, Kesija, Mendija… Čak 11 bodova manje od Al Hilala. Abha je u donjem delu tabele, na poslednjem mestu iznad zone ispadanja, sa dva vezana poraza, pa će biti problema u borbi za opstanak u najjačoj ligi Saudijske Arabije. Tim iz Džede je slavio samo jednom na poslednja četiri meča, pa je daleko od vodećih klubova iz Rijada, Al Ahlija i Al Nasra koji će da se bore za krunu.

AL RIJAD – AL HAZEM, 16.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Povratnik u najbolje društvo, AL Hazem, na poslednjem je mestu u šampionatu Saudijske Arabije, sa tri vezana poraza. Al Rijad je na 12. mestu, sa samo jednom pobedom na četiri utakmcie. Al Hazem je pre peta dana doživeo debakl na svom terenu od AL Hilala, poražen je sa čak 9:0, pa je jasno da će teško do ostanka u elitnom društvu.

AL ITIHAD – AL HALIDŽ, 19.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Argenrtinski stručnjak Marselo Galjardo počeo je mandat na klupi Al Itihada remijem protiv Al Itifaga u Damamu prošle nedelje. Prvu pobedu je ostvario pre tri dana u Ligi šampiona, kada je u gostima slavio protiv uzbekistanskog OKMK-a. Teško će Karim Benzema i drugovi da se bore za titulu. Al Halidž je pokorio Aziju, ali rukometni klub, dok je fudbalski u donjem delu tabele u Arabiji. Ima dva poraza na tri prethodna meča.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara