Viktor Lindelef
Viktor Lindelef

Barsa i Lindelef flertuju preko menadžera, Junajted se pravi lud

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.19. | 11:40

Šveđanin je velika želja na Nou Kampu posle poraza u ratu za Matijsa de Lihta

Ukoliko se ne dogodi neko čudo u poslednjem trenutku Holanđanin Matijs de Liht će preći iz Ajaksa u Juventus što je potvrdio juče i sam agent fudbalera Mino Rajola. I Barselona je želela talentovanog štopera na Nou Kampu ovoga leta pre otprilike mesec dana, ali je odustala nakon zahteva superagenta da mu isplate menadžersku komisiju od čak 10.000.000 evra, a igraču daju 12.000.000 neto.

Zato su Katalonci u tom trenutku pokrenuli plan B, a on se zove Viktor LindelefMundo Deportivo u današnjem izdanju piše da je Barsa nekoliko puta pokušala da započne pregovore sa Mančester Junajtedom oko švedskog defanzivca, ali do današnjeg dana odgovor sa Old Traforda je isti:
"Lindelef nije na prodaju."

Izabrane vesti

Engleski velikan smatra ovog momka, koji će napuniti 25 godina sledeće nedelje, centralnom figurom u defanzivi u godinama koje dolaze i nema nameru da ga se odrekne. Ipak, Katalonci ne gube nadu i veruju da bi u nekom trenutku Englezi mogli da se odobrovolje i sednu za sto. U tu svrhu iskoristili su i prezentaciju Frenkija de Jonga da razgovaraju sa Hasanom Četinkajom, agentom koji zastupa i Lindelefa.

Menadžer je u izjavi za Mundo indirektno potvrdio interesovanje Barse, mada nije želeo da detaljiše.
"Lindelef je u fokusu jednog velikog evropskog kluba, ali njegov odlazak iz Mančester Junajteda zavisi isključivo od engleskog kluba", rekao je Četinkaja, iako nije imenom spomenuo Barselonu.

Tako će katalonski velikan još malo morati da sačeka i da se nadati da se Englezi predomisle. Lindelef je u međuvremenu otputovao sa Crvenim đavolima na terneju u Australiju. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara