Barak Bahar (©AFP)
Barak Bahar (©AFP)

Barak Bahar: Ostavka? Ne mogu da uđem na teren i dajem golove...

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 23:50

„Ovo je neuspeh, ali krivica je na svima. Ja ne odustajem“

Medeni mesec Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi je odavno prošao. Sledi period prespitivanja. Pre svega da li je on kadar uopšte da vodi ovako skupu igračku, poput ovog tima crveno-belih. Istini za volju, srpski šampion je ofanzivno u Bernu odigrao jedan od najboljih mečeva na evropskoj sceni u poslednje vreme.

Međutim, kompletan učinak je poražavajuće. Posebno, što se videlo da Jang Bojs nije bolji tim od Crvene zvezde. Daleko od toga.

Izabrane vesti

„Počeli smo dobro, mogli smo da postignemo tri gola posle šest minuta. Međutim, promašili smo i bili kažnjeni. To je bila čitava priča ove utakmice. Nismo imali sreće u pojedinim momentima. Primili smo naivne i glupe golove, ali smo i dalje stvarali šanse“, bile su prve reči Baraka Bahara.

Crvena zvezda je završila učešće u Ligi šampiona. Priznao je Barak Bahar da je to ogroman neuspeh, ali nije naznačio da će samovoljno, posle ostavke, napustiti Ljutice Bogdana.

„Ovo je neuspeh, jer smo poslednji u grupi. Moramo da budemo ponosni na želju igrača. Da li sam krivac? Krivica je na svima. Moramo da gledamo dobre stvari koje smo uradili. Igrali smo svaki meč do kraja. Moglo je da bude drugačije i ovde i protiv Lajpciga“.

Direktno je upitan da li će podneti ostavku.

„Nikada ne odustajem. Ne razmišljam o ostavci. Verujem u klub, tim i ekipu“.

Može da se kaže da Crvena zvezda nije imala sreće u Bernu, mada je to relativna kategorija.

„Ja ne mogu da uđem na teren i postžem golove. Stvaramo šanse, ali ne postižemo dovoljno golova. Večeras smo imali šest ili sedam stopostonih prilika. Posao igrača je da to reše", zaključio je Bahar.



tagovi

FK Crvena zvezdaBarak Bahar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara