Bahar dobija poklon iz Amerike, Degenek će biti u ekstazi

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 11:14

Crveno-beli rešeni da ispune jednu od največih želja izraelskog stručnjaka

Crvena zvezda je na dobrom putu da ispuni veliku želju Baraka Bahara i na Marakanu vrati Miloša Degeneka. Kada je stigao u Ljutice Bogdana, izraelski stručnjak je rukovodstvu kluba poručio da bi jako voleo da u timu za narednu sezonu ima reprezentativca Australije, koga je želeo svojevremeno i u Makabiju iz Haife.

Pregovori sa američkim Kolumbus Kruom su u jednom trenutku bili u ćorsokaku, jer je član MLS lige tražio blizu milion evra za obeštećenje. Crvena zvezda nije bila spremna da ide do te cifre, ali posle izvesnog transfera Strahinje Erakovića u Zenit, sve je izvesnije da će Bahar dobiti poklon iz Amerike.

Izabrane vesti

Crvena zvezda bi na ime obeštećenja trebalo da izdvoji oko 600.000 evra, ipotom definiše uslove saradnje sa Milošem Degenekom. Deluje da će to biti lakši deo posla, s obzirom da je momak iz Knina izrazio spremnost da otvori treći mandat u Ljutice Bogdana. Čak bi se moglo reći da će biti u ekstazi, pošto se prethodnih dana interesovao o šansama da ponovo obuče dres Crvene zvezde.

Degeneka mami Liga šampiona, život u Beogradu, kao i stav Baraka Bahara. On iskusnog defanzivca vidi kao bitnu kariku za mečeve Lige šampiona, čoveka koji može da igra i na poziciji desnog beka. Kao u selekciji Australije.

Degenek je u Crvenoj zvezdi bio prvo šest meseci, od juna do decembra 2018. godine. Potom se iz Al Hilala vratio leta 2019. godine uoči drugog plasmana u Ligu šampiona. Imao je junačke role u Salcburgu i Kelnu.

Najbolje partije pružao je kod Vladana Milojevića, kod Dejana Stankovića nije bio na tom nivou. Ugovor sa Kolumbosom mu ističe u decembru.


tagovi

Miloš DegenekBarak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara