Mihajlo Banjac (©Star Sport)
Mihajlo Banjac (©Star Sport)

Banjac i Zvezda, iscrpni pregovori još nisu doneli rezultat

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.06.20. | 08:34

Iz prikrajka vrebaju TSC i Radnički iz Niša

Mladi vezista Inđije Mihajlo Banjac privukao je ove sezonu pažnju nekoliko klubova, od kojih je najviše zagrizla Crvena zvezda, ali za sada još uvek nije pronađen zajednički jezik sa crveno-belima, piše Sportski žurnal. Isti izvor navodi da su vođeni iscrpni pregovori u proteklom periodu, ali da konačnog dogovora nije došlo.

Banjcu ugovor ističe na zimu, što dodatno povećava njegovu atraktivnost na transfer tržištu. Pored Crvene zvezde, u redu čekaju TSC iz Bačke Topole i Radnički iz Ništa, koji će biti spremni da iskoriste eventualni propust u pregovorima između srpskog šampiona i talentovanog fudbalera.

Izabrane vesti

Ipak, sve do sada, o čemu je pisao i MOZZART Sport, nagoveštavalo je da je posao nadomak ozvaničenja. Banjac je jedan od igrača koji se nalaze na spisku želja Dejana Stankovića i za koga se veruje bi u budućnosti mogao da donese kvalitet crveno-belima. Sam igrač je takođe nedavno potvrdio poziv Crvene zvezde i poručio da mu je san da zaigra na najvećem srpskom stadionu.

Takođe, to što Bancu ugovor ističe na kraju ove godine omogućiće crveno-belima da igrača dobiju po pristupačnoj ceni. Talentovanog vezistu na stadionu Rajko Mitić čeka mesečna plata od 5.000 evra, ali posao još uvek, barem zvanično, nije kompletiran.

Inače, Inđija će ovog leta najverovatnije morati da menja čitav tim, pošto velikom broju igrača krajem juna ističu ugovori. U situaciji da napuste klub bez obeštećenja u ovom trenutku su Miloje Preković, Dejan Stanivuković, Luka Čermelj, Mihailo Jovanović, Nemanja Vidić, Nikola Dimitrijević, Nikola Anđelković, Vladan Milosavljev, Srđan Dimitrov, Nemanja Bosančić, Branislav Tomić i Nebojša Bastajić. Pored toga i trojici igrača ističu pozajmice, a to su Ognjen Krasić, Stefan Purtić i Luka Cucin.



tagovi

Mihajlo Banjac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara