Fudbaleri Urave (©AFP)
Fudbaleri Urave (©AFP)

AZIJA: Ubedljiva Urava, sigurni Persepolis

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.10.21. | 00:12

Pogledajte rekapitulaciju današnjih mečeva u azijskom fudbalu

URAVA – KAŠIVA - rezultat 5:1

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Urava je čitav posao rešila već u prvom poluvremenu. Juruki je postigao dva gola, a Sekine i Junker po jedan u prvih 45 minuta. Sa druge strane, pogodio je Mateus Savio, dok je konačan rezultat u drugom poluvremenu postigao vezista Ataru Esaka.

PCAA – PAKISTAN NAVI - rezultat 0:2

(Fudbal, Pakistan 1)

Pakistan Navi je ostvario tek drugu pobedu u sezoni, ali drugu uzastopnu, tako da je prilično blizu "sigurne zone". Gosti su posao rešili u završnici meča, prvo su bili precizni iz jedanaesterca u 85. minutu, dok je konačan rezultat postavljen pet minuta pre kraja.

AL SUVAIK – AL ITIHAD SALALAH - rezultat 2:0

(Fudbal, Oman 1)

Domaćin je na prilično siguar način stigao do premijernog slavlja u ovoj sezoni. Al Suvaik je poveo u 44. minutu preko Vilvermsona, dok je konačan rezultat postavio Al Subi u 55. minutu meča. Al Itihad je posle remija u prvom kolu, doživeo i prvi poraz u sezoni.

FOLAD – PERSEPOLIS - rezulat 1:3

(Fudbal, Iran 1)

Sva četiri gola na ovom meču postignuta su u drugih 45 minuta, od čega dva više u domaćoj mreži. Asadi je doveo Persepolis u vođstvo u 61. minutu, dok je prednost duplirao Pakdel u 73. Lusijano Čimba je vratio domaćina u igru golom iz penala u 77. minutu, ali je sve bilo rešeno sedam minuta kasnije, kada je konačan rezultat postavio Alekasir.

AL FAJSALI – AL TAVON 2:2

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Dvap uta je Al Tavon stizao do prednosti i dva puta je domaćin uspevao da nadoknadi zaostatak. Bod osvojen u 9. kolu za Al Fajsali je predstavljao četvrti u isto toliko kola, dok su gosti produbili probleme četvrtim bodom u ukupno devet susreta.

AL AHLI DUBAI – AL DŽAZIRA 2:1

(Fudbal, UAE 1)

U derbiju 7. kola ceo plen pripao je Al Ahliju i to posle preokreta. Gosti su do vođstva stigli u 15. minutu, ali je rival već pre odmora neutralisao zaosrtatak. U nastavku susreta Al Ahli je došao do potpunog preokreta i tako od Al Džazire preuzeli drugu poziciju.

AL ITIHAD – AL ŠABAB 0:2

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Odion Igalo nastavio je da teroriše protivničke golmane i sa dva pogotka potpisao pobedu gostiju. Napadač Al Šababa sa po pogotkom u prvom i drugom poluvremenu doneo je treću vezanu pobedu svom timu i približio ga Al Itihadu na dva boda zaostatka, odnosno tri u odnosu na lidera Damak.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara