Ćavi (©Reuters)
Ćavi (©Reuters)

Barsa i Ćavi? Al Sad kaže – ne može

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.11.21. | 19:54

„Odlučni smo da ne dozvolimo našem treneru da ode“, kaže direktor katarskog kluba

Sve je delovalo kao gotova stvar da će Ćavi Ernandez biti novi trener Barselone, samo je bilo pitanje dana kada će stići na Nou Kamp. Ali, izgleda da nije baš sve tako „završeno“ kao što se pretpostavljalo.

Turki Al-Ali, generalni direktor Al Sada, poručio je da klub iz Katara neće dozvoliti Ćaviju da ode u Barselonu!

Izabrane vesti

Želimo svaku dobrodošlicu predstavnicima Barselone i poštujemo njihove želje. Ali, naša pozicija je potpuno jasna od prvog dana: potpuno smo odlučni da zadržimo našeg trenera Ćavija i ne možemo da ga pustimo u ovom osetljivom delu sezone“, rekao je Al-Ali.

Predstavnici Barselone Rafa Juste i Mateu Alemani su u utorak otputovali u Dohu da probaju da se dogovore sa Al Sadom oko Ćavijevog prelaska u katalonski klub.

Ipak, ispostavilo se da su u Kataru malo tvrđi pregovarači nego što se očekivalo i da taj posao neće ići tako lako. Kako pišu španski mediji, Ćavi u ugovoru sa Al Sadom ima otkupnu klauzulu na 10.000.000 evra i kako stvari stoje, moraće Barselona da je isplati da bi došla do novog trenera.

Ćavi je u maju potpisao novi ugovor sa Al Sadom na dve godine i tada je ubačena ta klauzula. I pre nego što je stavio potpis na ugovor, govorilo se da bi Španac mogao da preuzme Barselonu, ali je tada u klubu odlučeno da se ostane sa Ronaldom Kumanom, što je bila apsolutno pogrešna odluka giganta sa Nou Kampa. Zato će sada morati debelo da plati zbog nje.

 


tagovi

ĆaviBarselonaAl Sad

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara