Komentari na vest

Bahar tiho napustio Beograd, pa preti iz Izraela: Najava tužbe protiv Zvezde i zbog 'emotivnog bola'?

T

Terzićev Sin

pre 4 meseca

Ma malo sutra dobija pare. Svi znaju da Terzić zna najbolje i ako treba, može da ga angažuje ponovo da bude trener!
K

Kakve

pre 4 meseca

Veze ima sve ovo sa 88:72 ?
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Samo da mu je Ivan Marinkovic bio pomocnik sve bi bilo bolje....sve bi se popravilo i sve muke nestale ko' rukom odnesene....jbg.
D

Dec15

pre 4 meseca

Al ovo “ zbog emotivnog bola” … tipično globalističko preseravanje
И

Има народ изреку

pre 4 meseca

Ко с' ђаволом тикве сади о главу му се лупају.
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

Odrace nas jude zahvaljujuci madjijama terzi mrkeli marinu....
B

Brat Tigar

pre 4 meseca

Falko još uvek prima 80.000,00 evrića mesečno. Kulibaliju je isplaćeno sve do pislednjeg centa. A sad Zvezda plaća dva trenera, jednog koji kreće da radi i ne znamo koliko mesečno ima po ugovoru, i drugog koji je najuren i zna se da zarađuje 100.000,00 evra mesečno + tri pomoćnika svaki po 25.000,00 evra mesečno radili ne radili. Bravo Terziću, to niko do sad nije uspeo osim tebe od kada Zvezda postoji. Podseti sada tvoje uvlakače koliko si trofeja "ti " osvojio i koliko to košta Zvezdu za sve ove godine.
Y

Yika

pre 4 meseca

A kleo se da vas je voleo. Nego sta bi sa onom frazom vaseg maga Terze da je oprostio dug?
k

king12

pre 4 meseca

I minjega tuzimo za emotivnu bol.
M

Mozete

pre 4 meseca

samo da mu pljunete pod prozor,a ne mozete ni to.
O

Oto

pre 4 meseca

Sad Barak Bahar daje crvene kartone 😄
D

Dr.Ale

pre 4 meseca

Čuj Rodića:,,nije pričao sa igračima..."Ćuti i pokrij se ušima!Treba Terzinu sliku da uramiš i da je držiš umesto ikone!Šta trener ima da priča sa bilo kojim igračem,kad se zna ko tu sastavlja tim!Da je situacija u klubu normalna,ti ne bi primirisao ni klupi za rezerve,a kamoli u prvih 11!
S

Surovikin

pre 4 meseca

Ima ovaj da nas obrija na suvo.
D

Dragan1985

pre 4 meseca

A i treba
U

Urgh!

pre 4 meseca

A šta da očekujete od jednog čifutina... Isti je kao i svi ostali... Samo gleda, kao i ostali čifuti ličnu korist i profit... To su inače teški lihvari, kaišari i zelenaši. Takav je i ovaj dotični gospodin. Samo se pitam ko ga dovede takvog pohlepnog. Ali kad se zna kakvog uticaja inače imaju u svijetu, i kako miješaju prste u sve situacije, i ne čudim se. A, ovaj je bio teški promašaj. Nabijeđen, prepotentan, arogantan, a neznalica pride... Neka njega fino u njegovoj zemlji, pa nek tamo ucenjuje koga hoće... Istovremeno škartirati iz BG i one košarkaše što Evroligu igraju kod nas. Od svih mogućih zemalja, kud baš dođoše ovdje. Pogotovo onaj Makabi. Kad se samo sjetim, onih pogrdnih komentara njihovih navijača, pa i nekih igrača, prema Zvezdi, i generalno Srbima. Na granici rasizma, čak bih rekao... I sad, eto njih baš kod nas. Puno nas vole, sve se bojim... Druge su tu stvari u pitanju... I ovaj šarlatan je pokazao sad pravo lice, hoće pare, a ništa nije pokazao. Ma, beži, bre...
G

Grajkula

pre 4 meseca

Izlupa se ti i osta živ..
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ta neznalica je najtrofrjniji trener koji je vodio Zvezdu u ovom veku,a i malo duže.
D

DICK ADVOKAT

pre 4 meseca

Ajde sad obriši bale, stavi prst na čelo pa se pitaj , - Ko ga je doveo ? - Ko je potpisao ugovor sa njim, još su ga Terzić i Mrkela mesec dana molili kako sami kažu da potpiše za Zvezdu. - I zapamti , Zvezda će morati da mu plati sve do poslednjeg centa , i njemu i pomoćnicima , inače zna se , kazna + par godina iš iz svih UEFA takmičenja, - a to sve znači najhitnija prodaja Mijatovića i Nedeljkovića za bilo koju ponudu, jer je kasa prazna i odavno opljačkana. + uskoro stiže i tužba mladog golmana Miladinovića koga su iz Zvezde pokušali da reketiraju i nateraju da promeni menadžera. Prema tome klub je u blatu do guše.
P

Psihijatar

pre 4 meseca

Čifutina, šta je to? Ima li ti neke veze sa ugovorom koji je Baharu potpisao sa zvezdom. To je jedino bitno.i merodavno. A vređati čoveka na nacionalnoj i rasnoj osnovi je dno dna. Ko si šta si ti, možda "veliki Srbin". Sram te bilo.
K

Kon

pre 4 meseca

@ugkh,A ko je doveo tog "Čifutina", lihvara prepotentnog, nabeđenog, neznalicu, i pritom dao velike plate, jel to ta magija? Ajde ne lupetaj više, ima li iko odgovornost zbog promašaja koji ne mogu biti slučajni. Falko, Dioni, Rišairo, Kulibali, Pićini, Van la Para, Tomane, Spidi, Vigo, Šerif, Hvan, i mnogi drugi, jel to magija? Trošiti nemilice, dug sve veći, a njihovi džepovi sve puniji.
p

podesen

pre 4 meseca

Duhovni bol se zove narusen ugled jer je dobio pedalu za kratak vremenski period od 6 meseci.Koji sledeci poslodavac ce da ga angazuje i za koji novac.E to on trazi ,kompenzaciju za bol citaj ugled narusen. A za ugovor to se podrazumeva,ceo sa bonusima samo nesme da radi jod 2,5 godine.
n

neshha

pre 4 meseca

Loseg radnika ni ne treba da angazuje bilo koji poslodavac.Zamisli ti ne ostvarujes svoje rezultate na radnom mestu,dobijes otkaz i jos se ljutis na poslodavca sto stiti svoje interese??
D

Djukela

pre 4 meseca

A koje rezultate da ostvari za 6 meseci?
@

@Nessha

pre 4 meseca

A ko mu je dao ugovor na 3 godine? Poslodavac. Sto nije na godinu ili na 6 meseci,sto nije uslovio rezultatima saradnju. Zato sto ne moze,zato.sto nijedan trener to ne bi potpisao,ni trener ni igrač.. Kockali.ste se izgubili.sad cete da platite sve do zadnjeg centa. I njemu i pomocnicima,i Šerifu. Kao sto jos uvek placate Falka i jos ko zna koliko igraca.
D

Drvo

pre 4 meseca

Nema on na šta da se žali i ovde je Terza u pravu. Lik će dobijati uredno platu po ugovoru, a kad bude našao posao moraće da raskine ugovor. Sve legalno. Ako mu se isplati da bude 2.5 godine bez posla - njegova stvar. Ne može da dobije pare koje nije zaradio. Kraj priče.
D

Dragan MIleusnić

pre 4 meseca

Odmah posle derbija je izjavio da ce analizirati utakmicu i hladnih glava razgovarati o njegovom daljem statusu. Posle 15-ak minuta je stigla informacija da je smenjen i da je Milojevic spremio penkalo. Kao zakljucak se namece da su mu pricali jedno a radili drugo (isto kao i Coletu). Sad takodje saznajemo da saradnja ipak nije bila prekinuta sporazumno vec na Bakijevu stetu. Cak trpi i bol. Receno nam je da je "korektan" lik i da je rek'o da ce odmah naci posao. Nije ni realno bilo za ocekivati da ce on sad dici neku galamu i isterivati pravdu ovde, vec je kako tekst kaze tiho otisao. Zato je, cim je stigao kuci, odmah presavio tabak. Sada takodje saznajemo da im ni zarade nisu redovno uplacivane, sto ce verujem biti jak argument na sudu. Nemogu a da ne napomenem da Behar u Izraelu ima takoreci kultni status. Zovu ga general. Skoro je od predsednika drzave primio neko priznanje licno. Saznajemo da je trpeo i bol. I da je takoreci najuren. A to svakako nije lepa slika koju je doneo iz Srbije. Takodje u jednom intervjuu je rekao da nas narod ne oseca preveliku empatiju prema onome sto se desava u Izraelu. To mnogi zanemaruju jer i pored kasnjenja plata, pored guranja nosina u njegov posao i ta podrska, koju je on svakako ocekivao, je izostala. To je primio licno i kao veliko razocarenje. Kofa sa mlekom je prosuta i steta se ne moze ispraviti. Mora da se plati. Ne samo Beharu i celoj njegovoj sviti, vec i za narusen ugled i jednu veliku sramotu koja je kao dobar dan u jednom od najvecih klubova sa ovih prostora. Za kraj bih spomenuo i iznenadjenje da se na jedan mig Milojevic stvorio na stadionu sa sve penkalom da potpise. Iz intervjua smo mogli videti da je ovo shvatio da klub NE MOZE bez njega te je digao glavu u nebesa i zbijao neke sale. Valjda nesvestan jos uvek cinjenice da ako ne uzme titulu da ce biti oteran i okrivljen za sve. Preuzeo je veliki rizik. I za kraj da se vratim na pocetak, secam se kad je Behar dolazio, pun ushićenja da ce prvi put raditi u Evropi u klubu koji ce igrati LS te sezone. Cenio je da ce napraviti znacajan "iskorak". Vratio se vec posle 6 meseci a saga se zavrsava tuzbom na sudu.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Bahar je od mlitave Zvezde napravio mašinu. Mijailović je igrao staromodnog libera iza uigranog tandema Dragović/Eraković. Nedeljković i Mitrović su bili solidni na bekovima. Stamenić igrao dobro iza Ivanića. Kraso i Olanjinka kidali. E...onda DON TERZINJO MAGNIFIKO dovlači drvo Šerifa, koga je narodno Bahar hteo, ali lik je 100% Terzin tip. Onda se vraća Roda, Olanjinka na klupu, Mitrović napred na izložbu. Kraso proteran da bi se deda Kataiju poklonilo minutaže. Mijailović na desnog beka, da bi se Nedeljković vrbovao za sledeći potpis...itd...itd. Nije Bahar debil da fura Mijailovića na beka, Lučića/Kataija ispred Krasoa/Olanjinke, Šerifa ispred Mijatovića da mu nije tako postavljeno. Ko god dodje kod ovih lopova biće u TVORZI.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Velika je greska sto su odpustili Bahara. Radio ili ne radio, sad ce morati da ga placaju, a bolji je trener od Miloja. Okosnica CZ su strani igraci, a Miloje samo ume da radi sa domacima. Igra uopste nije bila losa, i Bahar je forsirao mlade igrace, cak i u Evropi. Izraelac nece nista oprostiti, uporedo placamo dva trenera, a sad radi samo losiji.
p

podesen

pre 4 meseca

U pravu si da je Bahar bolji od Kenta,ali bolji za 2 klase.
D

DZG Rudeš

pre 4 meseca

Z. Terzić: "Ješa se odreko keša." Vic sezone.
A

Av av av

pre 4 meseca

Bilo je bitno samo da pobjegne na sigurno,iz Srbije....da ga ne bi pojeo mrak. Drugi nisu bili te sreće, morali su da prastaju...
d

dr finasija

pre 4 meseca

bas tako ...da je lokalni da vidis kako bi se "dogovorili " .Jedan poziv menja sve
p

preza

pre 4 meseca

Ogadili ste mi fudbal,ne radujem se pobedama ,ne tugujem posle poraza i to ste uspeli.dok je ovako stadion me nece videti.dobrim delom se finansirate iz budzeta,rasipate se narodnim parama,ne odgovarate za poslovne promasaje,dokle VISE,PRIVATIZACIJA
Z

Zvezda le

pre 4 meseca

Grobari su lepo govorili da nam sledi katanac i sada vidimo da su bili u pravu...
S

Sasa 79

pre 4 meseca

To je svako ko razmislja glavom video poodavno. Nije bilo potrebe da nam grobari to kazu. Ja sam vise puta ovde pisao vec unazad nekoliko godina da cemo biti u goroj situaciji kada Terzic ode nego kada je dosao.
m

mita i trta

pre 4 meseca

koji bre crni katanac istrpece penzioneri i ovo ,nazalost
B

BoskovMali

pre 4 meseca

Neočekivano od Jevreja 😲
3

33344

pre 4 meseca

Naviko terza da mu svi opraštaju dugove a on kupuje kuce po dedinju u omladinskoj skoli duguje prosecna 12 plata po igranci cist lppovluk
V

Vrapci cvrkuću

pre 4 meseca

Dva stana u Londonu
K

Kad tad

pre 4 meseca

Ce doci normalni ljudi na vlast ovoj drzavi, pa ce i lice sa poternice zavrsiti gde treba.. a iza njega ce ostati takav krater, da ce vam se desiti isto sto i kosarkaskoj seckiji, samo jos gore, jer je kradja i novac koji se okrece u fudbali mnogooo veci od kosarke.. samo lagano ;)
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Na šta konkretno misliš kada kažeš kao u košarci?Onaj period vladavine Tadića kada se Zvezda sistemski ali sistemski ciljano urušavala igasila a ne kao vi što sada kukate a država vam sipa kao nikada .
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

@Reč je reč Не, мисли на онај период "Европска звезда" са Сагадином, Екезијем, Скуни Пеном, Жиком Пауком и Гораном Весићем...
S

SB

pre 4 meseca

Dali je iko normalan ocekivao da ce jedan jevrej nekome nesto da oprosti? Uzece on i sto mu ne pripada
t

todos

pre 4 meseca

a zasto da oprosti?
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

@ todos ...nisi dovrsio,a zasto da oprosti kad mu nije preceno ??
P

Pera genije

pre 4 meseca

Terziću odlazi!!!
p

podesen

pre 4 meseca

Ako sam dobro procitao Bahar 1,2 miliona po sezoni bez bonusa puta 3 god ugovor,2 pomoćnika po 300 000 e po sezoni bez bonusa puta 3 god.Bahar ukupno 3,6 m. evra ,a ova dvojica zajedno 1,8 m evra.Ukupno ova operacija 5,4 miliona bez bonusa.Sa bonusima sigurno jos minimum milion za svu trojicu ,sigurno vise ali neka je milion.To je 6.4 miliona za 3 godine,brate mnogo je.Pa Zvezdi za plate treba 30 miliona godisnje a gde je sve ostalo.Njima treba svake sezone LS ,gasprom zgovor,gkedaoci 5 miliona,izlazni tranferi 10 m evra minimu da budu na 0.Neverovatno,onda dodje Vozdovac i deca sa 1000 evra plate ih razmontiraju vode 3-0 u 72 .minutu.Da su pametni i posteni u Zvezdi da rasteraju ove strance,puste decu svoju,pokupuju sve sto vredi u Srbiji do 21 .g i igraju,plate pristojne u dan isplacene,tvrdim za 3 sezone minimum 100 miliona evra izlaznih tranfera,dug 0 ,klub zdrav,milina.
p

podesen

pre 4 meseca

Ako sam dobro procitao Bahar 1,2 miliona po sezoni bez bonusa puta 3 god ugovor,2 pomoćnika po 300 000 e po sezoni bez bonusa puta 3 god.Bahar ukupno 3,6 m. evra ,a ova dvojica zajedno 1,8 m evra.Ukupno ova operacija 5,4 miliona bez bonusa.Sa bonusima sigurno jos minimum milion za svu trojicu ,sigurno vise ali neka je milion.To je 6.4 miliona za 3 godine,brate mnogo je.Pa Zvezdi za plate treba 30 miliona godisnje a gde je sve ostalo.Njima treba svake sezone LS ,gasprom zgovor,gkedaoci 5 miliona,izlazni tranferi 10 m evra minimu da budu na 0.Neverovatno,onda dodje Vozdovac i deca sa 1000 evra plate ih razmontiraju vode 3-0 u 72 .minutu.Da su pametni i posteni u Zvezdi da rasteraju ove strance,puste decu svoju,pokupuju sve sto vredi u Srbiji do 21 .g i igraju,plate pristojne u dan isplacene,tvrdim za 3 sezone minimum 100 miliona evra izlaznih tranfera,dug 0 ,klub zdrav,milina.
A

Asa

pre 4 meseca

I ja cu njega da tuzim zbog emotivnog bola za sve sto je postigao svojim radom.
u

ulica u zemlji čudesa

pre 4 meseca

gde ste najvatreniji navijači zvezde?! što ne pokucate tvorzi na vrata i upitate jel on zna šta radi? lik će srozati klub na prosjački štap, ni novac od tri lige šampiona ne bi pokrio sve promašaje koje on potpiše i dovede u sezoni, treba to sve platiti, od dolaska, sve plate, pa onda što ostane na sud i sudski troškovi
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Čemu sekiracija za tuđi klub? Imaš u Partizanu mnogo više problema pa se bavi svojim mukama a za kompije se ne sekiraj.
P

Pustinjačku li ti..

pre 4 meseca

Ko sa pustinjacima tikve sadi taj kasnije umire od gladi.. Najveća prevara u istoriji srpskog fudbala! Dame i gospodo-Burek Behar!
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Zvezda je htela da uloži pare u trenera i igrače i odmah napravi uspeh.Baraka su saletali u ubeđivali dugo,njemu kao sa se nije dolazilo ovde jer je verovatno bio svestan da su očekivanja prevelika a mogućnosti tanke.Čak i to što se Zvezda plasirala u grupnu fazu LŠ nije isključivo njena zasluga nego svih onih koji su u prošlim godinama dizali koeficient dobrim rezultatima u Evropi.Iz toga se može zaključiti da Zvezda ove godine u Evropi nije uradila ništa i da plan o instant uspehu nije ostvaren.Barak Bahir se nije pokazao ali ima puno pravo da traži pare iz ugovora jer je dobio otkaz posle samo pet meseci od bahate uprave Zvezde i štite ga svi zakoni i pravila Uefe.Sad je došao Miloje,čovek se pokazao u prethodnim klubovima,gde god je bio dao je ostavku ili dobio otkaz zbog loših rezultata.Ovde stvari stoje malo drugačije ovde je predsednik Zvezde ortak i brat sa vrhovnim vođom pa je i Milojev uspeh unapred zagarantovan.
S

Sto se mene tice

pre 4 meseca

Sve je zakomplikovao terza. Kad je bajern smenio svog trenera on je ostao na platnom spisku. Posteno je da svako svoju gresku plati. Samo kod nas misle drugacije.
p

pobogu

pre 4 meseca

pa i bahar je ostao na platnom spisku ..
K

Konstantinopulos

pre 4 meseca

Slika i prilika tzv. evropske Zvezde. Šta je sve obećao abolirani Terza - Zvezda stalno u Ligi šampiona, najbolji na Balkanu, nikad bolji tim ... Prelazni rok koštao preko 20 milion evra. Rezultat nula. Sa Barakom je zaista sramota kako je postupljeno. Sada ostaje da se namesti još jedno prvenstvo. Kad je mogla da se prizna nepostojeća titula od pre 80 godina, zašto ne bi još jedno namešteno prvenstvo. Malo je reći - sramota. Obraza nemaju, Boga se ne stide. Ništa im nije sveto.
H

Haha

pre 4 meseca

Sto da se namesta kad nam je glavni protivnik ekipa koja je odigrala 2-2 sa osmim timom Azerbejdzana i 0-6 sa petim timom Danske. Nista bolji nego prosle godine, jedino sto se imali tri zanimljiva preokreta posle ispadanja iz Evrope, malo se vratili starim navikama. Vi imate dve neosvojene titule od suda koji veze sa sportom nema.
@

@Haha

pre 4 meseca

Nisi ti “Haha” nego “kuku”! Ti timovi što su osmi i šesti su bili drugi u svojim šampionatima. Zato su i igrali kvalifikacije. A i taj koga ne spominješ (Partizan) je jedini imao pobedu od svih naših timova ove godine u Evropi. Čisto da znaš.
G

Gaj Kasije Longin

pre 4 meseca

Ja mislim kad bi se Terza poslužio Ćokijevim eksel tabelama da bi se ispostavilo da Barak duguje Zvezdi a ne Zvezda Baraku!
H

Houi

pre 4 meseca

Kakve gluposti, i od izjave i od komentara.. Nikad Terza nije rekao da je Barak oprostio ugovor, nego da će se plaćati njegova plata do njegovog novog angazmana.. Prenosite vesti sa drugoraresnog portala, koj kaze da će podneti tuzbu za kasnjenja plata, a ne za celi ugovor, sto je jako bitna razlika.. al klenova i šarana kolko hoces na forumu, a i same sportske redakcija zbog klika i shera, svasta su spremni da prenesu, al dobro… dok ima ovaca biće i vune!!!
P

Pst

pre 4 meseca

Covek trpeo emotivno. To sto nije dobio nijednu bitnu utakmicu nema veze.
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

pa ti nama treba da platis i klubu i navijacima koliko smo stresa i bola doziveli dok si bio trener
P

Pitaj

pre 4 meseca

Terzu da ti plati,ipak je on doveo Bahara,a Bahar nije tu,pa ne moze da ti.plati
S

Samo jedan covek

pre 4 meseca

Sve ce to ovaj napaceni narod platiti. Terza je stvarno madjija, samo sto.je jedina madjija tu kako jos nije u zatvoru?
s

sashki85

pre 4 meseca

cuj povređen? ajde sutra ja da odem na posao i ne doprinosim ni 50% onolikog koliko se očekuje od mene... pa kad dobijem peglu, onda tuzim radno mesto za povredu 😂
н

нс бој

pre 4 meseca

Незгодно кад ангажујеш страног тренера,не зависи од српског фудбала,ништа му не могу,још сме да тражи своје паре.
A

A šta

pre 4 meseca

Drugo očekivati od daltonovih. Ali čeka njih Talični Tom perje i katran kod uefe
S

Saśa_PFC

pre 4 meseca

Svima preporucujem da pogledaju podkast Ognjena Koromana na internetu...biće sve jasnije sta i kako se radi u C.Zvezdi.Samo da podsetim da nekritikujete Koromana...čovek je oprostio dug C.Zvezdi od 350.hilj.evra.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Saśa_PFC prepricaj nam ti u kratkim crtama, ne mogu da ga slusam dva ipo sata
G

Gajta Micah

pre 4 meseca

heh... zivim u Haifi i citam njihovu stampu i mogu reci da je ta novina u rangu Alo uz duzno postovanje. Sto ce reci da pisu senzacionalisticke naslove da bi prodali sto vise stampe (npr. preneli su juce izjavu Rode da Bakar nije komunicirao i da nema emociju kao ekskluzivu, preko cele naslovne strane). Tako da ovo ne treba uzimati zdravo za gotovo. Posebno ako se uzme u obzir izjava g-dina Terze da je Bakar korektan covek i da NIKAKO ne zeli ono sto nije zaradio. Covek je vojnik, disciplinovan a i video je da je klub posten i da niko ne uzima ono sto nije njegovo pa nece ni on da se bruka i trazi da mu isplate po slovu ugovora. G-din Terzic je razgovarao sa njim i taj razgovor je bio veoma srdacan i emotivan. Tad mu Bakar kroz suze obecao da ce naci posao odmah i da NECE potrazivati ono sto mu ugovorom sledi. Nece! Tako je rek'o!
B

Bruka

pre 4 meseca

A ti bio u kancelariji i gledao kako je Bahar plakao na Terzinom ramenu. Daj čoveče saberi se, kakve nebuloze ti pišeš. Jevreji nikom ne prastaju, a oprostice onom obliku života koji se zove Terzic.
p

peca koma

pre 4 meseca

cuj zvezda postena...aj jos malo nas nasmej danas...zdravo je
A

Alo Terza

pre 4 meseca

Alo Terza, ti li si?
I

Ivan82

pre 4 meseca

Terziću ti si?
@

@

pre 4 meseca

Nek si nam ti ziv i zdrav tamo u haifi😁😁😁
S

Slavuj

pre 4 meseca

Legendo, šta reče, od toga da čitaš novine u Izraelu, do toga da pišeš šta su jedan i drugi rekli i kako je Bahar kroz suze oprostio 4 miliona. Terzo ipak si to ti, jedini znaš čak i emotivne detalje rastanka, a možda si mu i maramicu dodao da obriše suze.
F

Fontana9

pre 4 meseca

Posten klub ? Na kojim si ti supstancama .
P

Pustaj komentare!!!

pre 4 meseca

Bice ih zanimljivo citati
H

Hermano7

pre 4 meseca

Najlepsa vest danas, nek vas sroza jevrej. Za bolje i ni ste
@

@Hermano7

pre 4 meseca

Zvezda ce njemi isplatiti i zaraditi opet al vi se time opterecujete a ne time sto vam se svlacionice urisavaju
Г

ГЛАВАТ.А.ГЛУП

pre 4 meseca

МТСу и ФК Звезди је истекао уговор у истом моменту када је истекао уговор и МТСу и КК Партизану.
A

Asdfa

pre 4 meseca

S tim sto je KK P produzen na iznos od 5m€ po sezoni
d

das

pre 4 meseca

zato. mts i duguje preko milijardu evra.
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Slična priča kao s Antarom, koji je godinama uzimao savezu 200.000 evra mesečno ali je priča javno zataškana. Ne možeš ovako da posluješ s ozbiljnim ljudima. Uspeo on ili ne, ugovor je ugovor. Opet će Terzićeve gluposti i neprofesionalno ponašanje koštati klub i navijače.
g

gostinjo

pre 4 meseca

Je li ih odnio sa sobom?
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Šta je problem, sve će to NAROD pozlatiti...
T

Terza im...

pre 4 meseca

....stavio katanac🔒na jsd zato ovoliko i spinuju protiv njega sa laznih profila,Providno!
M

Mhm

pre 4 meseca

🥪
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Ми ћемо тај катанац некако и откључати, него, брините шта ћете ви једног дана кад се појави истеривач духова...
J

JBL

pre 4 meseca

Tako treba.Posle silnih miliona evra koje je Terza madjija dobio od drzave,od velikog navijaca tog kluba koje je bacio u vetar(dosta i u svoj dzep) a rezultate koje je postigao su BRUKA za drzavu Srbiju koja velikodusno ubacuje silne milione evra u kasu ovog FK i dzepove njenog glavnog sefa...e sada je doslo vreme za naplatu.Idemo SER Bahar(bar je tako predstavljen pri dolasku u Zvezdu kao da je dosao sam SER Alex Ferguson)uzimaj ono sto si po ugovoru zasluzio...neka se spremi Aleksandar Katai kojem se duguje MILIONCE evrica.
T

To su babe i zabe

pre 4 meseca

Bahar je mosadovac, uzece ave sto mu pripada, Katai ce dobiti onoliko koliko ce smeti da potrazi , a da se NEKO ne naljuti
M

Mile led

pre 4 meseca

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde i busa u grudi,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena pre par meseci i zbog cega sad moraju da rasprodaju ceo tim,kluba koji titulu video nije 7-8 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od decurlije iz Danske,Sabaha..itd itd klub koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu!
B

Bezbozgas

pre 4 meseca

Da imas i malo mozga nasekirao bi se sto Zvezda mora da plati vise od 5 miliona evra Baharu i pomocnicima. Takodje, razmislio bi i ko je kriv zbog toga i ko unistava Zvezdu i potkrada je. Ali, posto nemas mozak ,ti u ovoj situaciji pominjas Partizan.
K

Kula

pre 4 meseca

Da mi je znati koliko imaš godina pa stalno pišeš gluposti i laži. Pa zvanično po APRu Zvezda je imala dug 76 mil evra, a Partizan 36 mil evra. Vise su koštali igraci nego zarada iz Lige sampiona, da ne zaboravimo 12 mil evra duga fantomskoj firmi za porez, a možda vam i obrisu kao 23 mil evra Agrobanci I Marfin banci. Imate budzet veci od svih klubova zajedno I dug veci od svih klubova zajedno, a ti govoriš da Partizan ima najveći dug, zaista led, ali u glavi, jadniče.
N

Nikolica 23

pre 4 meseca

Pa kako vas pobedismo tako mučeni, znači vi ste onda još gore nadrljali...
M

Mhm

pre 4 meseca

Zato sad treba da nam bude lakše što Terza laže i izvlači pare iz Zvezde?

Gostimir

pre 4 meseca

Smejemo se i tek ćemo da se smejemo, čim vam gazda Žvalavi ode sa vlasti, a i taj dan će doći, neće vas spasiti ni Sv. Petar
i

igor978

pre 4 meseca

Ako ima osnova i ukoliko su mu dužni, treba da im naplati sve do zadnjeg EUR.
T

TsC 4.kom...

pre 4 meseca

haha...ma jasta kako da ne lazni zvezdasi sa fake profila,Terza,Uprava,Igraci,Navijaci...itd ma "nista ne valja" jel tako, ali zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 6-7.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje,jel tako?
A

Aleksakg

pre 4 meseca

Na stranu što o trenutnoj situaciji u tom klubu mislim slično (ostalo prosto lupetaš) nego me samo podseti koga je taj "jadan" klub pobedio u poslednjoj utakmici u 2023-oj?
F

Francuz13/84

pre 4 meseca

Koliko znam , Terza je rekao da nije bilo dogovora , dace biti isplata pour ratama ako ovaj ne nadje posao .
P

Platićete SVE

pre 4 meseca

Xe xe xe xe. Pa ovi mislili za njega ( Bahara ) da je on jedan od ovdašnjih STRUČNJAKA-trenera , koje oteraju kao kerove, daju im soma evra, neku laku žensku, i plaćeno po splavovima, banjama, motelima, kao kompenzaciju za raskid ugovora. Ovo je Ješa, koji za 1 cent ide na sud, pokreće sporove, tuži i sve ostalo. Kako reče jedan veliki Zvezdaš pre neki dan u podcast_u : ,, Iza ove uprave Zvezde, neće ostati ništa, ali doslovno ništa, jer kada budu odlazili iz kluba, poneće sve što se može odneti, zaključno sa kancelarijskim inventarom, sanitarijama iz kupatila, loptama, čunjevima za trening..." Naplati Bahare SVE !!!!
P

Podrska za Upravu

pre 4 meseca

Samo napred Terza legendo imas apsolutnu i punu podrsku svih PRAVIH ZVEZDASA koji zaista vole Zvezdu i dolaze na sve utakmice,a ne da sede kuci sa telefonima u rukama po 24h i palamude ovde nesto protiv tebe a fudbalsku loptu ni na fizickom sutnuli nisu a tek o profesionalnom fudbalu blage veze nemaju, 7 Titula, 3 LS i 5 LE sve govore ko je MAJSTOR FUDBALA i Najsposobniji covek na clom Balkanu u zadnjih 10-ak godina,tako da ne slusaj u opste ove seljobere sto spamuju poruke iz fotelja,kafica i kladionica jer oni nemaju zivot u opste osim opijanja,drogiranja i protracenih zivota,mrze te zato sto si USPESAN i sto oni nikad nece moci da dodju na tvoj level i osvoje toliko trofeja i titula sa Zvezdom kao ti. Zato apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu,samo Jedan bod je zaostatka,to nadoknadjujemo u sledecem derbiju na Marakani provereno i uzimamo i 8-mu titulu za redom i to u inat svim dusmanima,ljuljace se Titula opet u Terzinim rukama,smam da potpisem!
G

Guta!

pre 4 meseca

Panicu, ti li si?
B

Beda

pre 4 meseca

Kad je tebi lice sa poternice uzor to sve govori o tebi bedo ljudska, da imaš obraz ćutao bi. Sa takvom podrškom zadnjih 10 godina i Teleoptik bi bio šampion. Puna Srbija moralnih nakaza kao ti i tvoj idol.
p

podrška za panteliju

pre 4 meseca

sačekaj da ode , pa da oni koji dodju otkriju kakav krš i lom je ostavio iza sebe
H

Hvala ti Terza

pre 4 meseca

...sto si stavio🔒na jsd,7 god su bez titule i preko 20 bez odigrane LS,zato te toliko i mrze,puna podrska!
M

Milos29

pre 4 meseca

Kad vidiš kako neki ljudi razmišljaju, nije ni čudo što nam je ovako. Po njima je logično da ti neko nešto se obaveze iliti garantuje, onda to ne ispoštuje, piju pik ne važi, sve ok :) Onda krene ti prodaje priču kako ti nemaš razumevanja, kako si protiv Srbije, protiv kluba, protiv naroda, što hoćeš svoje pare. To možda prolazi kod nas ovde, al kod Jevreja, teško brate. Pa nemaju oni lovu zato što ih na svakoj krivini uhvati neko na foru, nego zato što ne daju na sebe.
n

neshha

pre 4 meseca

Za sve sto si rekao u pravu si i slazem se.Neka naplati sto je njegovo pa kako nam bude.Ali ugovor je i dvosmerna stvar,pored primanja imas i obaveze.Probaj ti ovako lose da radis kod bilo kog poslodavca,nema sanse da ne letis sa posla.Svaki poslodavac ocekuje pozitivne rezultate tvog rada,a ne" ja sam se trudio ali nije uspelo".Svi bi lovu po ugovoru,a posao ako moze da se otalja.Takodje,ako je istina,tuzba za dusevni bol je istovremeno i smesna i bezobrazna!
1

1980

pre 4 meseca

Ako sam dobro razumeo "doktor" je opet slagao.
B

Bahar je lakrdijaš

pre 4 meseca

Njega klub treba da tuži, nije ispunio ciljeve, kompletan tim (igrače) je "pokvario, samopouzdanje im je uništio, javnosti zamazivao oči. Još prije 3 mjeseca sam rekao da mu treba naglasit šta i kako radi. Kap koja je prelila čašu je poraz u derbiju.
g

gtheqguuig

pre 4 meseca

Mnogo citas kurir i gledas zadrugu, vrlo verovatno i glasas za ovog sto je trenutno glavni...bar ti je komentar na tom nivou
m

macola i dva klina

pre 4 meseca

Svesnost ti je stvarno na nivou... paramecijuma.
B

Boogy

pre 4 meseca

Ošuri ih. Nauči pameti domaće stručnjake koji potpisuju ugovore po principu, lako ćemo. Deri kožu.
G

Gost124

pre 4 meseca

Kako preti kad je pošteni terza rekao da je sporazumni raskid u pitanju
y

yayaT77

pre 4 meseca

1.800.000 godisnje ovom neznalicama? Ovaj treba Pavkova da urami I da prica potomcima Kako su postali milioneri.Ne znam kakav je trener,nisam trener pa da znam;mogu podeliti neko razmisljanje I reci da je veoma naivan sto se tice taktike.Sto se tice izbora igraca nikada Nije znao ko ce mu igrati,menjao je igracima opozicije non stop. Covek ne znam da komunicira sa medijima,ne komunicira sa igracima...Ovo je jako bezobrazno sto trazim za emotivni bole,pa trazi od Hamasa a ne od nas.
I

IMAJU PA SE IZIVLJAVAJU

pre 4 meseca

BAHARE tuzi ih , oni su ko brod puni novca !
G

Goust

pre 4 meseca

Happy hanuka
G

Gux

pre 4 meseca

Sve da mu plate Terza i ostali koji su ga doveli!
л

лепа

pre 4 meseca

вест....
0

011

pre 4 meseca

Pa zar ne rece Terza da su oni ekstra ortaci?
V

Vare

pre 4 meseca

Pa jesu izvuku pare iz zvezde i onda se istale.svako tu ima svoj deo
N

Niki900

pre 4 meseca

Nega ga plati iz džepa onaj što ga je doveo tako nesposobnog.
Л

Лакедемон

pre 4 meseca

Ово је само један од милион примера зашто ниједан клуб у овој држави, у било којем спорту, не сме да буде у власништву "државе", односно да га финансирају порески обвезници! Они су "успешни" функционери, председници, директори али са нашим новцем, грешке/раскиде уговора/трошкове плаћају са нашим новцем. Људи се играју менаџера у стварном животу али на штету већине и нико за то не одговара...За лекове вам требало!
T

Terzici

pre 4 meseca

Mozda uzme pusku,pa mozda ode na front,pa mozda.......
S

Sto se mene tice

pre 4 meseca

Otkaz upravi za sve sto su uradili zvezdi zadnjih godinu dana. A inace i ovaj barak nam bas nije trebao
U

Ugovor

pre 4 meseca

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: 'Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš'
P

Pedja 44

pre 4 meseca

Znaci Terza je opet lagao, pa dobro nije neko iznadjenje.
3

365centrala

pre 4 meseca

Gospodin pre svega!
D

Dejani

pre 4 meseca

Navijam za Zvezdu, ali nemam nikakve koristi od svega toga sto ih tuzi. Mene interesuje samo onih 90minuta pa makar im bio Limeni trener…
B

Barače

pre 4 meseca

Neka tuži, neka traži, sve mu isplatite, samo kad ga se otarasismo!
M

Mujagic

pre 4 meseca

I treba! Ko laze taj i krade, ali u zatvor ne ide…
L

Leao

pre 4 meseca

Pa on je zato i uveo ofk beograd u super ligu, da za godinu dve kad izmuze i poslednji dinar iz zvezde ima novu kravu koju ce da muze.
@

@ssss

pre 4 meseca

Ne vidim šta je tu problem?Čovek traži ono što mu sleduje.Problem je što se to iživljavanje oko dovođenja i menjanja trenera i igrača što u fudbalu što u košarci plaćaju poreski obveznici.
H

Hz

pre 4 meseca

Otkud to da je Terza istina opet slagao???
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

"I tako mi odemo pravo u Izrael, cela delegacija. Svi lepo obučeni, nova odela, doterani, a napolju 40 stepeni. Sedimo u restoranu sa Baharom, a ja mu se obratim, GOSPODINE BAHAR, MI NE IDEMO NAZAD DOK VI NE POTPIŠETE UGOVOR" Doktore Arizona, Madjijo, jel si mislio Ješe da uradiš na foru??? Jel si mislio kao sa našim trenerima, na dodjem ti pare jednog lepog dana??? Ove Ješe ti neće oprostiti ni jedan jedini žuti cent. Još ti Ješe namerno puste ovu vest na Pravoslavni Božić, da izazovu ovde gnev navijača na današnji dan. Dokle ćeš više da upropašćuješ Zvezdu guranjem Zvezde u sve veće i veće dugove, zarad nekih prosečnih i ispodprosečnih rezultata u Evropi. Dokle više kombinacije sa naduvanim platama igračima i lažno prikazanim prihodima i rashodima kod transfera. Polako se budi svest i kod onih navijača koji su te podržavali. Ja sam te ovde godinama prozivao za sve i svašta, i mislim da pravom. Poslednjih godinu dana sam prestao da te prozivam jer sam pomislio da si počeo da radiš u interesu Zvezde, tako mi je bar delovalo, čak sam te nekoliko puta i pohvalio za neke uradjene stvari. Ali sam se opet prevario, jer ti si klasična ona naša stara izreka, VUK MENJA DLAKU ALI NE I ĆUD.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ma da zavera protiv pravoslavaca i to Srba jer su samo Srbi pravoslavci i pravoslavci Srbi.
g

gostbre

pre 4 meseca

u tekstu pise 1.2m i ova dvojica po 300k...puta 3 sezone...to je 5.4m...al se ljudi igraju sa nasim parama i predstavljaju se kao sveci.....ovo moze samo kod nas
T

TubicaaneTorbica

pre 4 meseca

Vec mirisem slogan za izbore-Covek od reci. Zvezdan Terzic
2

2 na 2

pre 4 meseca

Iskreno se nadam da je vest tačna i da će Bahar da nas "odvali". Bar zbog fotelja stručnjaka i komentatore koji ne znaju šta znači izabrati trenera na 3 godine sa jakim ugovorom. Pa da se jednom naučimo da ne mogu navijači da smenjuju trenere, već jedino mogu da smenjuju upravu koja ne zna šta radi. Samo vi tupite o "hladnom" odnosu trenera, nerazumevanju šta je Zvezda, a ne o Rodićevom idiotizmu i tankovanju, nesposobnoj upravi, nezainteresovanim matorim fudbalerima koji jedino u Zvezdi mogu da dobijaju dobre ugovore, a pre svega nečemu što je danas osnovna stvar u sportskom biznisu - potpisanom ugovoru. Kad se trener potpisuje na 2-3 sezone, da mu se ozbiljan ugovor, onda se podrazumeva da uprava zna šta radi. Pravio je Bahar greške, ali nije on kriv što smo se mi primili na njegov ofanzivni fudbal, pa smo mu podarili dobar ugovor, bez da smo razmišljali da li imamo igrače sposobne za to. E samo zbog ove srpske filozofije "Lako ćemo", nadam se da će nam zabiberi. Al biće da su ovo novinarske patke iz ko zna kog razloga. UPRAVA NAPOLJE
:

:) :)

pre 4 meseca

TSC i Čuka izmislili profesionalnost za vas!!! Zamislite sami kakva je reklama kad svake godine neko tuži klub, igrači, treneri, drugi klubovi…. To je osnova koja pokazuje da li je klub veliki ili ne, ova zvezda je očigledno daleko od velike i ozbiljne…
2

2 na 2

pre 4 meseca

Vi se bolje ne javljajte. Nama je čovek ko gospodin otišao... Vama beže. Uživajte kad vam zapalo, nemam šta drugo da ti kažem, al realno znate da ste ista g...
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

@vixtra @bibras da ne bude zabune, pre svega sam srbin a posle navijac partizana, i volim partizan od kada znam za sebe, ali to neznaci da necu u situaciji kao ova podrzati zvezdu. Ok, potpisan je ugovor, duzni su mu lovu, to sto ih njihov direktor laze ili ne me takodje ne zanima, ali je klosarski potez ovakvi ponasanje, klubovi iz njegove zemlje su ugosteni i date su im hale na raspolaganje da igraju u srbiji, zasto im to nije omoguceno u zemljama koje ih tako zdusno podrzavaju, nije valjda da je nemacka tako mala da nema mesta odjednom ili francuska… naravno da nije jer u tim zemljama ima muslimana ogroman broj i nije sigurno, boli ih uvo da razmisljaju pa ko veli idite u srbiju, kad je vec tako onda bi to trebao makar malo da cenis, uzmi platu dok ne nadjes posao, posteno a ne ovo i na ovakav nacin. Hristos se rodi, srecan bozic svima koji slave!
S

Slavuj

pre 4 meseca

Ništa oni nisu dobili besplatno, već plaćaju upotrebu hale, kao i svi.
p

poručnik

pre 4 meseca

verujte i dalje vašoj Mađiji podno tenka🤣🤣🤣
G

Gost RS

pre 4 meseca

Svi odlaze i uzeće svoje samo glavni odgovoni ostaje, laže i krade.
P

Pametan covek

pre 4 meseca

Sta njega briga za zvezdu,on hoce svoje novce🙂uprava kluba je kriva za sve i niko ih nije terao da ga po svaku cenu dovedu.oni mislili da je on madzionicar i da je moguce da igrace uklopi za 2-÷3 meseca(neki su dolazili zadnjih dana prelaznog roka)😀
Х

Х Х

pre 4 meseca

Како је његов новац, ако га није зарадио? Ок је да добије плате до момента док није добио отказ. То је морално. Ово што тражи плате које није зарадио је тако карактеристично за његово племе. Треба Звезда да га тужи што је на свакој конференцији за штампу причао о рату у Израелу и тиме направио слику да наш клуб подржава неку страну у том рату.
A

Ammmmamm

pre 4 meseca

Haha, pa sta ste vi mislili? Naplatice im sve do zadnjeg dinara. A mozda i preko toga.
T

Toliko o tome

pre 4 meseca

Šta je problem?Naravno i da treba da naplate sve!Da da Bog da ih debelo oderu pa da konačno neko da ostavku od odgovornih!
Z

Zasvepare

pre 4 meseca

Toliko o ljubavi?
C

COOL

pre 4 meseca

Ljubavi je bilo ali samo prema novcu. Pošteno očekivao sam ovako nešto jer ko sa njima ore on dupetom drljači.
j

jbg

pre 4 meseca

Kopači sa severa i Terza mogu sve. Pa i da unište Zvezdu.
B

BAHATOST NA SCENI

pre 4 meseca

IDE SE NA TO ,MIRISE TAKO
9

999666

pre 4 meseca

НАЖАЛОСТ И ДАЉЕ ПОСТОЈЕ ТИ СЕТИТЕ СЕ ГДЕ СМО БИЛИ ИДИОТИ КОЈИ ВЕРУЈУ У ОВЕ ТЕРЗИНЕ ЛАЖИ.
G

GostKatanacSledi

pre 4 meseca

U Zvezdi kasne plate, igrači su besni zbog teranja Duska Za derbi su dobili premiju od telekoma zato su i igrali tako Bila je opsta mobilizacina cak je i pink javljao koje majce u kom sektoru 24/7 Ovo je kraj jedne napredne Zvezde Fudbal su osramotili kosarku vec dugo na evropskoj sceni a krenuli su i u aba ligi
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Nevolje u raju magijo Sledi katanac i rasprodaja Najocajnija sezona u istoriji svetskog fubala sa 70mil budzetom
M

Marko1983

pre 4 meseca

Ako je par boda manje od Partizana toliko očajna polusezona, onda to govori i o Partizanu.
Z

Zeljko Bgd

pre 4 meseca

Ma to bi Terza resio puno povoljnije nego su mu sinovi bili u pritvoru bas tad ;)
B

Betoven9864

pre 4 meseca

Behar je dobar kako ćemo se rezultatski provesti sa Milojevićem. Daje intervju za televiziju digao glavu u nebo kao da je general armije i doktor nauka zajedno. Plus akademik. Pravićemo Coknu od blata.
.

.....

pre 4 meseca

Kako ćemo to proći sa Milojevićem? Uzeće čovek lagano titulu što se sa Baharom možda ne bi dogodilo.
G

GostB

pre 4 meseca

Jevrejin je to. Zivim na zapadu i tu oko mene zivi puno njih. Sve sami sebicnjaci i lova im je na prvom mestu. Nema tu prijateljstva sa njima. Odvratni su mi.
U

Usud

pre 4 meseca

Vidiš, problem je što nas niko nije terao da radimo sa njima. Što nigde u ugovoru niko nije stavio "A šta ako ne bude onako kako smo planirali?" Koliko god ih ne gotivio, ne vidim ništa sporno posle svega što je rađeno, pisano. Što se mene tiče, slobodno može i katanac da nam stavi, ali nažalost... "sve će to narod pozlatiti".
L

Ljudska velicino

pre 4 meseca

Jel i ti na tom zapadu radis za dzabe ili iz ljubavi?
R

Rotkvica

pre 4 meseca

Kakve veze ima to sa cinjenicom da je Zvezda prema ugovoru ostala duzna coveku novac?
M

Mali srbin

pre 4 meseca

A sta treba da kaze po tebi?Sve i da je najgori hoce svoje po ugovoru...sto ti kad si tako dobar svoju platu ne poklonis gazdi sigurno si galantan?
R

Rodman93

pre 4 meseca

S kim da se prijatelje ? Sa balkancima divljim koji dođu na zapad, (čast izuzecima), loču, diluju, divljaju, lažu, varaju jedni druge, drogiraju se, arlauču odvratnu džibersku muziku, tompsona i baju, bahate se, misle da kad imaju malo vrijednije auto da su Bogovi itd. Jevreji oće da prave lovu i da biznisuju a ne da cirkuzaju.
T

Televizor

pre 4 meseca

Ti dalje od Segedina nisi bio.
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Најсмешнији, односно најтрагичнији, су коментари да он треба "вама" да плати јер игра и резултат нису били на нивоу. Ало, бре, полумозгани, није он сам себе довео у клуб, није сам одредио плату, ни себи ни помоћницима, а, чини ми се, није сам ни састављао тим, односно одлучивао о трансферима. Постоје неки људи, односно један духовит човек и његов брат, чија имена не смете да поменете, ни на трибини, ни на форумима, који су се за све питали и који се и даље за све питају. Ваш кукавичлук и полтронство резултоваће још горим стварима од Бахара, Ендијаеа и Красоа. Не бојте се, неће Звезда ништа платити, има ко хоће, додуше, ни паре од Лиге шампиона нећете видети, такође има ко хоће. Да сте само мало више људи, а мало мање евнуси до свега тога не би дошло. Овако, кувајте се у сопственом сосу.
С

Срари гробар

pre 4 meseca

Сјајан коментар, копирати га за све остале спортове и клубове...може и за ствари изван спорта 👏👏👏
6

666999

pre 4 meseca

„Barak je bio vrlo korektan, nije hteo ono što nije zaradio. Dogovor je da mu se isplati ova polusezona do kraja i da mu se daje plata dok ne nađe posao. On je vredan čovek koji želi da radi i ubrzo će verovatno naći klub“, rekao je tada Terzić.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Pa kako sad ovo posle VELIČANSTVENIH pobeda na Kupu u Rusiji i DEMOLIRANJA Fjorentine?!Pa zar ne reče Madjija da je postignut sporazum oko raskida?!Pa nije vam ovo Cokna,do ovoga u Izraelu možete da dodjete samo preko savetnika za kamanju vašeg duha koji lebdi privatnim avionom za Bahara i njegov stručni štab.Uzeli ste trenera koji je izbacio nakoksanog mistera autogolom Pavkova u 90 minutu.Hvala ti Bahare ulepšao si mi Božić ovom vešću.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Ако ти је ово улепшало Божић, то само говори која си ти духовна беда. А мислим да је твој Божић био пре 13 дана.
M

Mhm

pre 4 meseca

I dalje... UPRAVA NAPOLJE!!!!!
T

Tereza

pre 4 meseca

"Hoću da demantujem da moramo da platimo penale, da se zaštitio klauzulom i da ima posla za advokate. Ugovor je bio na tri godine. Imaće pravo da prima platu dok ne nađe novi posao. On će ubrzo naći novi klub i prestaće naša obaveza plaćanja“, istakao je Zvezdan Terzić.
T

Tereza

pre 4 meseca

U oči vas gledam i lažem! 🤫
k

kikibg34

pre 4 meseca

Nema nista za sad pd tih para ako sve ovo nije neko miniranje kluba sto nije prvi put da se radi, sto u fudbalu sto u basketu. Dok ne bude zvanicno ne treba dalje komentarisati. Ako je patka klib treba da tuzi one koji su pistili u opticaj ovaj tekst...
P

Partymaker

pre 4 meseca

Ma realno, čovek video ovce za šišanje, daj da ih klepimo po ušima, uzmemo pare... A pare ce dobiti na ovaj ili onaj način...
M

Monteroo

pre 4 meseca

Zasukao covek rukave ,zvezda krenula da gazi,izbacio komedijase iz tima,presing,trcanje,pocinje LS ...e nema majstore plate ...bice.... I sta covek da radi kad vidi s kim ima posla....eto vam pa igrajte.... Nzm sta misle ti nesrecnici u zvezdi partizanu pa bilo ko da ih tuzi pare isplatiti moraju... Te fore mogu samo kod ovih srnica,gobelja,sceka,roda,sveta...jer ih niko nece...i klinaca koji rizikuju jer ih mozda prodaju.. A poruka koju saljemo drugima ...je sto dalje od prevaranata....
r

r.g.

pre 4 meseca

e ko je sa tom naciom petljao….
G

Gacov

pre 4 meseca

Jevrej je to, bajo moj. Taj detetu ne bi dug oprostio:-)
S

Slavuj

pre 4 meseca

To se znalo. Samo Terzić uvjerava sve vas da se Jevrejin odriče para. Sve će vam uzeti preko 4 miliona za sve tri godine ugovora. Nigdje on neće dobiti 1,2 milons neto, to je preko 2 milona bruto u evropskim ligama. On 3 godine kulira prima 1,2 milona i još ćete mu platiti i bonuse ako osvojite kup i prvenstvo.
O

Ognjem Drinski

pre 4 meseca

To potenciranje da je Bahar Jevrejin je baš ogavno. Eto, Terzić i Mrkela su Srbi pa su od Zvezde pokrali para 10 puta više nego što je Baharova plata za tri godine. A da se kladimo da će Bahar vrlo brzo naći posao i da neće lenstvovati 3 godine dok mu ide plata od Zvezde kao što bi ti uradio? Valjda imaš 10 evra da se opkladiš...
U

Užas

pre 4 meseca

Pustite Bahara nego je li Falko otisao?
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Mislim da Bahar laze. Pravda za Terzica ! Sad kada ga Terzinjo joz tuzi. Najmanji problem je Bahar I strucni stab sa 1.5 miliona po sezoni. Sta je sa ostalim ? Hvan I serif skoro 10 mil
N

Nenad1246

pre 4 meseca

I treba nek nas odere zbog našeg seljačkog metaliteta. Da je izgubio titulu pa da bude smisla da ga otpuste ovako je vise nego smešno odpustiti ga, a hteo si promene i novi moderan pristup svemu i onda odustaneš zbog uvlačenja u dupe masama i vratiš čoveka koji je dostigao svoj maksimum pre neku godinu. Bahar je kriv što nije rasterao sve koje je zatekao u svlačionici,a duže su od 2 sezone u klubu. Bahar možda nije imao rezultat u LŠ ali je prikazan fudbal bolji za dve klase od prošla dva učešća što je dokaz da se išlo u pravom smeru i da treba vremena da se sve to sklopi i nadogradi ekipa ali ne oni ga otpuste zbog Rodića i ako su mu pre toga prodali pola odbrane i tog levog beka. Gde je otkaz za Rodića?
а

а у групи био

pre 4 meseca

великан Јанг Бојс...
.

.....

pre 4 meseca

Druže kakav bolji fudbal i u kakvom pravom smeru je BB vodio klub? Protiv Jang Bojsa smo jedva izvukli taj jedini bedan bod. Lajpcig je na Marakani mogao da vodi na poluvremenu 3, 4 razlike. Sa druge strane Milojević je dobio Liverpul tako što je taktički razvalio Klopa.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Neviđeno taktičko razvaljivanje. Parkiraj autobus i nabijaj loptu napred i tako svih 12 utakmica što je vodio u LŠ. A sad smo samo protiv Sitija prvu odigrali ultra defanzivno. Mogli su dati ali nisu. Mogli smo i mi Bojse tamo napuniti ali nismo već smo primili iz dve gluposti naših igrača i eto. Ti ako ne vidiš razliku i ako misliš da je Miloje nadmudrio Klopa ti su lud i da se pozovem na tvoju logiku pošto autobus nazivaš genijalnošću do prvog našeg gila mogao nas je Liverpul napuniti al eto nije.
J

Jel tako?

pre 4 meseca

Evo vam ljubitelji bahara koji ste ga branili sve vreme, jel ste sad srecni??? To je vas idol a ne Stankovic koga ste pljuvali
2

2 na 2

pre 4 meseca

Jel neko od nas doveo Bahara na 3 godine? Jel mu neko od nas daje platu? Katanac i nema više niko od nas problema. Ima uvek neki FK Bulbuder da se navija umesto naše mašine za drpanje love.
G

Grajkula

pre 4 meseca

Kakav seljački način poslovanja ima nas fudbal...
1

149

pre 4 meseca

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Cisto da pokaze zahvalnost prema srbiji, zemlji koja je ugostila timove iz izraela koje niko drugi nije hteo, tako nam i treba.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Promašio si temu.

Vixtra

pre 4 meseca

Pa ne tuži Srbiju već Zvezdu. Uostalom, je l' Bahar i njegovi pomoćnici treba da se odreknu, ako sam dobro izračunao, 4,5m evra zbog toga?

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Šta ti porediš druže...uozbilji se....

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Kakve veze Srbija ima sa Mitinim promašajima?! Jel treba da plača i Mučea, Salamija, Mbođa, Onjila, Parkera, Babunskog, Silvu, Ruiza, Fibela, Adama Mičela, Auča, Viveirosa, Frimponga, Rikardinja, Kafua, Ebisilua, Sumaila, Jirku, Kanjasa, Garsiju, Van la Paru, Žandera, Tomanea, Maronga, Falčinelija, Spidija, Falkoa, Bakajoka, Odadu, Dionija, Rišaira, Ohija... Jel treba još nekoga država da plati?
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Gostili smo i Rumune, u vreme Čaušeskua. Pa nas beše blokiraše na otvaranja nekog poglavlja, nešto oko prava Vlaha... 'be nas ljubav kako stigneš. A mnigo smo zaljubljive prirode.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Zaostatke neka rješava tko ga je doveo. Najbolje iz svog đepa. A bahrija kao trener velika neznalica. Tako može postaviti igru bilo tko.
N

Nakazic011

pre 4 meseca

E Zvezdo moja… Terza i Mrkica, katastrofu ce nam ostaviti braco Delije
J

Junker

pre 4 meseca

Sad ce da dodje negde u jutarnji program i da prica kako ovo nije istina, kako radi najbolji posao u istoriji kluba i kako je ovo u stvari pobeda. Kao onaj ciju sliku drzi, pa svako malo spominje kako je najvise uradio sa Srbiju.
e

ee Zvezdo

pre 4 meseca

i ovo smo docekali od neznalica koje vode klub,a ovo cemo svi da placamo svaki drzavljanin Srbije,nije valjao Cokna a dobar je Izraelac,nije dobar Silja al je Serif super eee daj Boze da Zvezda ne bude prva pa da odu ovi sto vode klub ali u zatvor
A

Arroyo

pre 4 meseca

Nije valjao cokna i nije valjao šilja, šta ti nije jasno?
J

Jel??

pre 4 meseca

A ti si mi kao neki navijac zvezde?
J

Jel?

pre 4 meseca

Ti kao zvezdas ne bi zeleli da zvezda bude prva?
a

ajmo ovako

pre 4 meseca

Jel taj obecao javno "kad Zvezda ne bude prva ja odoh"ko je ovde lud,doveo oko sebe sve proslacljene strucnjake za platu od 5000 € plus od svakog transvera deo,jel treba pisemo o imenima koliko su repa bacenih,od mucea pa do falka i serifa jedno jaje,pa od toliko pojanja svako bi ubo po 5 da su dobri,plasim se da ovaj bude Zvezdin Avram Grant on samo moze biti trener u Izraelu drugde nikad i sta jos nije jasno jel se zna mozda ciji je dug veci Zvezdin ili Partizanov uz duzno postovanje prema Glaseru i Hvanu ali Partizan moze sutra da proda Saldanju a Zvezda svoju decu samo..
X

XIII

pre 4 meseca

Čovek bez obraza. Ni trunka emocije pri vodjenju utakmice.Pa makar prema fudbalu, ako ne prema klubu. Pošteno dobije do trenutka kada si radio. Ali ovo bez ikakvih razultata. Sramota.
D

DraganKojic

pre 4 meseca

Zar ste stvarno mislili da će ješa da oprosti dugovanja.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Verovali su Madjiji!
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

AHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA sta vam radi Izraelski Murinjo😂😂😂😂 bacaju se madjije😂😂😂😂

Vixtra

pre 4 meseca

Eto Terzi još jednog troška. Namjerila se i šuša i goluša na uspješnog biznismena. Pa da, sve je to ljubomora zbog njegovog uspjeha. Čuj, da se dogovaraju o otkazu, molim te, ko da ugovor znači da moraju da dobiju sve pare. Sramota.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Emotivna bol??? 🤣🤣🤣 Neće ovaj van Izraela nigdje više!

Vixtra

pre 4 meseca

Šalu na stranu, Zvezdini čelnici su svim snagama svu odgovornost za loše rezultate i seleciju igrača svalili na Bahara. Ako Bahar ima dokaze o tome da su to laži (tipa, da su mu dovođeni igrači koje nije želio, u šta ne sumnjam), ima osnova i za tu tužbu smiješnog naziva. Može on ovdje dobro da vas oguli. Pogotovo što su Jevreji zaštićeni kao bijeli medvjedi svuda, a naročito na sudovima.
t

tenkista

pre 4 meseca

Čuj me, Bahare! Tuži Terzu i Mrkelu do poslednjeg centa + emotivni bol, jer takav duet ne može biti zaboravljen
Z

Zn

pre 4 meseca

E jbg ako mislis da ce ZAISTA Terza i Mrkela to platiti ili snositi bilo kakve posledice, samo ce klub ostetiti, ovi ce se kao i uvek izvuci
F

Forever Young

pre 4 meseca

A šta kaže Madjija, džentlmenski smo sporazumno raskinuli ugovor, Bahar ne želi pare koje nije zaradio. KOGA BRE VIŠE LAŽEŠ I FOLIRAŠ, PREVARANTU. Lažeš nas da smo najjači tim od Barija, lažeš nas da smo Srpski Bajern, lažeš nas za plate igračima, lažeš nas za visine izlaznih i ulaznih transfera, lažeš nas za Zvezdin dug itd itd itdddddd.
M

MileSrbin90

pre 4 meseca

Laže ovo laže ono.....pa ti kriv jer veruješ u te priče a ne on😂
F

Francuz 13/84

pre 4 meseca

Nije istina , citao sam Terzicev interview gdje je kazao da dogovora nije bilo
S

SaleKg

pre 4 meseca

Kad laže vas, navijače CZ o svemu, šta misliš koliko pošteno "osvaja" titule u Srbiji?
S

Sdfa

pre 4 meseca

Kamen na kamenu nece ostati posle sadasnje ekipe
B

Bizon

pre 4 meseca

On da udari na prepuštenog Tvorzu?On....
L

Leb te

pre 4 meseca

100 000e je imao mesecno!!!! Ej bre!!!!
N

NDCZ

pre 4 meseca

Kakav emotivni bol :-) Smešan je Bahar, trener bez rominga. Ako stvarno bude tražio odštetu za emotivni bol, on je završio karijeru. Ko će trenera koji traži takve odštete?
E

Eto vam

pre 4 meseca

Dok su pljuvali i terali Vladana Milojevic i Stankovica obozavali su "ovakvog" coveka jer je oterao Borjana i ostale, Da ljude koji su toliko dali zvezdi i evo vam kako vam "vraca" vas Bahar lazni zvezdasi koji mrze sve domace a vole sve strano
R

Red Star Belgrade

pre 4 meseca

@Eto Vam Mislis na Borjana koji je bio Partizanovac dok je Sneza bila u Partizanu ? ili onog sto je hteo da se bije sa nasim igracima dok je igrao za Ludogorec i sto je skakao ko lud lad je Ludogorec prošao ? Da je pravde taj Borjan ne bi prisao ni blizu klubu. Pustite komentar
N

Nebitan63

pre 4 meseca

Eej moj Terzicu lazove. Pa bese ti rece da ste sa Baharom sporazumno raskinuli ugovor i da nece Zvezdu kostati ni dinar raskid sa Baharom.Lazes navijace sramoto jedna .Pitam se kako mogu imati navijaci poverenje u tebe kad celu javnost si slagao? NAPOLJE IZ ZVEZDE JER DOK JE TI VODIS SA TVOJIM MANIFETLUCIMA ZAVRSICEMO KAO OFK BEOGRAD.
г

гост 1312

pre 4 meseca

Немогуће! Звездан Терзић никада не лаже…
T

Tupa

pre 4 meseca

Pa ti si nama na osip emotivni bol, sekiracije i nesanicu.. Da mi, navijači Zvezde, tebe tužimo.. Kako sam verovao u njega posle priprema čini mi se da sam se samo više razočarao kad su se rastali Žare i Goci 😆😆
g

gg84

pre 4 meseca

ali terzine price za javnost su drugacije🤣 Jezivo sta radi covek koji je ofk sahranio
J

Jdjdjdjd

pre 4 meseca

Ne znam sta nije jasno. Jel potpisan ugovor? Jeste. Jel ispostovan? Nije. Jel postignut dogovor o isplati? Nije. Znaci isplatite bivseg trenera sta mu sleduje. A to da li je opravdao ili ne, to je druga tema.
e

ejjj

pre 4 meseca

Cuj emotivnog bola , da povratis eto kakvog coveka su likovi podrzavali dok su pljuvali po Stankovicu.
M

Milan55666

pre 4 meseca

Sad ce ješa da ih odere!
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Maaaaaaaa joooook nece vas tuzi.
C

Chiske1

pre 4 meseca

“Nije svestan velicine Zvezde” Velika si zvezdo sto ne isplacujes zarade na vreme! I treba da vas tuzi!!!
r

realno85

pre 4 meseca

a tvorzinjo rece sve sporazumno, lep rastanak, izljubili se, e da hoce sad naplatiti sve pare neka odere ovog naseg smrada
B

Bejli

pre 4 meseca

Ahahahahha ti imaš emotivni bol? A milion zvezdinih navijača koje si ukenjao tvojim taktikama i kombinacijama? Druze pa ti nama ako na konto toga uzmes 10 miliona mi cemo tebi 500.
е

е ово је већ

pre 4 meseca

искорак у Европи....
m

ma nemoguce

pre 4 meseca

1.2 miliona po sezoni i to trogodisnji ugovor..ne mora vise ni da radi..svaka cast Bahare, plus strucni stab cetvrtinu toga jos
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

Kakve si “rezultate napravio” i kakva je “igra” bila trebalo bi Zvezda tebe da tuzi i za (ne)rezultate i za dusevni bol,sram te bilo i da se javljas!
N

Novak majstor

pre 4 meseca

O ne , pa Terzic nas je slagao da je raskid sporazuman . Realno Bahar kako je vodio Zvezdu ne bi mu trebalo dati dinar jedan za to , ali sam siguran da ce nam odrati kozu cifutin
P

Paja Cutura

pre 4 meseca

Pa zar nije Terzic rekao sve suprotno? Hahahah ovaj Izraelac ima krv da im iskapi. Ako ih Terzza laze za ovo, zamislite sta im sve precutuje. Ostace samo dugmici.
A

Analiticar_Dulo

pre 4 meseca

Isplatite coveka i to je to, nikakav problem, i treba da uzme ono sto mu je obecano kad znate da dajete ugovore onda ispostujte.
m

mykonos23

pre 4 meseca

to se znalo odmah, da terza lopov laze i da ce obrezani jevrejin da trazi sve do zadnjeg dinara
1

149

pre 4 meseca

Ma nije moguće 😘😘😘😘😘😘😘
w

widzew

pre 4 meseca

Naravno da ce covek da trazi svoje. Terzic mislio da ce on da oprosti kao ovi nasi treneri i igraci. Skupo ce da kosta Zvezdu Terziceve igracke! Ne moze Zvezda da zaradi koliko Terzic i njegovi poltroni mogu da potrose!

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Hahahahahaha
7

77899

pre 4 meseca

Kako lose poslovanje kluba to je uzas. Bahar nije neko veliko trenersko ime a dobio je ovakvu platu plus su mu i pomocnici ozbiljno placeni a najveci uspeh im je ulazak u ligu sampiona koji smo ih mi bukvalno castili. Za ovu platu sto je imao Bahar koliko samo igraca igra u Italiji a i ocajan prelazni rok je bio bojim se da ce nas to dosta kostati.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Bahar je najtrofejniji trener koji je sedeo na klupi Zvezde u ovom veku.
e

ejj

pre 4 meseca

Teezic mora da odgovara ako je ovo tacno
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Ма сигурно, ко што је и до сад одговарао...
M

Milentije90

pre 4 meseca

Kako me iznervirate kad ovako pisete, pa to nema nigde! Covek ne preti, samo zahteva da se ugovor postuje, a jos posle nacina na koji smo ga oterali daje mu za pravo da nas do zadnjeg evra iscerupa! Ugovor nije on sam pisao pa isporucio Terzi. Ispostujte ugovor, da opet ne brukamo!!!!
i

istok

pre 4 meseca

Sve će to narod pozlatiti
E

Ejjjj

pre 4 meseca

Evo vam ljubitelji bahara koji ste ga branili sve vreme, jel ste sad srecni??? To je vas idol
р

реалан

pre 4 meseca

После конференције Терзићеве сам рекао да следи овакав сценарио. Срам да буде све новинаре који не смете да му поставите логична питања, него оно што вам се каже... Лажовчина светска. Сви заједно учествујете у овим радњама!
Z

Zvezdas..

pre 4 meseca

To mu je i bio cilj da uzme pare sto brze da ga otpuste posle 6 meseci... Zato je radio kako je radio...
h

halo

pre 4 meseca

Ali ali Terzić reče da nam je sve oprostio :(((

Gost55

pre 4 meseca

Једино ти нама можеш Звезди да платиш због душевног бола који си нанео нама навијачима због Јанг Бојса и Партизана.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Jeste Bahar je kriv što 6 igrača maši mrtve šanse,a Rodić pravi gluposti.
C

Comi81

pre 4 meseca

To Terziću Mađijo!😉🤣🤣😂