Milot Rašica (@Reuters)
Milot Rašica (@Reuters)

Bajern traži četvrto krilo, jedna od opcija Milot Rašica

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.06.21. | 16:45

Verder željno iščekuje ponudu...

Posle Ajntrahta iz Frakfurta oko na Verderovog ofanzivca Milota Rašicu bacio je i Bajern?! Tako makar tvrdi pojedini mediji sa Kosova, a prenosi nemački Bild.

Rašica je pre oko godinu dana bio izuzetno "tražena roba", njegova cena išla je do 35.000.000 evra, međutim česte povrede i dosta loše partije u tek završenoj sezoni (svega tri gola) učinile su da interesovanje utihne.

Izabrane vesti

Ove vesti - pod pretpostavkom da su istinite - obradovaće čelnike tima iz Bremena koji već duže vreme pokušavaju da prodaju svog najvrednijeg igrača. Razlog je jednostavan: Verder je ispao iz lige, pod hitno mora da smanji troškove i formira ekipu za takmičenje u nižem rangu.

Bajernu je potreban još jedan krilni napadač nakon odlaska Daglasa Koste. Koman, Sane i Gnabri nisu dovoljni za rotaciju i borbe na tri fronta, zbog čega Julijan Nagelsman želi još jednog ofanzivca. Nije tajna da je Rašica bio želja mladog stručnjaka još dok je ovaj bio u RB Lajpcigu, ali tada je Verder bio u drugoj situaciji i tražio je čak 30.000.000 evra.

Sada se sve izokrenulo za 180 stepeni. ispadanjem u Cvajtu u Rašicinom ugovoru aktivirana je izlazna klauzula postavljena na svega 15.000.000 evra. Bajern, međutim, tvrdi Bild, nije spreman ni toliko da plati na reprezentativca tzv Kosova. Ideja Bavaraca je da četvrto krilo ili ponovo dovedu na pozajmicu ili da ga plate do 10.000.000 evra.

Primarni cilj nemačkog šampiona u ovom prelaznom roku biće dovođenje centralnog veziste. Odavno je poznato da Bajern na nišanu ima Atletikovog Saula Njigeza.


tagovi

Milot Rašica

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara