Barsa i Siti odigrali 3:3, Katalonci zamerili Halandu što je iscenirao penal u 98. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.08.22. | 01:26

Na Nou Kampu preko 90.000 gledalaca...

Barselona i Mančester Siti odigrali su humanitarni meč za nekadašnjeg igrača katalonskog kluba Huana Karlosa Unzuea koji boluje od Amiotrofične lateralne skleroze. Pred više od 90.000 ljubitelja fudbala dva tima priredila su zanimljivu predstavu sa šest golova.

Puno pažnje pred utakmicu privukao je srdačan pozdrav učitelja i učenika - Pepa Gvardiole i Ćavija, odnosno neobavezno ćaskanje po mnogima dvojice najboljih napadača današnjice - Roberta Levandovskog i Erlinga Halanda.

Izabrane vesti

Utakmica, posebno u prvom delu, u više navrata zaličila je na takmičarsku, sa puno dobrog ritma i ozbiljnog angažovanja od strane igrača obe ekipe.

Žil Kunde imao je priliku da debituje pred katalonskom publikom, igrao je i De Jong - čak se veoma dobro pokazao, postigao i gol, dok je Ansu Fati završio meč sa trakom oko ruke. Primetan je bio i ozbiljan motiv kod Ferana Toresa, da pokaže i dokaže Pepu Gvardioli koliko zapravo ume i može.

Siti je vodio golom Hulijana Alvareza, Barsa okrenula na 2:1, imala je prednost i od 3:2, da bi u dubokoj sudijskoj nadoknadi izjednačio Rijad Marez sa bele tačke. Prethodno je, čini se, Haland inscenirao penal, zbog čega su mu katalonski mediji prilično zamerili...

Golove za Barsu postigli su pored De Jonga još Obamejan i Memafis Depaj. S druge strane, uz Mareza i Alvareza, strelac je bio i mladi Palmer.



tagovi

ĆaviPep GvardiolaPrijateljske utakmice

Obaveštavaj me

Man. Siti
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara