©AFP
©AFP

Bajernov zalog za budućnost - Renu 7.000.000 i bonusi za 17-godišnjeg napadača

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 18:47

Iz Minhena poslata ponuda za mladog napadača

Rastanak Bajerna sa Robertom Levandovskim praktično je izvesan, a paralelno sa potragom za novin centarforom koji bi odmah ušao u kopačke poljskog golgetera Bajern je pogled usmerio i ka daljoj budućnosti. Naime, na radaru minhenskog kluba našao se Matis Tel 17-godišnji napadač Rena.

Francuski biser želja je nemačkog giganta, a kako navodi Florian Pletenberg, novinar Skaj Sporta dobro upućen u dešavanja u Bajernu, prva ponuda već je poslata na adresu Rena. Prema navodima istog izvora šampion Bundselige za centarfora rođenog 2005. godine ponudio je 7.000.000 evra uz dodatne bonuse i procena je da bi klubovi vrlo brzo mogli da pronađu zajednički jezik i realizuju transfer.

Izabrane vesti

Interesovanje Bajerna potvrdili su i francuski mediji poput RMC Sporta i Le Parisijena koji ističu da je Tel na vrhu liste želja sportskog direktora Hasana Salihamidžića i dodaju da su čelnici Rena sada na potezu.

Angažmanom naadača koji je u prethodnoj sezoni imao skromnu minutažu u Ligi 1 Bavarci bi proširili francusku koloniju koju sada čine Lukas Ernandez, Dajo Upamekano, Bendžamin Pavar, Kingsli Komana i Tangi Nijanzu.

Tel koji se dobro snalazi na najisturenijoj poziciji, ali i po krilu, za Ren je u minuloj sezoni prikupio tek 49 minuta dobivši šansu na sedam susreta sa klupe za rezerve.


tagovi

Bajern MinhenMatis Tel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara