Komentari na vest

Baharu pola tima suspendovano pred meč za overu titule

S

SUŠTINA

pre 12 meseci

Zašto Zvezda dovodi stranog trenera? Kako to da joj za Evropu nisu dobri oni koji su učestvovali u osvajanjima titula u Srbiji u prethodnih 10 godina? I zašto se onda ne dovede neki od najboljih srpskih trenera: Paunović, Jokanović, Nikolić, Ivić...? A da, njih je stvorio jedan drugi klub.
G

Gostić

pre 12 meseci

Deo u kome se pitaš o domaćim trenerima je u redu. Za ovaj drugi deo, idi čitaj šta je Željko jeo. I vidi obavesti ih da nakon finala ABA lige opet zakaže večeru, iz istih razloga.
G

Gostić

pre 12 meseci

Pa? Kakva to veze ima i šta nas to zanima? Navijač sam Zvezde, pratim vesti koje se tiču kluba za koji navijam ali da li je zaista potrebno da pišete tekstove o ovome? Za onaj drugi klub, pišite i ko koga vodi na večere, šta će da večeraju i ostale gluposti. Kada postane trener Zvezde, e onda se dotaknite ove teme, i kako je bez pola tima osvojio titulu, dajte seriju tekstova o analizi i ostalo.
S

Sylar

pre 12 meseci

Ko te tera da čitaš?
G

Gostić

pre 12 meseci

Zato što je suština o klubu koji nas ne zanima, treneru koji još nije potpisao. Neki nivo bi trebao da postoji, makar u našem klubu, vestima koje se pišu i ostalo. Ako ne osvoji titulu tamo, jel ne dolazi u Zvezdu? Ne znam zašto je taj podatak relevantan. A vesti pratim i čitam, na to imam pravo, kao i da iznesem svoje mišljenje. Kao što i ti imaš pravo da izneseš mišljenje koje nije u saglasnosti sa mojim. Sportski pozdrav.