Banjac potvrdio: Velika je čast kada dobijete poziv od Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.05.20. | 16:42

"Isto tako igranje za Zvezdu je veliki izazov, ali spreman sam da se suočim sa njim"

Mogli ste jutros eksluzivno na našem portalu da pročitate kako je talentovani vezista, rivala srpskog šampiona u četvrtfinalu Kupa Srbije, Mihajlo Banjac, boravio je prethodnih dana u Ljutice Bogdana i počeo pregovore sa crveno-belima.

Sada je i sam igrač to potvrdio i istakao da mu je san da zaigra na Marakani u crveno-belom dresu, kao i da je spreman da se suoči sa tim izazovom.

Izabrane vesti

"Sigurno da je ovo velika čast da dobijete poziv od Crvene zvezde. Mislim da je to san svakog deteta koji se bavi ovim sportom, da zaigra na najvećem srpskom stadionu, u crveno-belom dresu. Isto tako igranje za Zvezdu je veliki izazov, ali spreman sam da se suočim sa njim", rekao je za Srbiju Danas 21-godišnji vezista Inđije.

Nije zanemarljiva ni činjenica da Mihajlu Banjacu ugovor ističe za šest meseci, pa Crvena zvezda može da ga dobije po pristupačnoj ceni. Iako bi već u junu mogao da se obaveže na vernost Beograđanima, a potom bez obeštećenja u decembru i zvanično postane član crveno-bele porodice, Banjac želi da se oduži matičnom klubu.

Takođe, i uprava Crvene zvezde želi da napravio džentlmenski sporazum sa timom iz Srema i plati obeštećenje. Upravo je o tome bilo reči na sastanku dva kluba, održanom u sredu po podne na najvećem srpskom stadionu.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara