Komentari na vest

Bajern uzeo Sitiju prvo levog beka, sad će i desnog: Kajl Voker na putu za Minhen

m

muzinjo

pre 10 meseci

Kog levog beka?
J

Jova1245

pre 10 meseci

Voker je bio najbrzi igrac u Sitiju! Ali i njega stizu godine! Uzece neku paru za njega cisto sto ovi daju. Ne verujem da ce dovesti nekog za zamenu. Imaju Akandjija i Stonsa a i forsirace nekog mladog iz omladinse skole! Za Pavara bi bile bacene pare jer ne bi bio u prvih 11. Da je bolji od Sitijevih igraca, mozda bi nekog i zaustabio prosle sezone!
g

gost1234

pre 10 meseci

nisu im uzeli Kansela, jednostavno ga je Gvardiola precrtao i to je to, vjerovatno je takav slucaj i sa Vokerom s obzirom da ima 33 god. Od Gvardiole je skoro nemoguce uzeti igraca ako ga on ima u svojim planovima.
R

Robert Lewandowski

pre 10 meseci

Sjajan igrač, mislim da će on i Dejvis biti najbolji bekovski tandem u Evropi. Još kada se uzme u obzir da ce imati jaku konkurenciju u vidu Gereira i Mazraujia... Niste napisali da Siti želi Pavara, i da će se pregovarati oko oba igrača. To su preneli mnogi mediji u Nemačkoj, a mislim da je čak potvrdio i Fabricio, tako da...
G

Gaizka

pre 10 meseci

Pavard bi bio logičan izbor za Siti. Može da pokrije tu poziciju štopera/beka, nije ni blizu brz kao Walker ali je dosta mladji i ima ozbiljno iskustvo (LŠ, SP, 4x Bundes). I Pavard i Kovačić dolaze u najboljim godinama sa iskustvom igranja velikih utakmica kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu. Liči da će im poslednja linija biti Gvardiol-Dias-Pavard + Stones i Rodri ispred njih.
T

Trololo

pre 10 meseci

Kako nisu poslovali devet godina, kada je Sane presao iz Sitija u Bajern? Zasto ne proverite informacije pre nego sto nesto napisete?
?

???

pre 10 meseci

Sto je najgore to ne treba ni da se proverava. Pogotovo sportski novinari
S

Saturn

pre 10 meseci

Masina prototip modernog beka u oba pravca
P

Partymaker

pre 10 meseci

U nekoj varijanti može i na štopera, po meni strašan igrač
G

Gaizka

pre 10 meseci

Poslednja šansa da se uzmu neki novci za Mareza i Vokera, 32 i 33 godine. Imaće Siti ogromnog posla ovog leta, jer su sve to važni igrači u rotaciji bez obzira na godine (Marez, Voker, Laport, Gundogan..). Sledi podmlađivanje ekipe.
J

Jay Jay Okocha

pre 10 meseci

I Kanselo je desni bek s tim da dosta kvalitetno može odigrati i levog...
A

Azzu

pre 10 meseci

Kyle Walker je najbolji desni bek (klasični) današnjice. Hvala za sve u Cityu legendo i sretno ti.
M

Markonić

pre 10 meseci

Kako je sredio Mbapea i Vinisijusa u one dve tekme...i dalje je vrhunski bek.
i

i

pre 10 meseci

Pa Kanselo je desni bek isto…
b

bukvalno al

pre 10 meseci

Bukvalno su izvukli sve iz njega,sterlinga,gundogana i realno misli silve iako je silva jos uvek mlad nigde nece igrati ono sto igra u sitiju.Siti podmladjuje tim i ostaje konkurentan.Plod fenomenalnog rada od dolaska gvardiole.Imaju i svoje igrace i upravo na desnom beku ocekujem rika luisa ove sezone kao neizostavnog clana prvog tima,zatim sansu ce dobiti mladi palmer koji je vec pokazao ogroman potencijal.Sa fodenom to ce biti 3 igraca iz akademije sto je za engleski fudbal ravno naucnoj fantastici...

uefalona

pre 10 meseci

Dajte Siti da se igramooo, nema vise ko da zaustavi Vinija
h

hjk

pre 10 meseci

Real 4 pobede, 3x nereseno, i 5 pobeda city, nije bas protivnik za pozeleti, od toga 2x direktna eliminacija u poslednjih 5 godina.
0

010101

pre 10 meseci

Koja hrabrost reci dajte Siti da se igramo nakon onog ponizenja od 4:0
2

2-6 i 5-0

pre 10 meseci

Uefalona- Igrace te se ali u svojo protivnickoj mrezi kad vas opet razvale hahhahaha