Foto: Reuters
Foto: Reuters

Baloteli: Ne bih bio garancija da ćemo pobediti Makedonce, ali bismo imali veće šanse da postignemo gol

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.22. | 14:25

Napadač razočaran neuspehom, međutim ne libi se da podrži selektora

Glavna senzacija kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ispostavila se eliminacija Italije od strane Makedonije, a spoticanje Azura aktuelna je tema i danima potom, iako je u međuvremenu ugašen san i dželata Mančinijeve čete.

Poraz od Makedonije teško je pao ljubiteljima fudbala na Apeninskom poluostrvu, a povodom šamara koji je Azurima u završnici susreta lupio Aleksandar Trajkovski oglasio se i Mario Baloteli. Ekscentrični napadač koji je izostao sa spiska Roberta Mančinija, osvrnuo se na kiks Italije uz osvrt na odluku selektora da mu ne uputi poziv.

Izabrane vesti

"Pitanje izbora igrača sada ne treba da bude tema. Svetsko prvenstvo je u decembru i da smo se plasirali postojala bi mogućnost da odem tamo. Nadao sam se da ću se do tada izboriti za poziv. Izgubio sam veliku šansu", kazao je napadač Adane.

Baloteli međutim ne smatra da bi sa njim u timu Italija imala garanciju za uspeh protv Makedonije.

"Dobro se snalazim pred golom rivala, ali to ne znači da bismo sigurno pobedili da sam bio u timu. svakako, imali bismo dobre šanse da postignemo gol".

Šok koji je predstavljala eliminacija zatekao je sve na Apeninima, a Baloteli je otkrio da se posle tog susreta nije čuo sa selektorom Mančinijem.

"Nisam se čuo sa njim, ali sam veoma srećan što ostaje selektor. Volim ga. Ljudi su razočarani i tužni, ali ne mogu da zaborave da je napravio tim sposoban da osvoji Evropsko prvenstvo. Ipak, neuspeh u kvalifikacijama za Katar je neočekivan", rekao je Baloteli.


tagovi

Mario Balotelifudbalska reprezentacija Italije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara