(©Reuters)
(©Reuters)

Bajern će prespavati zimski prelazni rok

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 13:32

„Nećemo dovoditi nikog“, tvrdi Salihamidžić

Čudno izgleda tabela Bundeslige: na prvom mestu je – Union Berlin. Večiti šampion Bajern mu gleda u leđa.

U samo 11 kola gigant iz Minhena čak pet utakmica nije dobio, što nije baš u njegovom maniru. Negde nešto škripi u timu Julijana Nagelsmana, a ako pitate navijače Bajerna, većinski stav je da ekipi nedostaje rasni golgeter kakav je bio Robert Levandovski.

Izabrane vesti

Bajern je potrošio skoro 140.000.000 evra ovog leta, u napadu je doveo Sadija Manea, ali klasična „devetka“, koja samo gleda kako da ih svih pozicija pošalje loptu u mrežu – nedostaje.

Ako je neko pomislio da će na zimu probati da ispravi taj propust, prevario se. Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić je najavio da će na Alijanc areni prespavati zimski prelazni rok.

Uradili smo mnogo toga tokom leta i mislim da smo se dobro spremili za celu sezonu. Nećemi biti aktivni tokom zimskog prelaznog roka“, poručio je Hasan za Bild.

On se ne slaže sa ocenom da je Bajernu potreban još jedan napadač.

Mislim da smo veoma dobro pokriveni u napadačkom reonu. Imamo napad koji može da se nosi sa svima u Evropi, čak i da bude najbolji“.

I dalje se Hari Kejn pominje kao želja Bajerna, ali...

„On je jedan od najboljih napadača na svetu, ali mi ne razgovaramo sa igračima koji su pod ugovorom sa drugim klubovima“.

Otkrovenje za Bajern ove sezone je iskusni napadač Erik Čupo Moting koji je na poslednje tri utakmice postigao četiri gola, a kojem ističe ugovor na kraju sezone.

Pričaćemo o tome kada dođe vreme. On se uspešno vratio na teren posle dužeg odsustva i srećan sam zbog toga, jer ima karakteristike koje se savršeno uklapaju u naš tim“, istakao je Salihamidžić.


tagovi

Hasan SalihamidžićBajern MinhenBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara