Andre Aju (Reuters)
Andre Aju (Reuters)

Barnslijevoj bajci se bliži kraj, Ajuova klasa donela kapital Svonsiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 23:15

Labudovi bliži Premijer ligi

Čini se da je „slabije polufinale“ plej-ofa u Čempiošipu dobilo svog pobednika. Svonsi je kao gost u prvom meču savladao Barnsli 1:0 i napravio sjajan rezultat pred revanš na svom terenu.

Očekuje se da Labudovi potvrde večerašnju pobedu kao domaćini i da onda zakažu finale sa Bornmutom ili Brentfordom u kojem će ipak biti autsajderi. Mnogi na Ostrvu su mišljenja da će upravo Bornmut ili Brentford biti treći putnik za Premijer ligu...

Izabrane vesti

Barnsli je klub sa jednim od najmanjih budžeta u Čempionšipu pa je i ovaj plasman u polufinale plej-ofa ogroman uspeh. Teško je očekivati da u revanšu u Velsu napravi čudo.

Čak je Barnsli bio i bolji u većem delu prvog poluvremena ali mu je presudio trenutak inspiracije Andrea Ajua koji je u 40. minutu sjajnim solo prodorom sa desne strane došao u šansu da pošalje ’kiflu’ u suprotan ugao gola domaćih. Ispostaviće se da je to bio gol vredan pobede, a verovatno i plasmana u finale.

Napao je domaćin još više u drugom poluvremenu, opasno pretio iz prekida ali nije imao igrača Ajuove klase koji potezom može rešiti meč. Svonsi se branio i odbranio ponajviše zahvaljujući odličnom golmanu Frediju Fridmanu.


tagovi

Andre Aju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara