Komentari na vest

Banjak i još trojica važnih igrača Kairata pozitivni na virus korona pred meč sa Zvezdom

G

Gost234

pre gotovo 3 godine

Prelako smo se odrekli igraca koji su izneli najveci teret kvalifikacija. Canas, jeste da je bio spor ali samo protiv ekipa visokog renomea, Bajern Minhen, Totenhem. Kvalifikacije je izneo muski. Jander, u Danskoj doneo probojnost i iznudio crveni karton protiv Kopenhagena, jeste da je skrivio penal u Pireju ali to je fudbal. Pustili smo Jovicica radilicu, i tog osporavanog Jovancica, ali on nam je doneo prolaz u Helsinkiju golom. Pustili smo Milunovica koji nam je bio sve u odbrani. A doveli od igraca koji mogu da promene tok utakmice samo Katai uz Falka i Falcinelija, i prelako pustili Falcinelija. Ne kazem, svaki trener ima svoje igrace ali Miloje je napravio ekipu na kosturu koji mu je ostavio Grof, Kanga, Le Talek, Donald, Boaci itd. Prelako smo se odrekli igraca koji su nam mnogo doneli a ni smo doveli adekvatne zamene osim Dragovica trenutno. Bez Evrope smo nista, a za Evropu treba mnogo.
S

Sporo

pre gotovo 3 godine

Diony resava ovo-iako je teletabis neka ce da uđe.... Osim Ivanica niko u zvezdi nije na nivou bio u prvom mecu. Ne ocekujte ni u revans;ali na silu,huku,galamu,neka ce da uđe,i idemo dalje.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Pribojavam se da ukoliko se ne udje u LŠ, ni u LE, sledi raspad sistema. U igračkom kadru ima grupa igrača koja nije kvalitet za Zvezdu, Gobeljić, Vukanović, Srnić, Bakajoko, možda sam još nekoga zaboravio. I ima grupa igrača koja je prezasićena Zvezde, Katai, Ivanić, Rodić, Pavkov, Ben. Plus je tu grupa igrača koja niti smrdi niti miriše, Nikolić, Gavrić, Petrović, Eraković, Pankov, Babić, Krstičić, Dioni. Jedini koji su po mom ukusu a plus su željni igre i dokazivanja su Borjan, Dragović i Falko. Tačno je da imamo najkvalitetniji tim u ligi, ali za ozbiljne igre u evropi, pogotovo u LŠ, treba nam ozbiljno renoviranje ekipe.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Slazem se sa tobom,Katai kao da nema motiva vise ovde da igra,nije se nesto pokazao u Alavesu i taman kad je otisao u LA Galaxy gde je mnogo bolje bilo glupi ispad njegove one ga baci nazad u Srbiju,verujem da bi se on vratio ali ne verujem sad da nije bilo ono sto je bilo.A realnost je da od njega svi ocekuju svasta,ne krivim ih,on nam je doneo toliko srece u prvom mandatu i cak i sada kada nije u najboljoj formi vazi za bolje koliko god se nekome to ne svidja.Nisam siguran hocemo li proci Kairat,nadam se da mozemo za pocetak da damo gol i da sacuvamo mrezu pa posle sta sreca bude rekla ali naredni rival bilo u Ligi Evrope ili ako prodjemo Kairat je ono sto mora da se prodje ne znam koliko lose da igramo,jednostavno ako Alaskert i Serif ne mozemo da prodjemo onda smo zaista u ozbiljnom problemu a to sto nas divlji Kazahstanci nadigrase i u drugom dvomecu i sada u prvoj utakmici treceg je i vise nego alarmantno...Nije ni bitno po meni da li je Liga Sampiona,Liga Evrope ili Liga Konferencije,bitno je da se u kontinuitetu ulazi u grupne faze a ne daj boze da se ne uspe Terzica i kompaniju samo njegovi placenici mogu da sacuvaju a to ce biti poslednji ekser u kovcegu ljubavi prema Crvenoj Zvezdi.Zvezda se ne voli kada je lepo samo vec i kada ne ide ali Zvezda se mora sacuvati od uzurpatora koji misle da su veci od nje!
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Pred svaku utakmicu zvezde ista priča. Šta je sa onim dvanaestogodišnjim golmanom Genta? ili možda Pejdž sa slomljenim nosem al bez slomljenog nosa? :)
6

657

pre gotovo 3 godine

Kako su igraci fcsb bilo 13 igraca zarazeno i to pola najboljih igraca pa su izbacili tsc
n

netačna info

pre gotovo 3 godine

Prvi golman i Banjak su zaraženi samo i njih dvojica nisu ni doputovali. Lažne informacije!
Н

На које гране смо се

pre gotovo 3 godine

Спустили уместо да овакве тимове рутински избацимо ми зависимо од тога који противнички игриач неће моћи да наступи једна велика СРАМОТА и још се као ложимо играмо лш, тачно је играмо али ми нисмо направили корак напред уместо појачања од 2,3,4 милиона ми гледамо дионија увек неугодног гобељу увек незаинтересиваног родића који на први шпринт одмах се вата за бутни мишић и остале квази фудбалере. ТЕРЗИЋУ ОДЛАЗИ!
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Ok Terzic neka ide, a ko je taj car koji ce doci??????? I sta se tebi tacno ne svidja u poslednje 4 sezone?????? Mislim da si ti ipak samo maskirani glodar...
d

dragojlo

pre gotovo 3 godine

Tesko da ce i to pomoci Zvezdi Jedino da igraju sa juniorima!
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Zvezda ide u grupe, brt, a Partizan u Paraliju, brt. Hehehe
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Ti igraci su testirani tamo i nisu ni doputovali u BG! Kakvo odlaganje i ostale gluposti,igras sa tim sto imas a ako nemas dovoljno 3:0 i idemo dalje. Zao mi zbog partizanovaca jer se secam kako su isto bili zabrinuti kad su nasi igraci bili pozitivni i u fudbalu i kosarci. Sta da vam kazem izdrzite do grupa ls i nadajte se nekom Bajernu ili Psg pa da se malo nasladjujete jer je Zvezda izgubila.
G

Gost4444

pre gotovo 3 godine

Ali sto je najjace i sto ce biti najveca bruka je to sto ce vas ovi i oslabljeni izbaciti hahah. Pa vi bunker ne umete da probijete i to nekim bzv ekipama tipa Mladost iz Lucana, jedva im jedan gol dali, Vojvodini nijedan. A Kairat duplo kvalitetnija ekipa od obe te ekipe zajedno. Njima je dovoljno da se brane i da vas cekaju na kontre, ako budu igrali pogubljeni Gajic i Pankov mogu bar jedan gol da vam uvale lagano.
D

Djule

pre gotovo 3 godine

FCSB prosle godine dosao sa 13 igraca da igra protiv Backe, tako da vj odlaganja nema.
Č

Čarobnjak

pre gotovo 3 godine

Vidite kako kazahstanci to rade, jednostavno dodju 3-4 dana ranije kad imaju daleko gostovanje i lepo se odmore, i usput odrade nekoliko treninga pred utakmicu. Nema onih izgovora tipa daleko putovanje i sl.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Tako je i Makabi iz Haife dosao cetiri dana pre utakmice u Kazakhstan pa izgubio.
c

coicaaaa

pre gotovo 3 godine

To apsolutno nema veze. Mogla je Zvezda da odradi kako je i bilo jer je razlika u vremenu -5 sati u odnosu na nas. Tamo je bilo vece a kod nas popodne. Oni su u problemu i morali su da dodju jer po nasem u 21h po njihovom je 01. posle ponoci i zbog toga su dosli ranije...
S

Sky888

pre gotovo 3 godine

Svako normalan tj profesionalan tako radi.
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Neka opet odrade test ali na drugom mestu, negde znaju da pokazu lazan rezultat.
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Ej al sto grobari prizeljkuju odlaganje meca, vise nego ovi iz Kairata. Alo bre rodjaci, pa i vama odgovara da Zvezda prodje dalje, da nekako kao drugi udjete u tu LS.
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

@GioGio Ja nigde nisam naveo da bih voleo da se mec odlozi, nego sumnjam u istinitost tih testova. I vrapci na granu znaju da na dva razlicita mesta test moze da pokaze razlicit rezultat, tj. na jednom pozitivan a na drugom negativan nalaz. Dalje, nije samo Zvezda ta koja nam moze doneti drugo mesto u LS, u toj misiji ucestvuju i ostali srpski klubovi, meni ce biti dovoljno da Vosa i Cuka uz moj Partizan sto dalje doguraju u kvalifikacijama, pa i do grupne faze, a sto se tvoje Zvezde tice, totalno mi je nebitno da li cete ispasti od Kairata ili od Serifa/Alaskert, ili sto bi legendarni Strajnic rekao Alskaret ahahaha.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Ti igraci nisu ni doputovali,radili su kod kuce testove. Inace koriste se iskljucivo testovi koje Uefa salje tako da nema sanse da bude nekih manipulacija.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Postoje protokoli sa testovima igrači koji su zaraženi virusom kovid 19 nisu ni doputovali naknadno bez tvog pametnog stava svi će opet morati da rade testove kada se u bilo kojoj ekipi pokaže prisutnost kovida kod igrača rade se i naknadno testovi da bi se videlo da li će nakon 24 ili 48 sati biti još pozitivnih greh je priželjkivati bilo kome da se zarazi kovidom da je sreće da su svi negativni na virus jer fudbal jeste sport a ne to što ti pišeš navikao si na gluposti i tu se ne slažemo prvo zdravlje svih posle toga fudbal ladno pametuješ svetu znaš svet je ogromno mesto a ti si samo mali čovek u ogromnom svetu
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Videcemo za mesec dana ko ce gde biti))) Ono sto je sigurno je da vi grobari nemate pobedu u KS/LS od 1983-godine!!!!! A ono sto je jos sigurnije je da je NIKADA vise necete ni imati...
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Terza im uvalio stjuardesu sa koronom.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Ma pustite vise ukinuto pravilo gola u gostima, smorili ste, vec napisite koje su opcije ako je odredjeni broj igraca jednog tima zarazen.
D

Dejan 1234567

pre gotovo 3 godine

Borjan, Bakajoko Dragovic, Degenek, Rodic, Sanogo, Kanga, Ivanic, Katai, Falko i Dioni. Znam da nece biti ovako ali voleo bih. U drugom da udju Ben i Pavkov
Z

Zli

pre gotovo 3 godine

U potpunosti sam istog mišljenja ali mrka kapa jer moraju pojedinci igrati zaslužili to ili ne.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci sigurno nema odlaganja meca to je odavno predstala da bude praksa zbog famozne epidemije sa kojom disciplinuju narod,a iako bi nama vise odgovaralo odlaganje zbog lose forme i tek početka sezone ali dobro i mi smo igrali i u basketu i u fudbalu Evropu i derbi bez zarazenih igraca pa se nismo bunili znaci kako njima tako i nama a igrace sigurno bunker od pocetka pa izgleda i nije toliko važno ko ce biti u napadu,,,,,,
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

au šta sve neću pročitati čuj nama bi više odgovaralo odlaganje zbog loše forme a ljudima osakaćeno pola sastava zbog korone stvarno ste panteri specijalci
к

короман

pre gotovo 3 godine

Маки Маки где си Маки 🤣
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Maki će bude u LŠ a Terza i ekipa u Miločer na kupanju hahaha
S

Sigurno...

pre gotovo 3 godine

...će Maki biti u Ligi šampiona ,mnogo je bivših igrača Partizana tamo, ahahaha
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Evo kako vi mozete drugacije da prodjete nekog kada neko igra bez vaznih igraca ili.kada je sklanjalica :)))
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Vidi druze mi cemo verovatno proci ove indijance, kako tako ali proci cemo dalje. A vas mikroklub dalje od Sočija ove godine nece 10000%!!!!! Mozda vas i ovi dunajci zgaze zato sto poleteli bas bas mnogo. Ali u svakom slucaju Soci je lep grad, mozete lepo da se okupate tamo...
K

KIZA DUSANOVAC

pre gotovo 3 godine

Lazar Markovic Markec se prosle sezone oporavio od korone posle par sati, ujutro je bio pozitivan, a posle podne negativan. Tako da isto i sada ocekujem
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Ja ne ocekujem, ocekujem da ce zaista biti oslabljeni jer sa nasom formom i situacijom u ekipi bilo kakva pomoc nam je vise nego potrebna
G

Gost445

pre gotovo 3 godine

Kakvo odlaganje? Prošle sezone Slovan zbog korone puko od KI Klasvika 0-3 i od Finaca posle nekih. Ako hoće pravedno pa odlože, onda nek ukinu i zabranu navijača, pa da budemo kvit. Ne pristajati na odlaganje utakmice, mi smo oštećeni što naši stručnjaci nisu kupili Falcinellija, rezervnog levog beka, što nemaju prava na publiku u prvom kolu, što zbog sujete ne igra Degenek i Kanga, a te sujete nema u Kairatu. Gledati samo sebe, nas niko nije gledao prošle sezone kada su nam zbog korone izostajali prvotimci pred utakmicama s Partizanom, Evropom itd..
A

AleksandarBG011

pre gotovo 3 godine

Pa za zvezdu je dobra vest sto im ne igra golman i banjak + im kapiten ne igra...Trebalo bi napasti ostaviti samo ili krstica ili sonogoa i poceti sa vise igraca napred....
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Dragi grobari, manite se komentarisanja Zvezde i LŠ! Vi ste 3 (slovima, treći) rang Evropskih klupskih takmičenja . Zašto to ne shvatite! To vam je isto kao da Trajal iz Kruševca ili Budućnost Dobanovci (uz svo poštovanje ovim klubovima) komentarišu Super ligu Srbije. Šta imaju oni od toga? I, znaju da taj nivo fudbala nikada neće biti i igrati. Zato, udjite u raspravu sa navijačima vašeg ranga. Pustite ono što nećete nikada biti!!!
R

Realno gledano

pre gotovo 3 godine

Bogami, kako igrate i vi ćete brzo u društvo Trajala i kompanije... Kairat vas rastavio na proste činioce.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Za realno gledano, ja govorim o cinjenicama, a ne o avionima, kamionima, nebeskim silama itd, itd.. Znaci ovo su cinjenice kao 1+1=2! Prvi rang takmičenja LŠ, drugi LE i treci rang ova vasa liga konferencija. Tako da pssssssst treći rangu takmičenja :)
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Leglo bi nam da bude tekma kao protiv Libereca, da se otvori odmah i da krenemo da ih tovarimo od početka... Da im uđe voda u uši odmah od početka. :)
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Sa kojim igračima? haha
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

gost@- sa istim onim igracima sa kojima smo i zgazili Liberec!!! Sta ti tu nije jasno????
m

mm1

pre gotovo 3 godine

Igrali ili ne Kante, Pokatilov, Abiken i Banjak, sigurno ne igraju Sujumbajev koji je teže povrijeđen u prvom duelu koji je kapiten tima iz Almatija, kao i Kosović koji kakav takav bolji od njihovih fudbalera u veznom redu. Ako uz to ne igraju ni ova 3 bar od 4 navedenih i uz Mikanovića, treba počet s formacijom 4-4-2 i napasti ih jer su im zamjene totalno nekvalitetne (0-2 Kaspij, kao i posljednja utakmica valjda protiv Turana u subotu). Svakako i da ne počnemo s 4-4-2 možemo ih pobjedit bar 2-0 ili 3-1 i u onom sastavu na Marakani, pa i ovom makar igrali sva 4.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Kako god, Zvezda će igrati grupnu fazu partizan neće. Uživajte dok vas puštaju u ligi, zavaravajte se da vam je Dača Pantić doneo "kvalitet", samo, od Evrope nema ništa.
7

7-Eleven

pre gotovo 3 godine

nama odgovara da grobari igraju EVROPU;da ne izgubimo titulu
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

E ovo je nas veciti problem,pa da li je moguce da ovde sigurno ima nekoliko ljudi kojima se sve svodi sta ce Partizan da uradi i hoce li Partizan igrati nesto?Pa sta ako ne budu igrali?Pa sta opet ako i mi budemo igrali a oni ne?DAJ BRE DA JEDNOM GLEDAMO SEBE ILI ZAJEDNICKI KOEFICIJENT,DA GLEDAMO STA NE VALJA KOD NAS A MNOGO TOGA NE VALJA OD ZAOSTALIH PLATA,LOPOVSKE UPRAVE,NEZADOVOLJNIH IGRACA,NEZNALICE TRENERA,ali ne,mi ovde gledamo kako cemo mi nesto uspeti a Partizan nece!Jel moguce bre da je vama "Zvezdasima" bitnije sta ce Partizan da uradi nego Crvena Zvezda!?Idite za njih navijajte ili za neki drugi klub,iovako ste obicne botine!
R

Realnost

pre gotovo 3 godine

Imamo i mi probleme, zabranjena nam je publika pa niko ne kaze zvezda je oslabljena. Sta da se radi kad je tako ispalo, bice borba i nek bolji pobedi. Zvezdaaa
G

Gost7777

pre gotovo 3 godine

to ste pricali i za gent pola tima zarazeno I na kraju nista...
S

Stručnjakkkk

pre gotovo 3 godine

Da se imalo razumete u sport znali bi da treneri te pitaju formu za mesec dana posle povratka prvenstva. A ko pocne na početku da melje taj vec se istroši do oktobra. Stanković i Italijani su to spremili kako treba kao i Milojević ranije . Polako lagano forma se brusi. Ako se prodaje Kairat mnogo su zaboravili da bi to bila 5godina za redom da Zvezda ce igrati Evropi jer bi tako bilo osigurano takmičenje u kojem igra Partizan trenutno.Polako ljudi budite strpljivi. Sta ce biti ako Partizan ne prodaje Soči?????? Pa oni bi bankrotirali definitivno.Gledajmo sebe samo. Zvezda Zvezda je samlela i Vojvodinu i Mladost stvorila 50 sansi ali jednostavno treba realizacija da krene. Verujem Stankoviću . Hvala publici jer je na 2 utakmice bilo ukupno 40hiljada ljudi sa placenim kartama mnogo bitan podatak . Volim te Zvezdo
e

esex

pre gotovo 3 godine

sve si u pravu osim za publiku.bilo je i vise ljudi..steta sto nas nece biti protiv kairata..
I

Ijakoee

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, razumes se u fudbal koliko i u pravopis. Svako sebi daje za pravo ovde da se potpisuje kao strucnjak. Cuj treneri te pitaju formu. Mozda si hteo reci tempiraju? Znas li uopste sta znaci pojam forma u fudbalu? Ona nema mnogo dodirnih tacaka sa taktikom, pozicioniranjem igraca, idejom. To je ono sto je jako skripalo u prve 3 utakmice sezone. A to nema veze sa time sto ti kazes. Medjutim steta nije velika kao sto sam kazes, moze da se ispravi, popravi, to su samo 3 utakmice. Ali pripisivati ovakvo rasulo namernom tempiranju forme je... Ne znam kako bih nazvao.
S

Stručnjakkkk

pre gotovo 3 godine

Telefon koji me ispravlja je napravio greške tako da se izvinjavam. Sto se ostalih stvari tice naravno tenpiranje forme u fudbalu je jako bitno kao i u košarci. Tako krene Radonjić pa na kraju osvoji sve. Naravno da je bila losa igra u Azerbejdžanu. Druze putuje se mnogo dugo klima vreme svašta tu ima. Vide cemo u sredu na Rajku Mitiću kako ce Zvezda odigrati. Ja potpisujem ubedljivu pobedu
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar o publici!!!!! Ovi sto ovde pisu gluposti, a dolaze sa druge strane brda, za celu sezonu ukupno nece imati 40000 ljudi na stadionu!!!))))
S

StariVujadin

pre gotovo 3 godine

Extra prolazimo lagano!
c

czv ba 11

pre gotovo 3 godine

Želim brz oporavak igračima Kairata i puno sreće u nastavku kvalifikacija za LE 😋
K

Koma

pre gotovo 3 godine

I postoji li neko pravilo? Koliko igraca mora biti pozitivno da bi sr mec odlozio?
D

Dse

pre gotovo 3 godine

Zašto da se odloži, ima Kairat još puno igrača
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Valjda postoji neki minimum igraca potrebnih za protokol. Ako ne mozes da skupis, recimo 12-13 (11+ 1-2 izmene) onda mozes ili da trazis odlaganje ili gubis mec sluzbenim rezultatom. Naravno, ovde do toga nece doci, ima Kairat dovoljno igraca.
G

Guvbg

pre gotovo 3 godine

Pa rumunima prošle godine bilo 2/3 tima zaraženo pa su igrali protiv TSC-a
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Moraju imati minimalno 8 igraca na terenu ili gube mec. Odlaganja nema. Omladince ne moraju da registruju.
К

КНД БНД

pre gotovo 3 godine

Искрено, не занимају и не треба да нас занимају они и дешавања код њих... Свима желимо здравље нормално. Ми само треба да се фокусирамо на нас и на нашу Маракану... ПАДА КАИРАТ У ГРОТЛУ НИКАД МЛАЂЕ МАРАКАНЕ - 4:0!
b

borovo

pre gotovo 3 godine

Kidamo ih ladno 4-0
А

Александар1

pre gotovo 3 godine

Косовић је већ повређен, као и још један првотимац. На то додати још три стартера, а један од њих је голман. Ако ове Звезда не прође, онда распустити цео тим, нек играју омладинци.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Al nemaju srece ovi iz zvezde ahahahahahah

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

I ti nemaš sreće, želim ti da se opraviš brzo
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Još ako su ih naši testirali, neka ubace i Vagner Lava za svaki slučaj, pa da Zvezdana prođe, hahahahahahahaha
D

Don Mađija

pre gotovo 3 godine

Terza ti li si?!
A

Ali,

pre gotovo 3 godine

Terza magija
P

Pfc gost

pre gotovo 3 godine

Korona virus se pojavljuje u organizmu 7 dana ranije, a pre 5 dana su na utakmici igraci Kairata bili u kontaktu sa igracima zvezde... dakle hitno testirati sve zvezdine igrace, nemoguce je da nema makar 5 pozitivnih u redovima zvezde, a mozda su im i oni preneli virus... ALI UTAKMICA SE MORA ODLOZITI
K

Kormilo

pre gotovo 3 godine

Gospodine zar se nisu testirali i pred taj mec?
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Ma srediće Laković da se igra. 😀
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Pa da ali veliki veliki broj igraca Zvezde je prelezao tu koronu
S

StariVujadin

pre gotovo 3 godine

Naši su se vakcinisali 😛 plači komšija mali...
a

argh

pre gotovo 3 godine

Evo, sad će zbog tebe da promene pravilnik i odložiće utakmicu, samo nemoj da plačeš.
B

Bracafaca

pre gotovo 3 godine

Da odgovorim teorijom zavere na teoriju zavere, ako pretpostavimo da si upravu zvezda je igrala sa vojvodinom prosle nedelje a ove partizan sa njima, ako je zvezda zarazila igrace kairata onda je i igrace vojvodine a oni igrace partizana. A sad realna situacija pred svaku utakmicu se igraci testiraju, a vecina igraca zvezde je ili prelezala ili je vakcinisana.
n

nikosssssssssss

pre gotovo 3 godine

Ovakva mrznja nije ni malo zdrava. Najiskrenije ti preporucujem da pocnes vise da pratis tvoj klub kao i da ti jedina stvar bude "ljubav" prema tvom klubu, a ne mrznja prema Zvezdi.
K

Kataklizma

pre gotovo 3 godine

Samo da ne odigramo kao babe, kad nam se vec zreb otvorio
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Nije nam se otvorilo nego imamo jak koeficijent.

Sakur

pre gotovo 3 godine

gaizka sta lupas gluposti kakav bre koeficijent,bili ste povlasceni i to je ok zbog koeficijenta mogli ste da dobijete malmo ili ferencfaros dobili ste one indijance,Partizan je isto bio povlascen i dobije ruski soci koji je zavrsio odmah iza spartaka iz moskve,kakav crni koeficijent
@

@Gaizka

pre gotovo 3 godine

Kakve veze ima koeficijent sa izvlačenjem kuglica? Zvezda je imala kao moguće protivnike Ferencvaroš i Malme, a izvukla Kairat. Partizanu dobija Soči (tim sa najvećim budžetom u kvalifikacijama za LK) a u prvom krugu ekipu iz Slovačke, a mogli su da izvuku u oba kruga neke indijance sa istoka.
7

7777

pre gotovo 3 godine

pa kairat /makabi su bili najgori par od svih ... jel izvlacenje Milanau I ligi evrope takodje sreca?
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

@Sakur po prvi put se slazem sa tobom