Bajern izabrao Robenovog naslednika: Zijeh je taj

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 15:44

Nemački šampion ne odustaje i od Hadson Odojija

Dugo se minhenski Bajern muči da pronađe adekvatne zamene za legendarni dvojac Roberi (Frank Riberi i Arjen Roben). Mnogo je imena prošlo kroz novinske stupce, još više u fudbalskim kuloarima, a nemački šampion je izgleda konačno izabrao naslednika za nedavno penzionisanog holandskog asa – Hakima Zijeha!

Holandski sajt Bladna poziva se na svoje, ali i izvore Sport Bilda i tvrdi da je Marokanac na pragu prelaska u Bajern za sumu od 30.000.000 evra!

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 14. jul

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić nedavno se sastao s Zijehovim agentom Mustafom Nahlijom, predstavio mu zvaničnu ponudu i ona se navodno dopala i njemu, ali i Ajaksovim čelnicima.

Zijeh je imao najbolju sezonu u karijeri koju je krunisao osvajanjem duple krune u Holandiji, a na 49 utakmica ubeležio je fantastičan učinak od 21 gola i 24 asistencije! Marokanac je dugo bio u najužem krugu kandidata da preuzme veliki teret na svoja leđa, a pošto je izvesno propao transfer Leroja Sanea Bajern se maksimalno posvetio dovođenju jednog od najboljih fudbalera Ajaksa u prethodnoj sezoni.

Navodno, Bajern neće s ovim transferom završiti posao ovog leta, jer će se Salihamidžić ubrzo sastati s vodećim kadrovima Čelsija kako bi im predstavio novu zvaničnu ponudu za Kaluma Hadson Odojija. Navodno, radi se o sumi od 25.000.000 evra, koja sigurno neće zadovoljiti odgovorne na Stamford Bridžu, iako Hadson Odojiju ugovor s Čelsijem ističe narednog leta. Podsetimo, Plavci užurbano rade na tome da najtalentovaniji fudbaler iz akademije dobije novi ugovor, a Frenk Lampard redovno s njim obavlja razgovore kako bi ga uverio da će biti jedna od centralnih figura novog projekta u kojem bi veliku šansu trebalo da dobiju upravo mladi igrači.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara