Toma Bašić (©AFP)
Toma Bašić (©AFP)

Balkanizacija Milana: Stiže Toma Bašić za 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 21:40

Hrvatski vezista na pragu transfera na San Siro

Rade Krunić će karijeru najverovatnije nastaviti u Frajburgu, a novac od njegove prodaje otići će na kupovinu Tome Bašića?

Samo nekoliko sati pošto je Milan zvanično objavio da je Ante Rebić otkupljen od Ajntrahta po zasad nerazjašnjenim uslovima, pravo iz Francuske stiže vest da su Rosoneri na pragu dovođenja još jednog hrvatskog reprezentativca. Naime, Milan i Bordo na pragu su dogovora za transfer mladog hrvatskog veziste za sumu od 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Bordo će najverovatnije prihvatiti Milanovu ponudu, jer Bašić želi u Milan kod svog sunarodnika Rebića. Bašić je u novoj sezoni Lige 1 odigrao svih 270 minuta u tri utakmice Bordoa i mrežu već ima jedan pogodak kraj svog imena i prezimena.

U redove Žirondinaca stigao je iz splitskog Hajduka pre dva leta za 3.500.000 evra. Dugo je pokušavao da se uklopi u sistem Bordoa, koji doduše menja trenere kao čarape, ali je poslednjih meseci neizostavni član startne postave. 

Novac za ovaj transfer će, kako smo već napomenuli, Milan dobiti od transfera Radeta Krunića u Frajburg. Nemački klub je dostavio zvaničnu ponudu na 8.000.000 evra, što će izgleda biti dovoljno da se reprezentativac Bosne i Hercegovine preseli u Bundesligu.

Umesto njega najverovatnije će doći baš Toma Bašić...



tagovi

Toma BašićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara