Komentari na vest

Bajern stavio Milera na čekanje, hoće da rastereti budžet, Junajted bi da pritekne u pomoć

N

Navijač Bayerna

pre 5 meseci

Legenda Bayerna
2

24.04.1902.

pre 5 meseci

Odlican igrač, ali sad je kasno!

Lord

pre 5 meseci

United postaje oooooozbiljna sprdnja.Brighton za Manchester kao Real naspram Leganes-a.Iskreno,iako navijam za njih vec 25 godina! Ovo je kosmar ....

Marko L

pre 6 meseci

Koliko je ovo neozbiljno. Nikad Bavarci nisu ovakvi bili. Imaju legendu u timu, koji je ceo zivot tu. Umesto da mu povuku broj, da mu dignu bistu... Koliko nepostovanje. Razocarali su me.
D

D.G.82

pre 6 meseci

Miler ima 34 godine, vreme mu je za tursku, arapsku ili američku ligu. Nek uzme još malo love i nek ide u penziju.
R

Rqa

pre 6 meseci

Junajted kako je krenuo poslednjih godina dovesce Ronalda, ali ne Kristijana, vec Luisa Nazaria de Limu sa sve pivskim stomakom i brat bratu 30, 40 kg viska.
K

Kako bi mu lepo

pre 6 meseci

stajala BOSS uniforma ..
Б

Блок

pre 6 meseci

Хаверцу тек
I

Inzaghi

pre 6 meseci

Ovo bi bio dobar potez da je 2013.
B

Borky10

pre 6 meseci

Ne moze Man. vise dovesti sta hoce pa uzima bilo sta ili preplacuje bezvezne igrace. Miler,Kazemiro,Ronaldo.. sve igraci koji su prosli svoj zenit a Antoni, Sanco, Maunt.. sve sami bezveznjaci koji su nenormalno placeni. Jednostavno skauting Man. ne radi posao kako treba. Trose ogromne pare ali pogresno al ako dodje Maldini moglo bi se to promeniti jer se pokazao odlicno u dovodjenju igraca ispod radara sto se kaze.
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 6 meseci

Ovom Junajtedu fali jos samo starac Miler. Da me pogresno ljudi ne razumeju, Miler je bomba igrac ali bio pre 3,4 godine. Previse spor sad u ovim godinama . Mancester sam sebe kanali ako ovo odradi.
k

kikoman

pre 6 meseci

igrac koji jedino moze da igra u bajernovom sistemu, i koji jedino moze bundesligu da igra od top 5 liga. Eventualno u Italiji jos. Mancester luta sa ovim pojacanjima, marketinski gleda na te stvari i lose prolazi. Njima je bolje uzeti Milera sad i biti 5ti, nego uzeti nekog klinca sa kojim ce biti 6-7 pa narednih godina se boriti za titulu...
ш

шта је бре ово??

pre 6 meseci

Терза хоће све да распрода...
g

gostivarski

pre 6 meseci

ovi iz junajteda su stvarno bolesni u mozak