Komentari na vest

Bajern da nudi, Totenhem da odbija: Taktika mic po mic ne prolazi kod Levija, malo je 95.000.000

urosantonic359@gmail.com

pre 9 meseci

Kakva je situacija sa transferom Kyle Walkera? Srdacan pozdrav od navijaca minhenskog Bajerna :)
2

2e12

pre 9 meseci

Mislim da je ova njihova (bajern) taktika deluje. Nece ga oni platiti ni 80 mil. evra, već spremaju teren za sledeće leto kada igraču ističe ugovor. Dovođenje igrača za dzabe je njihova politika i to se neće promeniti.
d

dakisa

pre 9 meseci

precenjen igrac...zato sto je englez
J

JasamJa

pre 9 meseci

Ma ne vrijedi te love, da mu je 25 pa da ga i plate, ovako ne vjerujem. Bolje im je da dovedu Luku Jovića i nekog prospekta, domaću ligu uzimaju svakako, a u L.Š. nemaju teoretske šanse ni sa Mbapeom, a kamoli sa Kejnom. Nije to više Bayern na njemačko-poljski pogon, trebaće im najmanje još dvije sezone implementiranja novih ideja da bi to sve leglo i da bi ušli u uži krug favorita za ušatog gdje tradiciom i veličinom i pripadaju.
C

CZ***

pre 9 meseci

I, šta ? Levi zaslužuje divljenje zato što je Dinamu od cene Modrića odbio iznos za dresove koje je Dinamo tražio!?!? Lihvar, cicija, Kir Janja... to su nazivi za pohlepne. Ko je čitao ili bar gledao Mletačkog trgovca, zna o čemu pišem.
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Kejn je jedini klasični napadač pored Halanda koji vrijedi preko 100mil. Čovjek godinama unazad nosi Totenhem i ima 20 plus golova u najtežoj ligi svijeta. Što se tiče godina, može komotno još 5 godina u top formi da igra, pogotovo u Njemačkoj.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Au brate, ti napravi od Harija vanzemaljca. Ne znam kog Kejna si ti gledao, ali ovaj Kejn o kome je reč više ne može normalno ni da hoda. Penzioner u 30-oj. Generalno je imao mlitavu fiziku i u najboljoj formi, a sad kad je njegovo davno prošlo, može eventualno da ide u Al Itihad. Stvarno se pitam da li si realan.
g

ghostwrath

pre 9 meseci

@zastava 35.8 ti I ostatak planete Zemlje ocito gledate razlicit fudbal
B

Brko

pre 9 meseci

Bayern mi je drag jer nikad nije dovodio preskupe igrače. Ako sad pređu crtu od 100m Eura, gaze po svim svojim principima. Nek se fino povuku iz pregovora i riješe Kanea u januaru. Do tada Filkrug
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Lepo rekoh nema nista ! Ostaje u Tonihemu . Obara rekord od Širera !
E

Ek

pre 9 meseci

Uskoro puni 30 god i 100+ miliona ne vredi iako je top klasa,onda bolje neka dodaju jos 50 60 i dovedu Osimena
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Kane, od 2012. do danas, dakle od svoje 18. godine ima prosjek od 20 golova po sezoni u PL. Kako je 120 miliona puno? Nadam se da će klub i on naći neki kompromis da ostane. Međutim, sve vuče ka tome da će otići ljetos. Klub ga kao ne prodaje, a odredili su cijenu!? Mora biti razlog, u smislu nekog dogovora, da Bayern udara ovoliko sa svih strana. Na kraju, Kane je navodno pred potpisom ugovora sa novom firmom za kopačke, s obzirom na ponašanje Bayerna, ne bi me iznenadilo da je u pitanju Adidas.
g

gott

pre 9 meseci

Mnogo je kume.Ali ako za njega hoce 120 vredi Mitrović 60 brat bratu i u pravu je Fulam sto ga nije pustio .Malo je razbijaca kao on.
A

Ako Kejn

pre 9 meseci

Vredi 120, Mitrović vredi tačno 23
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Kakav crni Kejn. Nije bio top napadač ni u najboljim godinama a kamoli sad kad se i fizički i igrački ugasio.
S

Sf

pre 9 meseci

Sto se tice Mitrovica moze samo da im da njega 40 MILKE cokolade. A ne MILIONA. @Podesen sine izbegavaj te ruzne reci MILKE, REPKA I OSTALO. Jer te mrzi da napises celu reč. A sto se tice Kejna dobar napadac , jedan od najboljih ali ima i 30 godina i ta cifra od 120 miliona je nenormalna. Sad je valjda jasno sto ovakve kao sto je Levi ljudi ne vole u svetu. Znamo svi sta je on, sa onom kapicom na glavi. Najvece stipse i najgori ljudi. Pa se cude sto ih mrze.
h

hdkszagak

pre 9 meseci

Mnogo je to para za igrača koji ima 30 godina. Bolje da daju 70 miliona za Vlahovića koji ima 23 godine i koji moze da napreduje, ili za Osimena da daju 120 miliona, ili 60ak za Dejvida iz Lila koji je isto mlad. Cudi me da Bajern hoce da razbije kasu za igraca od 30 godina, deluju mi kao da ih uhvatila panika poslednjih godinu dana, gube malo svoju politiku
K

Kg

pre 9 meseci

Koji Vlahovic pobogu. Za ostalo se slazem. Vlahovic je svoje pokazao. Matori Milik duplo bolji ucinak imao a manje igrao. Vlahovic je za Fiorentinu i tacka.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Koliko mi je poznato, Totenhem trazi 115 miliona. Znaci dogobor je krajnje jednostavan. Hocete da platite ili necete i to je to.
Z

Zrakosi

pre 9 meseci

Za krša Kaneta je i to mnogo. Da ne shvati neko pogrešno, tačno je, ne igra se fudbal bez saigrača, što Kane u Totenhemu i ima i nema, ali i on sam da je vanserijski kvalitet, pa dobro bi im bar 1 Carabao Cup ako ništa drugo, majku mu staru. Ok napadač, ali davati ove pare što Spursi traže za njega je potpuno imbecilno.
D

Dexaman

pre 9 meseci

Bez ljutnje, ali dugo nisam pročitao površniji komentar (da ne upotrebim neku drugu reč)! Pa, jedan igrač nije mogao sam rešavati prvenstva i donositi trofeje ni pre 50 godina, a ne u današnjem modernom fudbalu... Kejn- odličan igrač, ali s obzirom na godine i ugovor koji ističe, cena od 120 miliona je malo prevelika...
p

podesen

pre 9 meseci

Totenhem ako ga proda krenuce po naseg Mitrovica ali plafon 40 milke daju.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Mitar je bolji igrač od Kejna