Komentari na vest

Bahar: Promenili smo razmišljanje i taktiku tokom reprezentativne pauze

D

Dinosaurus

pre 5 meseci

Moraću lično da se uverim... To reče čovek i osta živ. Priznao da brigada asistenata radi njegov posao i osta živ. Zna li taj imena igrača? Zna li kako se zove ovaj klub treniraju drugi u njegovo ime?
L

Likoblik

pre 5 meseci

Realno gledajuci mi igramo najlosiji fudbal u zadnjih nekoliko godina. O razlozima se moze diskutovati na siroko i naokolo. Trenutni nas trener definitivno ne drzi konce tima u svojim rukama.Kod oba Milojevica a i Dekija postojalo je nesto sto se zove karakter, ekipa je imala glavu i rep a rezultati su nekada bili bolji ili losiji tj. u skladu sa realnim vrijednostima samog tima. Generalno se javlja problem preuzimanja odgovornosti, od uprave, trenera pa i samih igraca. Ona izjava Dragovica polije utakmice protiv Salcburga bi trebala da bude vodilja za buducnost, iskrenost tog tipa u ekipi bi vjerovatno dovela na kraju do kohezije grupe i korektne igre. Mi vrhunski igracki kvalitet nemamo, samo ekipna igra i dobro postavljen sistem u timu moze dovesti do zeljenih rezultata. Suvise smo poletjeli sa grandioznim izjavama, bahato se hvalimo, nipodastavamo protivnike rijecima a sve nam se to polako odbija o glavu. Ova utakmica je zaista prekretnica sezone a u kojem ce smjeru otici vidjeti cemo veceras. Nepredvidivi smo ali ipak sve je jos u nasim rukama, YB je itekako protivnik koji se moze dobiti timskim pristupom. Pozdrav rijetkim iskrenim navijacima Crvene Zvezde.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Svi prenebegavamo jednu ključnu stvar. Šampionski tim se ne stvara preko noći, stvara se godinama, tako je bilo i sa generacijom iz 1991. Kostur od kvalitetnih igrača je tu i samo se ojačava sa par novih kvalitetnih igrača. Ne može se u avgustu praviti tim koji će sve da kida na jesen ma koliko ti igrači bili superiorni, taman i Pepe da ih vodi, to ne može bez kontinuiteta od 2-3 sezone. Može se nešto izvući iz njih na brzinu, na individualni kvalitet, na uigranu akciju, prekid i slično. I to je trenutno Zvezdino jedino oružje, jedina šansa, individualni kvalitet uz uigrane akcije. Od ovog tima se mogu očekivati rezultati tek one tamo ili one one tamo godine ako svi ostanu na okupu do tada i kada te neke uigrane varijante postanu mehanika. Zvezdi želim sreću iako nisam cveno-beli a vi lupajte minuse slobodno ako želite - no to je u fudbalu zakon prirode, činjenica, fakt 1/1.
R

Ruja

pre 5 meseci

Zasto ga ne oteraju? Da smo ozbiljan klub i ozbiljni navijaci davnih dana bi ga najurili...
M

Maltese falcon

pre 5 meseci

E sad Bahare kad si otkrio rupu na saksiji juris na pobedu i evropsko prolece
F

Familija

pre 5 meseci

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
I

Istinsky

pre 5 meseci

Sve je još uvek pod kontrolom i ima mesta da se realizuje prvobitni plan (3. mesto LŠ, 1. mesto u Srbiji). Ali mnogo nervira situacija u kojoj Bahar još uvek ne može da pronađe ni tim ni igru.
I

Ilija Čirs 90210

pre 5 meseci

Nije Baki kriv što ne zna, kriv je onaj što neznalicu dovede!
B

Bane225

pre 5 meseci

Sta da uradi sa onim panjevima poput Krasoa, Djige i sa onim sto se saplice o sopstvenu nogu ...kako one se zove Nedajem..tako nekako?
K

Kafe Čirs Senjak

pre 5 meseci

Bahar sve to lepo umota, izjavi onako namrsten, plata kaplje, ima jos tri dine dana ugovora. Moze mu se. Njemu nije "o'glavu" da dobija YB i Partizana. Probaće nešto. Ako uspe biće dobar ako ne, opet će se namrštiti, reći da nije dobro ali da se ekipa mora izdignuti i okrenuti prvenstvu ili kupu. Da ce analizirati, pričati, trlati lan da mu prodje dan... Šta će? Te nije on sam došao nego po njega išla svita da mu se dodvori, dali mu masan ugovor neznalici...
P

Prcko33

pre 5 meseci

Prijatelju to si trebao da skapiras na pripremama , a ne kada uprskas sezonu ! Jednostavno co'ek je sve pogrijesio od kada je stigao, pogresna formacija, pogresne igrace potjerao sve uprskao sto se moglo uprskati! I sada jednostavno kuburi sa formom, i to ne moze izaci na dobro!
Š

ŠiljaPN

pre 5 meseci

Odlazi neznalice! Zbog tebe i tvog eksperimentisanja gubimo sutra sto posto i radujem se tome, jer ćemo da ti vidimo leđa napokon. Prosto doveden je da napravi iskorak u Evropi a to je 3 mesto u LS i prolece u LE a ako to ne uspe lepo neka ide kući. Zdravo, ćao, zbogom.
a

au

pre 5 meseci

Jel realno,da Terzic ima "ekipu" koja udara minuse?Nismo valjda toliko nisko pali kao klub?
K

Kako su

pre 5 meseci

Jadni i smesni ovi sto lupaju minuse na svaku kritiku zvezde
@

@au

pre 5 meseci

Realno braćala platio ih, dokle to ide bajo moj!?
l

lazov

pre 5 meseci

nikad veceg lažova srpski fudbal nije imao stalno nesto menja i pokusava samo bruka ime kluba
P

Popsi

pre 5 meseci

Ajmoooo! Hrabro!
M

Marko BK

pre 5 meseci

Verujem da ce sutra Zvezda odigrati najbolju partiju ove sezone i to iz razloga jer švajcarci igraju otvoren fudbal, a to odgovara zvezdi i njenom sistemu. To se videlo i protiv Lajpciga u gostima, samo je tada presudio kvalitet koji je mnogo veci na strani nemaca.
d

dada usnf

pre 5 meseci

hahahahahhahahahahahha
K

Kemp

pre 5 meseci

deda..... ti se smiješ, a Čukarički vam dao 4 gola kuća.. pozz
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Ajd i sutra nas izbrukaj pa vataj prtinu i veliki ti stetni put!!!!
L

Lk

pre 5 meseci

Da li ovo Terzic i drustvo ili grobari lupaju ovolike minuse,na svaki komentar protiv Bahara?
N

Ne druze,

pre 5 meseci

nego ljudi koji nisu toliko frustrirani kao ti i tebi slicnim
L

Lk

pre 5 meseci

Da druze frustriran sam kad vidim gde je doveo Zvezdu ovaj Bahar,da zaostaje za onakvim Partizanom u nasoj ligi i da ne moze da pobedi Jang bojs u Beogradu Da placaju udaranje minusa po portalima ,na drugacije misljenje i da su ubedili 90 posto Zvezdasa da je ovo dobro i da jedan Katai treba da bude deveta rezerva,Sve sam ovo napisao da ce se desiti jos posle Fiorentine,ako ne verujes proveri,a ni titulu sa njim necemo uzeti.Inace ovo je poslednji komentar koji ostavljam,posto ovo vise niti je stara Zvezda,niti se ko razume u fudbal od uprave do trenera
G

Goranka Kukić

pre 5 meseci

Ne želim da širim defetizam, ali ništa nisi promenio. Očigledno se ne razumeš i nemaš potrebnu komunikaciju sa igračima. Ne zavaravaj ni sebe, ni nas.
M

Mile fuzbaler

pre 5 meseci

Sad je kasno al dogodine finale lige šampiona sa Liverpulom, strašan stručnjak,trenerčina, ipak je Izrael fudbalska velesila,to se vidi u fantastičnoj igri...dobro je da ga je Terzić angažovao..
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Isprašio je onu neznalicu Stankelu sa tri puta jeftinijim timom.
.

.....gost

pre 5 meseci

Xaxax kad covek visi sudjenje jasno je ko je promenio taktiku.....inace ocajni ste opet bili, skoro bez izradjene akcije i sanse...dobili ste dva poklon gola
D

Deno

pre 5 meseci

Sta si promenio?Nisi ni bio ovde.Da nisi mozda iz Izraela .Bezi bre .
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Da li stvarno verujete da on nesto sastavlja?😆😆😆pa terzinjo vam 7 god.sastavlja ekipu😆😆
G

Gosty

pre 5 meseci

Postavi formaciju 4-2-3-1, poredaj igrace na pozicije koje im najbolje odgovaraju i ništa ne diraj do kraja sezone.
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Ima gvardiola da se usere😆😆😆a haland sidje na poluvremenu kakvoj su se sili smeli suprostaviti😆😆😆ahahaha kakav kralj
J

Japp

pre 5 meseci

Je li zna neko da li ima neko okupljanje sutra u Bernu i koje vreme,ako neko zna da napise
l

lepi mica1

pre 5 meseci

U 23h i plakanje se vrsi do ponoci😆😆😆
D

Dejani

pre 5 meseci

Prošli puta su se svi okupljali u centru, kasnije svi zajedno kroz grad uz pjesmu na stadion.. Vjerovatno će biti i sada tako. Ja nisam ništa čuo, ali logički razmišljajući trebalo bi biti tako. Čim izadjes iz auta cuces odakle se ori pjesma i znaces gdje su.. Pitaj vozače buseva, taksiste… Nama je vozač busa pokazivao tri prsta, imaš svakako dosta naših…
R

Realno istina

pre 5 meseci

@lepi mica1 da prodje tri dana od potopa. Red je da i u Bernu ti otplaces u sezoni kupanja.
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Realno istina ahahahahaha nije vam ovo superliga gde namestene utakmice ne mozete dobiti😆😆😆
K

Kiki Golub

pre 5 meseci

Dodji što ranije prepodne i čekaj nas......
D

Dejani

pre 5 meseci

Neka bude kako hoće u Bernu, samo da City na Marakani prodje kao Fiorentina 🤣🤣 U Bernu će biti 1 stepen u utorak navece. Biće teško golmanima da brane, jer je susnjezica.
M

Mile b

pre 5 meseci

Najveći uspeh biće da se ovaj dulek najuri što pre. Negativac bez osmeha je teška sramota za Zvezdu. Mislio sam da od Cokne nema gori.
D

Dogovorili se

pre 5 meseci

Minusi da se nakupe. To nisu zvezdasi
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

Barak Bahar, posle Vulina najbolji stand up komičar u Srbiji.
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Za te pare bi i ja statirao terzinju dok sastavlja ekipu😆😆
B

Brukaaa

pre 5 meseci

Covek ne zna sta prica , Ona ocajna igra u NS je sramota kako igramo od avgusta... Ono ne lici ni na sta.
D

Dogovorili se

pre 5 meseci

Minusi da se sakupe. Mora da se prikaze da je sve lepo
n

nebitan63

pre 5 meseci

Cuj promenili smo taktiku, po toj izjavi vidi se da covek nema predstavu, proba ovo proba ono pa ako nesto upali.Gde si i sta si radio ovih 5 meseci, ekipa ti igra ispod svakog nivoa i ti jos se nadas boljitku.Videli smo sve koliko smo dobro igrali protiv Vojvodine u drugo poluvreme ocajno branimo 2 1 . Neznam ali ne verujem da cemo takvom igrom nesto postici protiv Young Boysa daj boze da nisam u pravu ali videcemo sutra, samo u slucaju poraza budi gospodin i daj sam ostavku dosta je vise ovo mucenje svih nas
k

ko te dovede

pre 5 meseci

Vracaj Kataija,neznalice neopevana.
D

Dogovori ste se

pre 5 meseci

Da organizovano nalupate minuse da izgleda lepse
l

lepi mica 1

pre 5 meseci

Promenio taktiku sad ce te da osvojite LS😆😆😆bice 5 komada mancesteru😆😆da nije malo do kvaliteta igraca?😆😆
.

.....

pre 5 meseci

A vi će-te😆 da osvojite LK samo da se još plasirate u to takmičenje. Ćemo, ćete, će.
l

lepi mica1

pre 5 meseci

..... a ne ,necete vise preko nasih ledja u LS😆😆😆malo cete da se pomucite kroz kvalifikacije ali za LK😆😆😆posto vam ne treba jak partizan😆😆😆
P

Primi

pre 5 meseci

puno pozdrava iz Nordsjelanda.
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Primi puno pozdrava od man.citya,lajpcig ×2,yang boysa😆😆i prestanite brukati srbiju😆😆😆
B

Bane15

pre 5 meseci

LepiMica...koliko je tebi godina ...7?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Obratio sam pažnju na to protiv Vojvodine, a primetio sam i ranije. Iz kog razloga dozvoljavamo da nam protivnik neometan priđe do ivice kaznenog prostora? I iz kog se razloga u tom slučaju naši odbrambeni igrači povlače nazad? Pogledajte golove koje smo primili u ligi ove godine. Ili bar na predhodnih 4-5 utakmica. Svaki igrač koji nam je dao gol je bio sam. Nije bio pokriven niti je ko izašao u blok na njega.
n

nonameee

pre 5 meseci

primijetio sam i ja to, ali po mom misljenju tu je kriva sredina, jer nemamo defanzivnog veznog jakog... to nam bas fali... i onda kad vidim Kangu da to igra uh... previse forsiramo ovog iz Australije, tu je Micko trebao da se gura jer je dobro igrao na pripremaama, i uz njega npr Kangwa... kad vidim Kangu i Stamenica, uh.. znam da ce da furi... i onda na sve to jos stoperski par Djiga i Drago, gdje Drago krpi nekad njega a nekad Rodica... po mom misljenju morali smo da uigravamo npr Degeneka i Draga ili Spajica i Draga... Djiga ima perspektivu ali jos je mnogooo zelen... ovi momci imaju iskustva i bolje bi se dopunjavali siguran sam
Z

ZzzRrr

pre 5 meseci

Možeš sve da menjaš, ali gol mora da se primi...
D

Deyan X

pre 5 meseci

Neka mi neko objasni kako moze jedna ozbiljna ekipa da menja taktiku za 10 dana!!!???? Mislim, sve moze...
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Taktiku mozes i za 3 dana😆😆😆al kvalitet igraca ako promeni zvacu ga hudini😆😆😆
S

Sedorf

pre 5 meseci

Holandjanin sudi. Ne valja. Sve jasno isplanirano. Zavera Vatikana i Kominterne. Predlažem sprovodjenje preventivnog nuklearnog udara neutronskom bombom iz Vinče
g

glavati.ateista

pre 5 meseci

Kad vidim Baraha Bajaga setim se Petak Tikve.
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Човек хоче, да каже да му екипу и тактику прави неко "други" у задње, време! Види се то по неким играчима који нису били ни на клупи, а неки првотимци су склоњени! То је био услов да неуследи метла, иначе бахар никад неби одустао од 3-5-2!
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Pa kad je barak sastavljao ekipu? 😆😆😆nemoj da ste smesni😆😆😆pa terzinjo to radi otkad je dosao 😆😆😆ovaj tu samo statira za veliku lovu😆
?

??

pre 5 meseci

Malo se kroz ovo pravda u slucaju da izgubimo. Kako su promenili taktiku videli smo u novom sadu. Opet neke izmisljene pozicije, igra ista kao do sad mozda i gora. Sutra cak i da dobijemo nema nekog velikog verovanja da cemo u ligi evrope nesto uraditi.
G

GeOs

pre 5 meseci

Inace , treba da osvojimo LE, jbg, ulozili smo cak 10m...
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Pocni sa postavom za koju mislis da je najspremnija, cim vidis da igraci vrdaju i ne daju 110% od sebe odma menjaj, ubacuj one zeljne igre i dokazivanja. Najveca greska je cekati nekoga da proradi u vaznoj utakmici. To se vidi u prvih dvadesetak minuta, ako ne daje rezultat, trckara, ne vrsi pritisak i ne prilazi protivnickom igracu, oduzima loptu, odmah van. U Zvezdi moraju da igraju najspremniji, a da sa klupe cekaju oni motivisani, koji su zeljni da se dokazu da su zasluzili da igraju u prvom timu. Secam se utakmica kada je Stankelja uvodio igrace u zadnjih 5 minuta da bi prokrenuo utakmicu, pa bato to ti je kao da si upalio zamrznuto auto, pa hoces da vozis, a soferka ti sva jos mutna. Utakmica je kratka, trener je taj koji vidi ko se zalaze a ko je samo broj na terenu. Ajmo momci mozete vi to, samo muski i ne dajte im da se organizuju, svaku mogucu loptu oduzeti, i onda u kontru na iznenadjenje. Ako budemo igrali kao tim, pobeda je garantovana.
6

666999

pre 5 meseci

Stanislave, preterano....
N

Nele007.

pre 5 meseci

Ne veujem ti ništa! Kada sam video sastav Zvezde u N. Sadu i onu kilavu igru!
N

Nekac035

pre 5 meseci

Promenices ti klub ako ne pobedis jang bojs i partizan!!!
S

Sunking

pre 5 meseci

Opet šarena laža Bio black friday, sad će Nova godina... I tako nas voza od datuma do datuma
H

Holse

pre 5 meseci

Izjava bezveze totalno ali u redu . Mene najviše zanima sta ce biti opravdanja za poraz sutra? Verovatno nesto iz domena sudija pokrao srbiju i imali smo 14 povređenih igrača .
D

Dobro

pre 5 meseci

kada posle trece reprz. pauze nesto covek ,,ukapira,inace .....A sto si ,,procerdo prosle dve na izletima ..... A ovamo znas da trazis jak ugovor,a obaveze prema poslu su ti kao da se vozis pozadi na djubretarskom kamionu ......
w

wow

pre 5 meseci

Najvise mi na zivac idu,one dzudze od njegovih pomocnika ........
l

lepi mica1

pre 5 meseci

Ahahaha vi i dalje mislite da on sastavlja ekipu😆😆😆terzinjo to radi ,ovaj samo statira za veliku lovu😆😆😆
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Promjeni to jest sam sebe druže smijeni 🤦‍♂️... Barahare ti ne znaš gdje je lijevo a gdje desno!!!! Sjedni na avion i pravac Haifa pa tamo preko granice u Libanonu Hezbollahu pričaj šuplje priče!
S

SUNĐER BOB

pre 5 meseci

Batice samo pricas i filozofiras. To sto si ispricao moze svaki osnovac te fore oni su jaka ekipa, ceka nas tezak i vazan mec..ma kevi ti? Ako sutra izgubis bivši si...
l

lepi mica1

pre 5 meseci

I?😆😆😆docice drugi a terzinjo ce i dalje sastavljati😆😆
a

akoa

pre 5 meseci

ako je istina da vodiš treninge iz kancelarije....