Barsa nema novca za Alabu, ništa od dogovora

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 16:04

PSŽ ostaje prvi favorit...

Vest koju su katalonski mediji jutros plasirali, da je David Alaba dogovorio lične uslove sa Barselonom i da je dao usmeni pristanak da na leto dođe na Kamp Nou - nije tačna. Tako makar piše nemački Bild. Tačno je da je tokom prošle nedelje došlo do sastanka Đoana Laporte i agenta austrijskog reprezentativca - Pinija Zahavija, međutim tom prilikom Alabin predstavnik je po ko zna koji put ponovio uslove koje zahteva za svog klijenta koji nisu u domenu Barsinih mogućnosti.

Podsetimo, klub koji želi univerzalca Bajerna iz Minhena mora da ponudi petogodišnji ugovor s bruto platom od 20.000.000 evra po godini.

Izabrane vesti

Finansijsko stanje u katalonskom velikanu trenutno je veoma loše, klub je u velikim dugovima i u nove ne sme da ulazi, a kako Alaba nije bio spreman da popusti ni klubu u kom je proveo punih deset godina, neće ni novim poslodavcima. Njegova primarna želja jeste da karijeru nastavi u Španiji - Real je takođe ozbiljna opcija - ali Bild navodi da pomenutu cifru kao i obećanje da će makar 60 odsto mečeva igrati u veznom redu, najpre može da mu obezbedi Pari Sen Žermen.

Rešavanje Alabine sudbine, sva je prilika, sačekaće još neko vreme...


tagovi

David Alabaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara