Tijago Alkantara i Stefan Bajčetić (©Reuters)
Tijago Alkantara i Stefan Bajčetić (©Reuters)

Bajčetić i Alkantara se vratili treninzima, ali propuštaju generalnu probu

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 10:09

Nisu u konkurenciji za sastav Liverpula protiv Darmštata (ponedeljak, 20), pošto Jirgen Klop želi da izvede protiv bundesligaša tim koji će najverovatnije napasti Čelsi sledeće nedelje na otvaranju Premijer lige

Dobra vest po trenera Liverpula Jirgena Klopa, koji je dobio još dva fudbalera na treninzima. Od povreda su se oporavili vezni igrači Stefan Bajčetić i Tijago Alkantara, tako da su se stavili Nemcu na raspolaganje. S tim da će sasvim izvesno obojica propustiti poslednju prijateljsku utakmicu Crvenih, ovog ponedeljka od 20 časova sa bundesligašem Darmštatom.

Sin bivšeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića i nekadašnji fudbaler Barselone su propustili glavni deo priprema Liverpula, u Singapuru, tako da ih na početku sezone nećemo baš često gledati na terenu. Bajčetića je mučila povreda mišića, Alkantara je imao problem sa kukom. Biće im potrebno vreme da se vrate u potpuni takmičarski ritam.

Izabrane vesti

Klop želi da pošalje najjaču postavu protiv Darmštata, jer taj meč će mu biti generalna proba za okršaj sa Čelsijem, naredne nedelje u 1. kolu Premijer lige. Očekuje se da Liverpul na Prestonovom stadionu Dipdejl zaigra u sledećem sastavu:

Alison – Aleksander-Arnold, Konate, Van Dajk, Robertson – Džons, Makalister, Soboslaj – Žota, Salah, Gakpo.

20.00: (1,25) Liverpul (5,80) Darmštat (9,00)

Ovo će biti peta provera Liverpula, a četvrta protiv nemačkog tima. Crveni su do sada savladali Karlsrue (4:2) i Lester (4:0), remizirali sa Grojter Firtom (4:4) i pre pet dana izgubili od Bajerna (3:4).

Darmštat je tokom leta takođe odigrao četiri meča, izgubio je od Noriča (0:1) i Glesena (0:2), a zatim remizirao sa Karlsureom (0:0) i Sandhauzenom (0:0). Potpuno je neobična situacija, ali još uvek nije dao nijedan gol tokom priprema. Kvota u Mozzartu na to da se to neće promeniti ni večeras je 2,25.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ Samsung Galaxy Z flip 4 + 10.000 rsd

---------------------

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Ponedeljak

17.00: (1,37) Bajern (5,10) Monako (7,75)

20.00: (1,25) Liverpul (5,80) Darmštat (9,00)

***Kvote su podložne promenama


tagovi

LiverpulDarmštatPrijateljske utakmiceStefan BajčetićTijago Alkantara

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara