Hansi Flik (©Reuters)
Hansi Flik (©Reuters)

Bajern ima još trojicu povređenih, u Madrid bez pola tima

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.20. | 09:48

Flik čuva ekipu za derbi sa Lajpcigom...

Bajern je juče u Štutgartu slavio (3:1) i odbranio prvo mesto u Bundesligi, međutim izgleda da će cena te pobede biti previsoka. Kako pišu nemački mediji Hansi Flik je u velikim problemima pred gostovanje Atletiku u Ligi šampiona, pošto se na postojeće povrede nadovezalo još nekoliko.

Džerom Boateng i Lukas Ernandez morali su da napuste igru u ranoj fazi drugog dela meča, dok je Korantan Toliso odigrao skoro do kraja, ali baš se u finišu požalio na bol u butini, pa je i on morao da bude promenjen. Sva trojica imaju problem s mišićima.

Izabrane vesti

"Još ništa ne znamo definitivno, igrači će morati na detaljne preglede, posle čega ćemo znati nešto više od stepenu povreda", kratko je poručio Flik posle trijumfa nad Švabama.

Dobra stvar za Bavarce jeste to što su s tri boda protiv Salcburga u prošlom kolu overili prvo mesto u grupi LIge šampiona. S te strane gledajući Flik ne mora mora da brine, ali odmah u predstojuću subotu na programu je veliki derbi Bundeslige sa Lajpcigom. Bikovi su drugi i mogli bi da preuzmu prvo mesto ukoliko pobede.

Nema sumnje da će nemački šampion u Madridu igrati gotovo sa drugim timom. Šansu bi mogli da dobiju Musijala, Ričards, Kuasi, Čupo Moting...

Podsetimo, pored trojice pomenutih igrača povređenih u Štutgartu Flik duže vreme ne može da računa na Jozuu Kimiha i Alfonsa Dejvisa, dok je Niklas Zule je rekovalescent. Deluje da se Atletiku otvara autoput ka pobedi.


tagovi

Hansi FlikBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara