Komentari na vest

Bajern i Mančester Junajted prave račun bez krčmara

B

Brankoni84

pre preko 1 godinu

Kejn fudbalska verzija Damjana Lilarda.😂
G

GSWarrior17

pre preko 1 godinu

Odlično je za Tottenham to što će uspeti da zadrže najveću zvezdu tima. Takođe, i Son je nedavno produžio ugovor. Kada bi odrešili kesu i doveli još 1-2 zvezde u tim poput Bruna Fernandesa ili De Bruynea mogli bi da se uključe u borbu za titulu.
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Ovaj igrač je totalno van forme , kao cela ekipa , u ovom trenutku neznam ko bi mogao da ponudi tolike milione koliko će tražiti Totenhem , neverujem da će se brzo vratiti u formu .
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Totalno van forme? Pitam se kako izgleda kada je u formi, ako je sada dao ovoliko golova. Takodje se pitam kako bi igrao da ima bolji tim oko sebe, a ne da mora da nosi ceo tim mesecima.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

ako vec nece van iz engleske,nek ide u mutd,sa njim i rasfordom u spicu bi mogli se boriti mozda i za titulu,jer realno on i vuce totenham ovih godina,tako vjerujem da bi i mutd i Veghorst rotacija.Odose godina a titula nema
S

Sf

pre preko 1 godinu

Izgleda da momak nema neke ambicije, vise mu je vazan novac. Nije da bi osiromasio mnogo ako bi presao u MU i Bajern, u Bajernu bi se borio za sve trofeje za razliku od Totenhema. Ali decko vise voli da bude prvi u selu nego treci, cetvrti u gradu. Bez sportskih ambicija, ima dosta takvih igraca.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Strasan igrač, ali rekao bih i jedan od najkorektnijih sportista. Koliko ga biju a decko uvek smiren i pristojan. Podseća me po ponašanju na Linekera, ko bi rekao da su Englezi. Sa ovim su se složili..
d

družže

pre preko 1 godinu

Čak je i Lester uzeo titulu al Totenhem neće nikad! Ono od pre 70 godina ne brojim.
x

xnxx

pre preko 1 godinu

Covek dak 300+ golova u karijer i osvojio 1 trofej- Audi cup
d

družee

pre preko 1 godinu

Bolji je xvideos od xnxx
p

paraglajder

pre preko 1 godinu

Koliko kontradiktorne priče,eto godinama on oće da ide a Levi mu ne da,e sad Levi voljan da ga proda al on neće,ajde bre beži
m

mare1414

pre preko 1 godinu

Po mom misljenju u top 3 napadaca, pogotovo ove i prethodne sezone me fascinira koliko se posvetio timu i kako razigrava saigrace. Iako na prvi pogled izgleda kao klasicna devetka koja u najvecoj meri igra samo u kaznenom prostoru protivnika, svako ko ga je odgledao bar dva puta zna koliko je u stanju da igra daleko od protivnickog gola i da prakticno glumi plejmejkera, ofanzivnog veznog, kako god. Pokazao je lojalnost Totenhemu i svaka mu cast, ali mislim da zasluzuje da ode u neki klub koji ima vece ambicije i da osvoji po koji trofej.
F

Faust

pre preko 1 godinu

I da ostane bez trofeja zar je to toliko strašno? Nekada je mnogo igrača ostajalo verno svom klubu a da se nisu baš naosvajali trofeja. Kao Džerard, Di Natale, Met Le Tisije, Bobi Mur itd. Danas vernost skoro uopšte više ne postoji kao kategorija.
d

dnxx

pre preko 1 godinu

Osvojio ue trofej audi cup
g

goatin

pre preko 1 godinu

Pređi u Mančester, osvojite sve zajedno
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ostane li u totenhemu postao bi mozda najbolji fudbaler u istoriji igre koji je osvojio okruglo 0 trofeja.. Ako mu je ostanak na ostrvu bitan mancester deluje kao dobra opcija, bude se, naredne sezone vec mogu biti osvezenje na nivou trenutnog arsenala..
k

kolumbija

pre preko 1 godinu

Kad malo bolje razmislim,jezivo je da nije još uvek osvojio bar neki nebitni kup,a takva igračina
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Nekoliko godina unazad, Kejn je glavna tema na Ostrvu, a i šire, odlazi ili ostaje u Totenhemu. Do ove sezone sam podržavao njegov ostanak, nadajući se da će uz Kontea Totenhem konačno igrati bitnu ulogu i boriti se za trofeje, pa i osvojiti neki...Međutim, sada vidim da nema ništa od toga i mislim da bi Kejn, zarad svoje karijere, trebalo da predje u neki od zainteresovanih klubova...Siti, Junajted, Bajern ili neki četvrti, svakako će moći da uradi ono što ne može u Totenhemu- da osvoji nešto!
j

jisko

pre preko 1 godinu

Realno. Za trofeje se Totenhem mogao boriti samo one sezone kada je Lester bio šampion sa 81 osvojen bod. Tad su svi velikani bili totalno u kanalu. I možda koja sezona pre toga. PL je bila na najnižim granama tih par godina. Tu je bila jedina šansa da klub poput Totenhema ostvari dominaciju i iskoči. I imali su fin tiim, tad da su imali Kontea, možda bi se nešto dogodilo. Sada, očekivati to je potpuno nerealno. Poslednjih godina treba 95+ osvojenih bodova da bi neko bio šampion. Sa 85 bodova, nekad dovoljnih za titulu, sada završavaš treći. 85 bodova Totenhem nije uzeo u istoriji kluba, a sad treba bar 95.
f

fizioterapeut92

pre preko 1 godinu

kakav 29 godisnji, ima 31. informisite se malo.
L

Lineker

pre preko 1 godinu

Slabo ide matematika a? Ako je rođen '93, koliko bi trebao da ima godina?
p

petlovob

pre preko 1 godinu

samo bavarci,kakav crni junajted