Komentari na vest

Bajern nekako uzeo tri boda i izgubio tri igrača?! Tuhel: Kao da je neko bacio čini na nas

1

1ST Bayer

pre 4 meseca

Beyern pa bayern 15 sezona bayern...I treba Leverkuzen da uzme titulu zasluzuju momci ..Dosta je bayernove dominacije sad cim imaju par poraza i remija losa sezona ma vazi buraz ..Zbog toga je i fudbal takav kakav je ...U svim ligama kada bude bilo po 4/5 ekipa u borbi za titulu do poslednjeg kola bice i pravog fudbala kome je zanimljiva liga gde se zna ko osvaja na samom startu sezona a na polusezoni se samo potvrdi...
m

moni

pre 4 meseca

šta treba da se desi sa Bajern otera tuhela...ovo je strašno koliko čovek upropašćava sve...
P

Pedja108

pre 4 meseca

Jedan od najgorih trenera Bajerna. Ono sto je krasilo je Bajern, to je ofanzivna igra, davanje puno golova, utisak snazne ekipe. Sa Tuhelom je igra ocajna. Sto se tice bodova, oni ne stoje tako lose, ali igra im nije ni za prvih pet u ligi. I ako uspeju da osvoje prvenstvo, tek ce sledece godine da donesu posledice ovako loseg vodjenja.
N

Natasa Djordjevic

pre 4 meseca

Ko li je na tebe čini bacioooo pa me ne voliiiiiš...
И

И

pre 4 meseca

Jasno je da Tuhel nije kapacitet za Bajern, mislim da tu nema spora, ali pitanje je da li bi iko bio ispred Leverkuzena u ovom momentu, jer broj bodova koji su oni uzeli svakako nije normalan, prosečan, uobičajen. Ljudi ovim tempom prete da obore i rekord Bundeslige. Pa Bajern je prošle sezone uzeo titulu, a posle 18 kola je imao 37 bodova (proverite), sad ima 44, a drugi su. Većinu sezona bi bili ubedljivo prvi da ovim brojem bodova i smatralo bi se vrhunskom polu-sezonom, ne dobrom, nego vrhunskom. 18 utakmica, 44 boda, više nego odlično. Medjutim, kad se pojavi tim koji osvoji 48 bodova u 18 kola, sve oko Bajerna deluje teška katastrofa. Ako Levrkuzen osvoji titulu, to ne treba pripisivati lošem Bajernu, jer u 100% sezona bi sa ovim brojem bodova išli do titule peške, već to treba pripisati isključivo nestvarno dobrom Leverkuzenu.
B

Burazengija

pre 4 meseca

Svi pricaju o Bajernovoj "losoj" sezoni a niko ne gleda upravo ovo sto si napisao, Leverkuzen igra fenomenalno. Bajern ce doci daleko u LS ako ne nalete na City, zivi bili pa videli.
M

Mimi mesar

pre 4 meseca

Nemaš ti veze sa životom.
M

Mimi mesar

pre 4 meseca

Čini je na Bajern bacio onaj ko je tebe doveo za trenera, najveća prevaro otkad je fudbala.
k

kojotski

pre 4 meseca

Svaki dan jedan clanak protiv Tuhela. Ne gotivim lika nista posebno, ali batice, preterali ste.
M

Mimi mesar

pre 4 meseca

Baš naprotiv. I previše su blagi s'obzirom koliko Tuhel nema dodirnih tačaka sa trenerskim poslom.
S

Support Tuchel

pre 4 meseca

Mr. Tuchel verujemo u vas! Ako neko ime da se izbori sa svim poteškoćama i POBEDI na kraju to ste onda Vi!
B

Birokrata

pre 4 meseca

A ko ste to vi? kolko vas ima u tvojoj glavi?
p

portalu je

pre 4 meseca

glavni problem tuhel i bajern..a sto srbija nema sporta klubova..sto se igraju namestena prvenstva..poceli i lokalni kupovi u kosarci..u upravi tipovi sa kupljenim diplomama i brzim karijerama..i glavni problem srpskog sporta je Tuhel..on je kriv i za cukaricki..i pixija..i rukomet..sta nam uradi tuhel

Mali peca

pre 4 meseca

prosle sezone vas je spaso cuveni DORTMUND
L

Legolass

pre 4 meseca

Ko li je na tebe čini bacio?🤔