Komentari na vest

Bajern pada na kolena ali ne popušta pred ucenama: Real ili Junajted mu otimaju Gorecku

g

gost133

pre gotovo 3 godine

Nikakav problem, moze slobodno ici kad mu je malo 15M a dovoljno bi mu bilo 17M, on se u stanju ciganiti za 2M eura i to dosta govori o njemu. Koliko novca je do sad zaradio toliko 90% stanovnika Zemlje bi zaradilo za 6,7 zivota. A kad on ode doci ce najveci potencijal kojeg Njemacka trenutno ima a to je Florian Wirtz i biti ce jos bolji od njega. Takoder ce i doci Neuhaus koji je ok igrac. A Goretzka i Alaba ce shvatiti sad kad ne budu vise igrali u Bayernu da ih je Bayernov sustav i stil igre cinio boljim igracima nego sto to jesu. Slicna stvar kao sa Thiagom i Liverpoolom, iako je i u Bayernu Thiago u velikim utakmicama nestajao.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Bez Ribery-a, Robbena, Lahma, Schweinsteigera, Kroosa... je osvojeno rekordnih 6 titula. Bez svakog se može, pogotovo kad je klub velikan i ima sistem. Kad dođe talenat, velike su šanse da će u tom sistemu uspjeti. I Goretzka je došao kao talenat, u prvoj sezoni nije se naigrao, bio slab skroz. A kasnije se razvio u igračinu. Naći će Bayern i njemu zamjenu.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Florian Wirtz zamjena
G

Garbajosa

pre gotovo 3 godine

Taj goretzka je bez obestecenja dosao u bayern pa tako i treba da ode u real. Necu plakati za otimacima iz minhena oteli su toliko igraca dotmundu i salkeu pa neka ih sad
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Da imalo pratis Bundesligu a i nogomet znao bi da je BvB doveo nekoliko puta vise igraca iz drugih klubova Bundeslige nego Bayern, a to sto im nisu svi igraci bili pogodak je njihov problem i sto imaju luzerski mentalitet i sto se ne ponasaju kao nogometni klub nego kao tvornica za preprodaju igraca.
G

GostX

pre gotovo 3 godine

Svaki igrac, a pogotovo Nemac, koji napusti Bajern M. zbog milion - dva vise je budala. Ja ih ne volim i mislim da oni iskoriscavaju ostale nemacke klubove (cak i nesto vise), ali za dobre igrace, Bajern je sjajan klub.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Normalno da su budale, pa sve njih Bayernov sustav cini boljim igracima nego sto to zapravo jesu. Zivi bili pa vidili te Njemacke igrace izvan Bundeslige, na prste jedne ruke mozes nabrojati uspjesne.
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Јунајтеду би ово легло као будали шаамар да продају погбу и доведу горецку,ем је бољи и одговорнији играч и човек.
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Ovo bih vas volro da se desi, da im ode dzabe ili za sicu, ne sto mrzim bajern, nego sto sve za dzabe ili ponajnizoj crni uzmu sve najbolje iz bundeslige... Real nece nikog ovo leto dovoditi, znaci ostaje Junajted kao opcija..
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Kako dosao tako nek i ode, ne treba popustati nikome ako mu je malo 10-15 miliona godisnje nek ide nace se neko kome je dovoljno. Nece ni ti klubovi koji mu daju vecu platu vecno tako moci
T

Tpb

pre gotovo 3 godine

Ne razumem ove poteze od uprave Bajerna, pa Gorecka je izrastao u fenomenalnog veznog igraca, i mislim da zasluzuje ovu platu koju trazi, ako bude otiso za dzabe bice to jos jedan veliki gubitak i ocajan potez celnika posle Alabe. Alkantara od kad je otiso nista nije pokazao u Liverpulu tako da je na kraju i okej ispalo sto ga je Bajern prodao za 30 milki. Ali Gorecka mora da se zadrzi, sve to stoji da je ugovoren Nojhaus za sledece leto,ali prica se da i Toliso najverovatnije napusta Bajern, ko ce igrati na kraju u vezi Bajerna Kimih i Roka? Cene i paprene plate igraca su poremetile sistem vrednosti u fudbalu,pa se sad svi igraci ugledaju na ove sarlatane koji muzu bogate sejke i klubove iz Engleske pre svega Junajted,pa hoce i oni toliko da imaju nema veze sto igraju za giganta kakav je Bajern,pare su na kraju bitnije svima...
R

RealNo1

pre gotovo 3 godine

Ko se maca lati, od maca i pogine. Dosta igraca su foveli kao slobodne, sad im se vraca. Ali jedna stvar im se mora priznati, ne pristaju na ucjenu. Na tome im skidam kapu.