Erik Baji (©Reuters)
Erik Baji (©Reuters)

Baji ljut na Solskjera zbog nepoštovanja, ne namerava da prihvati novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 20:14

Frka na Old Trafordu

Prolaz Mančester junajteda u četvrtfinale Lige Evrope obeležio Pol Pogba golom u svom prvom meču posle više od mesec i po dana pauze zbog povrede, a eho ovog trijumfa doneo je nevolju na Old Traford.

Ostrvom kruži informacija da je Erik Baji ljut na Olea Gunara Solskjera zbog “nepoštovanja“, a razlog je taj što ga Norvežanin nije svrstao u tim za revanš susret s Milanom. Reprezentativac Obale Slonovače nije bio deo ekspedicije koja je otputovala u Milano i umesto Bajija partner Hariju Megvajeru bio je Viktor Lindelef.

Izabrane vesti

Nedelja, 16.00: (3,05) Vest Hem (3,25) Arsenal (2,40)

Baji se posle utakmice s Milanom požalio šefu struke kako se oseća nepoželjno u timu i zbog toga je navodno spreman da odbije mogućnost da sa Junajtedom produži ugovor na još godinu dana, što bi ga zadržalo na Teatru snova do leta 2023. godine.

Ako je to zaista istina, to znači da bi Baji ovim potezom ubrzao proces odlaska iz kluba jer bi Junajted imao praktično samo još predstojeće lete i eventualno narednu zimu da zaradi nešto na njegovoj prodaji, odnosno da ne ode kao slobodan igrač za godinu i po dana.

------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

------------------

Baji je ove sezone uglavnom treća opcija iza Megvajera i Lindelefa, a u Premijer ligi je dosad počeo samo sedam utakmica. On je do utakmice sa Milanom bio raspoložen da razgovara o jednogodišnjem produžetku saradnje, ali je to sada palo u vodu. Sve ovo kosi se s nedavnim izjavama Solskjera koji je 26-godišnjeg štopera uvrstio u svoje planove za budućnost.

On je od dolaska iz Viljareala 2016. godine ubeležio preko 100 nastupa u dresu Đavola što i nije tako mnogo kada se uzme broj utakmica u jednoj sezoni. Njegovo vreme na Old Trafordu uglavnom je proteklo u oporavku od brojnih povreda. Kao igrač Junajteda čak 16 puta bio je zaveden kao da je povređen i u tom periodu propustio je 531 dan akcije iliti 93 utakmice! Postigao je samo jedan gol.

Njegov eventualni odlazak samo bi ubrzao Junajtedovu kupovinu novog štopera, a mesecima unazad se ime Nikole Milenkovića dovodi u kontekst s velikanom iz Mančestera.



tagovi

Erik BajiOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara