Barak Bahar ima samo još jednu želju, vezana je za sredinu terena

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.23. | 09:47

Crveno-beli će verovatno angažovati još jednu šesticu

Prvi Zvezdin udar u letnjem prelaznom roku je bio jak. Odavno su se na vernost srpskom šampionu obavezali Piter Olajinka i Marko Stamenić, potom su na Marakanu stizali Omri Glazer, Edmund Ado, Žan Filip Kraso, promovisani su u standardne prvotimce Kosta Nedeljković i Jovan Šljivić.

Imao je Izraelac gotovo oformljen tim tokom rada na Zlatiboru i Sankt Peterburgu, podgrejao optimizam navijača odličnim izdanjima na PARI Kupu, odnosno pobedama protiv Nefčija, Zenita i Fenerbahčea.

Izabrane vesti

Izgledala je Crvena zvezda povremeno kao savršena mašina, ali to ne znači da se crveno-beli neće pojačati do kraja prelaznog roka. Čeka se špic, mada je stav Baraka Bahara da ne treba žuriti, očekuje se u najkraćem roku dolazak Miloša Degeneka i Vošinog vunderkinda Uroša Kabića.

Ali, kako se može čuti oko najvećeg srpskog stadiona, to nije sve. Ima Barak Bahar želju da ekipu osveži još jednim klasičnim zadnjim veznim. Nametnuo se Marko Stamenić kao idealno rešenje, ostavio impresivan utisak. Reprezentativac Gabona Gelor Kanga je izgubio status nedodirljivog i pitanje je u kojoj meri će ga Barak Bakar koristiti.

Srđan Mijailović je vraćan u poslednju liniju, tu je i nešto ofanzivniji Kingsi Kangva, koji bi, u slučaju dobre ponude, mogao da napusti Crvenu zvezdu. Biće potrebno vreme Edmundu Adu da uđe u formu.

Plan vezan za srednji red Barak Bahar je izneo klupskim čelnicima. Navodnoi, postignut je konsenzus da se dovede još jedan vezni fudbal i na taj način kompletira prelazni rok. Posao još nije blizu realizacije, otuda tajnovitost kod čelnika Crvene zvezde kada je u pitanju novi vezista.

Ranije se spekulisalo da Barak Bahar želi da u Beograd dovede iskusnog Neta Lavija. Reč je o igraču koji je bio vezivno tkivo prošlogodišnjeg Makabija iz Haife. Pomenuti reprezentativac Izraela je bio velika želja prethodnog trenera Miloša Milojevića. Čak je i Lavi želeo da se preseli u Beograd, posebno posle saznanja da šampion Srbije ima direktno mesto u Ligi šampiona. Čak je poslao jasan signal da bi bio zadovoljan godišnjim primanjima od oko 500.000 evra. Na kraju do transfera nije došlo.

Na iznenađenje mnogih Neta Lavi je na kraju otišao u Gamba Osaku.


tagovi

Barak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara